Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579719

OWN 436 - Welkom!


OWN

603 bezichtigingen

GZ3vLOs.png

436. Ooit heb ik het volgende gezegd: "Welkom bij deze 376ste editie van Oceans Weekly News". 436 - 376 = 60, vertelt m'n rekenmachine me. 50 edities dat ik hoofdredacteur ben.

Deze hints zouden het misschien al hebben kunnen verklappen: het vertrek van deze week. Phoenyxar verlaat ons. En het doet best wel pijn. Het is met hem dat ik ongeveer alles gedaan heb, alles op poten heb gezet. Hij was, zeker gedurende de eerste periode, mij wederhelft wat betreft OWN. En die is er nu niet meer. Na 60 edities. Het is toch hij die me altijd heeft gesteund, in de moeilijke periodes die we hebben meegemaakt met OWN, het is toch hij die ook dezelfde klappen als mij heeft gekregen met OWN, maar het is ook hij die, hoop ik, achteraf gezien blij naar OWN kan terugkijken. We zullen je missen, Phoeny!

Maar daarnaast hebben we ook een nieuwe/oude redacteur: KaiSkillzz komt ons team weer versterken, na een lange pauze en een kleine periode bij WOB. Verwelkom hem!

Ohja, en daarnaast hebben we dus ook echt wel tien rubrieken! ja hoor! Een speciale gastrubriek van Visser23, een hilarische Office, het verhaal achter SpacyColours, een rebus, en pffftttt.... zoveel rubrieken!

Geniet ervan,

P1WbN09.png

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...