Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,070

Editie 447 - Knutselhoekje


OWN

482 views

 Share

knutselhoekjebys8f.png

Intro

Welkom terug bij een nieuwe editie van het Knutselhoekje. Vandaag bespreken wij de moeilijkste missies uit de geschiedenis van GTA. Van die missies waarbij je spontaan nieuwe scheldwoorden leert en je helemaal de pan uit flipt wanneer je bijna klaar bent, maar de missie toch mislukt. Dat soort missies. Zit je er klaar voor? Let's go!

De 5 pittigste missies van Grand Theft Auto (kan variëren per persoon):

giphy.gif

1: Demolition Man

GTA Vice City is natuurlijk één van mooiste GTA's, maar het heeft één minpuntje. EN DAT IS DEZE MISSIE. Je moet met een mini-helikopter (RC) bommen plaatsen op een bouwplaats. Dat is natuurlijk al moeilijk, maar ze hebben het nog moeilijker gemaakt om de locaties op meerdere verdiepingen te verdelen. Wil je je geduld testen? Dan is deze missie geschikt voor jou.

giphy.gif

2: Three Leaf Clover

Je kunt er niet omheen. Three Leaf Clover is een rot missie. De bankroof op zich is nog gemakkelijk, maar daarna begint de ellende. 20 minuten lang politie afknallen, met het risico dat jij ook dood gaat. Dit is zenuwslopend en niet goed voor je bloeddruk. En wanneer je denkt dat je het hebt gehad, moet je politie nog eens afschudden. Het opluchtingsgehalte bij deze missie is nogal groot.

giphy.gif

3: Espresso-2-go

GTA III vind ik sowieso al het moeilijkste spel in de reeks en dat is mede dankzij deze missie. Ontelbare keren heb ik dit over moeten doen want ik kende de map natuurlijk niet zo goed. Je kon ook niet even op de map kijken in het pauze menu want die was er nog niet in GTA III. :-(

giphy.gif

4: Wrong Side of the Tracks

Iedereen kent deze uitspraak want iedereen faalt deze missie wel eens. Het is goed te doen wanneer je EINDELIJK weet hoe je het moet doen, maar wat een rot missie om te doen. Big Smoke kan niet richten, er komen treinen aan en je Sanchez is lekker waggel. De perfecte combo voor een gehate missie!

giphy.gif

5: Supply Lines

Tijdens de missies van Zero moet je hem helpen om de concurrentie uit te schakelen. Zero neemt het wel heel serieus en vraagt je om zijn concurrentie uit te schakelen door middel van hun bestelbusjes op te blazen... met een vliegtuigje. Zucht. Daar gaat het dus mis want je probeert alles onder controle te houden waardoor je vergeet te schieten. Of je raakt een lantaarnpaal.

b3c413b50bf694be293dee0u92.png

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...