Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,345

Editie 447 - Uit Den Oude Doosch


OWN

533 views

 Share

uitdenoudedoosch86sd6.png

In den beginne...

Wees maar niet bang, ik ga niet op de bijbelse toer. Maar we gaan wel terug naar het begin van dit forum. We blikken terug op de allereerste subfora die zijn aangemaakt. Sommigen zijn er nog, al is het wellicht niet onder de originele naam, anderen zijn slechts zichtbaar voor de elite, en sommigen zijn verwijderd om nooit meer terug te keren.

1

Het allereerste subforum is er niet meer. Het zal een standaard subforum geweest zijn, wat nooit is gebruikt.

2

Feedback. Werd vroeger het GTAgames.nl praat forum genoemd.

3

GTA Vice City. Werd vroeger GTA Vice City general genoemd. Kreeg na de samenvoeging van verschillende VC-subfora z'n huidige naam.

4

Dit subforum bestaat niet meer. Het werd gestart als GTA Vice City Missie Hulp. Na de samenvoeging van de verschillende VC-subfora ging het door de shredder.

5

GTA III. Vroeger GTA 3 General genoemd. Het lot van de GTA III-subfora was hetzelfde als die van VC, ze werden samengevoegd en dit subforum kreeg z'n huidige naam.

6

Nog een subforum dat niet meer bestaat. Geheel in de lijn werd dit III: Missie Hulp genoemd.

7

GTA2. Aangezien de subfora in omgekeerde volgorde van verschenen GTA's werden aangemaakt, is het volkomen logisch dat dit het subforum voor GTA2 is. En dat is het altijd gebleven.

8

Dit was een subforum voor GTA London. Tegenwoordig zijn de topics die hier stonden terug te vinden in het subforum van Grand Theft Auto.

9

Grand Theft Auto. Het subforum voor de game waar het allemaal mee begon.

10

MTA:Help bestaat tegenwoordig niet meer. De hier besproken onderwerpen vind je tegenwoordig onder het algemene Multi Theft Auto

uzjYYZL.png

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Duidelijke volgorde van de destijds nieuwste GTA naar de oudste game. Ook interessant is dat er voor de Classics blijkbaar nooit een onderscheid in fora is gemaakt met General en Missie Hulp, terwijl die er van III en VC er al vanaf het begin was.

Link to comment

Ik denk dat de reden vooral is dat de Classics er toen al een paar jaar waren, en dat bij de start van het forum III en VC er nog niet zo lang waren, en dat hun Xbox release op het punt van uitkomen stond.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...