Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,126

Editie 447 - Nieuwsflits


OWN

730 views

 Share

nieuwsflits32suk.png

Eindelijk dan een doorbraak?

Terwijl sommige fanatieke mystery-hunters nog boos zijn om de mislukte grap van de moderators van gtaforums.com, zijn andere al weer bezig met het uittesten van theorieën, met het doorspitten van de bestanden of met het besmetten van het Chiliadmystery-subreddit met onzin. Zo heeft een gebruiker iets gevonden waardoor het motivatiepijl van sommige mensen wel eens behoorlijk kan stijgen.

Laat ik eerst wat achtergrondinformatie geven:

Er zijn bepaalde random-events in GTA 5 waarbij mensen om een lift vragen. Je kan de brave speler uithangen en ze brengen naar hun huis, hun werk of naar hun bruiloft, maar je kan ook de Trevor in je zelf vinden door ze rechtstreeks naar de naakte kannibalen van het Altruist-cult brengen midden in de bergen. Dit kan worden gedaan als Trevor en na het brengen van 4 slachtoffers ontstaat er een shootout. In dit gevecht met de baby boomers wordt er een hoop geschreeuwd aan dialoog. Al deze dialoog-lijnen zijn natuurlijk terug te vinden in de bestanden. Na deze shootout is het kamp verlaten, op een enkeling na. Wat de shootout zo interessant maakt, is dat erna een box verschijnt, midden in het kamp, met de tekst "Handle with extreme care". Deze is gesloten, maar, en nu komt ie, een aantal mensen heeft in de bestanden een open versie gevonden van deze box. Dit heeft er tot geleid dat het Altruist-kamp tot de dag van vandaag nog de meest interessante plek is in het hele spel.

IMbHyVx.jpg

Nieuw gevonden dialoog (in de bestanden) die nog niet door iemand bij de shootout zijn gehoord, doet mensen denken dat er een alternatief einde is.

iJI9gN3.png

Ook deze tekening is stof geweest voor veel speculatie. En nu is iemand met een theorie gekomen dat deze tekeningen, alle mensen uitbeeldt die moeten/kunnen worden gebracht naar onze lieve vrienden, de kannibalen. Zo kan je een golfer brengen (er is een golfbaan getekend), iemand buiten een restaurant (Popeye Steaks), een koppel buiten een kerk (dat pijl-ding staat boven op die kerk) en ook Ursula (Dat target-tekentje kan bij haar huis worden gevonden)

Kortom, er is weer veel interessants gevonden en dit gaat ongetwijfeld een gevolg krijgen...

30ro6bs.png

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...