Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579791

OWN 439 - Mind Blown


OWN

561 bezichtigingen

cf0039b1590be025c4a33mor1w.png

Geheime liefde!

Onlangs werd er al iets vernomen; er waren twee grootmachten minder actief op het forum. Beide hebben laten weten dat hun privéleven even op de kop staat, waardoor ze iet wat minder actief zijn. Is dit toeval, of spreken we van een 'forumromance'?

Joriz en Dutchy3010 zijn de laatste tijd opvallend minder aanwezig op het forum. Natuurlijk hebben zij dit intern netjes laten weten, maar mag het toeval heten dat ze dit tegelijkertijd doen? Dutchy3010 heeft een tijdje terug een leuke woning gekocht, maar woont ze daar alleen of samen (met Joriz)?

Het giswerk lijkt voorbij te zijn, want wij, van OWN, zitten natuurlijk niet stil en hebben een anonieme bron die ons sappige details heeft medegedeeld.

Is het waar, hebben onze admins een oogje op elkaar?

"Zeker weet ik het niet, maar in het adminpenthouse viel het ons op dat ze verdacht veel naar elkaar keken, en dat ze vaak met elkaar eens waren. Ook leken ze elkaar te begrijpen zonder maar een woord te hebben gezegd!"

Klinkt spannend! Speelt dit al langer, of is dit nog vrij pril?

"Dit speelt al wel langer. Joriz heeft Dutchy3010 vanaf haar registratie al op het oog. De razendsnelle promoties zijn daardoor ook gemakkelijk te verklaren. Het zou me niets verbazen wanneer Joriz regelmatig een kopje 'hete koffie' drinkt bij Dutchy3010."

Dit klinkt vrij intiem. Hoe lang heeft Joriz dit intern verborgen kunnen houden?

"Nou ja, dat doet hij nog steeds, want geen van twee zijn er open voor uitgekomen, maar de tekenen zijn duidelijk aanwezig. Wie weet krijgen we binnenkort een topic binnen het subforum 'Mededelingen'.

Joriz en Dutchy3010 waren beiden niet bereikbaar voor enig commentaar.

b3c413b50bf694be293dee0u92.png

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...