Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579295

OWN 438 - Mind Blown


OWN

524 bezichtigingen

cf0039b1590be025c4a33mor1w.png

The Underground neemt afscheid!

Na wat onenigheid in de gangtalk van The Underground, lijkt het einde in zicht voor de langstlopende gang van het forum. Leden van de gang reageren verbaasd, maar lijken zich in te kunnen leven in de keuze van leider Narukami. "Het is mooi geweest!" aldus Narukami.

Wie de gangtalk van The Underground de afgelopen dagen/weken in de gaten heeft gehouden, heeft het wellicht kunnen voorspellen. Er werd nog genoeg gepost, alleen werd het inhoudelijk steeds minder. Woorden kwamen vrijwel niet meer aan bod, waarbij het enkel bleef bij emoticons.

Nadat ons dit was opgevallen, hebben we contact opgezocht met Narukami om er achter te komen waarom het nu achteruit gaat met The Underground. Narukami gaf aan dat The Underground vroeger een plek was waar niemand ooit maar durfde te kijken, aangezien het vaak nergens over ging. Maar de laatste tijd werd de gangtalk wel degelijk goed bezocht. Dankzij de stijgende bezoekersaantallen, kreeg The Underground het moeilijk. Ze kregen belangstelling die ze nooit hadden verwacht, en het leverde zelfs een quote op in Quote van de Maand. Narukami vond dat hun privacy werd geschonden waardoor 'hun plekje' te openbaar werd. Hierdoor heeft hij besloten om de gang te sluiten en enkel verder te leven via Skype, zodat niemand hun verder nog kan storen.

Wij, van OWN, begrijpen zijn besluit en wensen hem veel sterkte met dit verlies. Wanneer de gang definitief verdwijnt, zal nog blijken maar één ding is zeker; er zal vanaf nu geen bericht meer geplaatst worden.

b3c413b50bf694be293dee0u92.png

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...