Jump to content
 • Sign Up

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Ontbreken er nog een aantal wapens in je arsenaal, of heb je te veel munitie en dit kun je niet allemaal dragen? Gunsmiths en Fences hebben deze week een aantal spullen in de aanbieding die dan van pas komen. Je krijgt namelijk 40% korting op Sniper Rifles, Machetes en Bandoliers. General Stores en Tailors geven 40% korting op Winter-Coats, Skirts en Half-Chaps. Bounty Hunters krijgen deze week 50% meer RDO$ en Role XP voor Legendary Bounties. Spelers die een avontuur als Bounty Hunter aangaan en een licentie kopen ontvangen RDO$200, en de beginnende Bounty Hunter die een Role Level omhoog gaat ontvangt RDO$100. De doorgewinterde Bounty Hunters van Role Level 20 worden deze keer niet vergeten: zij krijgen een Treasure Map en tien Volatile Dynamites wanneer zij een voortvluchtige binnenbrengen. Bron: Rockstar Newswire
 3. Stanleydrop

  [XBOX ONE] Gta V roleplay

  Is dit nog actief zo ja Laat ff een ceintje achter Zijn er nog roleplay's
 4. Yesterday
 5. Phoenyxar

  Welke game heb jij als laatste uitgespeeld?

  Red Dead Redemption 2 story daarnet uitgespeeld, nu al de rest van de game nog natuurlijk.
 6. Frankjongen

  Schiet maar af en toe als ik trigger inhoud

  Oke, dan wordt het helaas een nieuwe controller😪, thanks voor de reactie!
 7. TerrorMau5

  Dit voertuig kun je deze week gratis claimen

  Gta online in een zin perfect omschreven.
 8. Last week
 9. Ik ben toch bang dat het aan je controller ligt. GTA vereist echt een 100% werkende controller, en als deze problemen heeft krijg je dit soort gevallen waarbij acties niet (goed) uitgevoerd kunnen worden. Het heeft te maken met de druk die je moet uitoefenen op de trigger. Ik denk dat je niet voldoende druk kunt zetten door slijtage. Dat dit bij andere spellen wel werkt kan gewoon kloppen. Hier heb ik een aantal Reddit posts van mensen met dezelfde problemen. Eigenlijk iedereen zegt dat het aan de controller ligt. https://www.reddit.com/r/GTAV/comments/30msbr/r2_button_wont_fire_guns_but_works_fine_for/ https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/50htev/psa_if_your_gun_isnt_firing_on_console_this_is/ https://www.reddit.com/r/GTA/comments/2mrekd/help_i_cant_shoot_ps4/
 10. Frankjongen

  Schiet maar af en toe als ik trigger inhoud

  Hi! Ik speel inderdaad op de PS4, ook mijn andere controller heeft hetzelfde probleem. Verder speel ik veel warzone of COD online en daar heb ik geen problemen....
 11. Hey! Op welk platform speel je? Een tijd geleden was er ook een ander lid met een soortgelijk probleem en zij speelde op de PS4. Dit was toen mijn reactie daarop na wat research: Heb je misschien nog een extra controller om het te testen, en komt het probleem alleen voor wanneer je GTA speelt?
 12. Dit kan ik beamen. Ik heb sinds april een VR-bril en ik merk aan mezelf dat ik nog altijd geen uren achter elkaar kan spelen. Het continu moeten staan en bewegen, het gewicht van de bril zelf, en natuurlijk het gevoel van ''afzondering'', zorgen ervoor dat ik eerder stop dan wanneer ik bijvoorbeeld normaal achter m'n console zit. Na een goed uurtje moet ik ermee stoppen.
 13. Hi guys! Ik heb sinds 2 weken problemen met schieten in gta online. Op het moment dat ik aim en de schiet-trekker overhaal dan schsiet hij maar sporadisch een paar kogels. Nu heb ik in de instellingen zitten snuffelen, en vergeleken met vrienden die er geen last van hebben, maar kan het probleem niet vinden. Weten jullie wat het kan zijn? Thnx!
 14. Als het iets met auto's wordt dan vind ik wel dat ze moeite moeten doen om de binnen- en buitenspiegels ook echt te laten werken. Al weet ik niet of dat ook al technisch haalbaar is. In GTA V heb je uiteraard ook een first person view maar daar werken de spiegels dus niet.
 15. Thundercover

  ''Rockstar komt met een open world VR-spel''

  Half Life: Alyx is volgens mij wel een aardig succes. Ze hadden daar ook verschillende manieren om voort te bewegen, ook zonder dat je daarvoor in werkelijkheid hoeft te lopen. Je kan bijvoorbeeld net als bij normale spellen met een stick lopen of juist jumps maken door je nieuwe positie een meter verderop aan te geven waar je dan naartoe teleporteert. Sowieso raad ik aan op VR rustig op te bouwen in dit geval. Ik heb mij de laatste tijd verdiept in VR voor race games en daarvoor wordt ook gezegd dat je niet moet verwachten om het meteen uren achter elkaar te kunnen spelen, maar je kan het dan wel opbouwen qua tijd.
 16. Korting op Hangars en upgrades, maar niet op de Aircraft Workshop. Hoe belachelijk.
 17. Een nieuwe week met bonussen en kortingen is aangebroken op GTA Online. Deze week kunnen spelers weer meer GTA$ en RP verdienen, geld besparen op voertuigen en properties, en zelfs een gratis voertuig claimen. Rockstar benoemt deze week de ''Pilot week''. Laten we beginnen met het laatste: een gratis voertuig, want daar ben je hier eigenlijk voor gekomen. Deze week kunnen alle spelers de Nagasaki Ultralight bestellen. Deze motorbestuurde glider kun je gratis bestellen bij Elitás Travel. Dan snel door met de bonussen van deze week. Je kunt meer GTA$ en RP verdienen met de Stockpile Adversary Mode, Air-freight Cargo, en Flight School missies. Volop geld besparen is deze week ook weer geen probleem. Zo zijn o.a. de FH-1 Hunter, Progen T20 en Pegassi Osiris afgeprijsd. Het volledige overzicht met de huidige GTA Online events is hier zichtbaar. Binnenkort lanceren wij een compleet vernieuwd events-overzicht voor GTA Online en Red Dead Online. Blijf ons dus in de gaten houden! Bron: Rockstar Newswire
 18. Weet je zeker dat je voldoende vrije opslagruimte hebt? Kunt kunt je PS4 resetten. Dit doe je door de aan/uit-knop een paar seconde in te houden zodat de PS4 uitvalt. Daarna zet je deze gewoon opnieuw aan en probeert het installeren opnieuw.
 19. Hallo, ik ben bezig om voor de 2e keer rdr te downloaden alleen nu gaat die bij de speeldisc de heletijd op pauze en als ik er dan weer op klik gebeurd er helemaal niks. Het is op de ps4. Weet iemand wat ik moet doen?
 20. ja maar die zitten er ook langer op dan het aangeraden word.
 21. Hoe is VR eigenlijk? Moet je dan zo een VR ding op je kop hebben en rondlopen in de kamer? R* schiet hiermee zichzelf in de voet mocht dit waar zijn want niet veel mensen kunnen VR aan i.v.m. motion sickness. En oh ja, mensen met verminderde gezichtsvermogen is het echt met oppassen geblazen. Er zijn namelijk gevallen waarbij mensen hun gezichtsvermogen verergerd zijn.
 22. PrioX

  Achteruit schieten

  Sorry! Ik lees je berichtje net pas. Als je op C drukt kijk je achterom. Als je dan tegelijkertijd richt hoef je niet heel de camera rond te draaien. Dit helpt ook weer bij de besturing van je paard, de kans is kleiner dat het paard van het pad beweegt. Ik zei dat je Dead Eye activeert door de rechtermuisknop te gebruiken. Maar ik lees nu ergens anders dat je Caps Lock moet gebruiken. Welke knop het nu is weet ik dus niet, en zou je eigenlijk zelf even moeten bekijken bij de instellingen. Maar als je tijdens het achterom kijken Dead Eye activeert moet het rijden en tegelijkertijd schieten al makkelijker worden. Het is uiteindelijk een beetje oefenen en wennen. Maar heel moeilijk is het niet. Wellicht ben je in de afgelopen week al wat verder gekomen? Ben wel benieuwd!
 23. Earlier
 24. PrioX

  Geen missies meer

  Ik heb even rondgekeken op het internet. Er zijn best veel problemen na de missie Casing the Jewel Store en dit is een bug die al sinds 2013 in het spel zit. Een specifieke oplossing die het probleem oplost is er eigenlijk ook niet. Op het internet raden mensen je aan om gewoon rond te blijven rijden in de hoop dat Lester je belt. Wel kwam ik een aantal mogelijke oplossing tegen die mensen gevonden hebben, waarna Lester dus belt. Blijf spelen als Michael, Lester stuurt hem namelijk een berichtje. Je kunt proberen een taxi te nemen en de rit te skippen. Je kunt een kledingwinkel betreden en de winkel meteen weer te verlaten. Het spel probeert dan op te slaan en dit zou kunnen helpen. Bel als Franklin Tonya op om te proberen haar Stranger missies te starten. Heb je toevallig nog een save game van vóór Casing the Jewel Store? Misschien kun je dit gedeelte dan opnieuw doen. Zoals ik al zei staan er eigenlijk geen specifieke oplossing online. Als niks werkt is het misschien een optie om het spel opnieuw te beginnen...
 25. Ik ben benieuwd. Ik hoop dat ze iets nieuws uitbrengen, maar GTAV in VR ben ik bang voor.
 26. GiovanniXDDD11

  Geen missies meer

  Ja er staat 1 alleen op de map staat dat we niks hebben
 27. PrioX

  Geen missies meer

  Als je van karakter wisselt zie je rechtsonder bij de icoontjes van de karakters hoeveel missies ze nog hebben. Dit staat dan aangegeven met cijfers. Zie je deze cijfers wel staan bij een karakter?
 28. PrioX

  Meerdere huizen

  Hallo Christa, In het interactie menu staat een optie om je spawn locatie te veranderen. Dit is de locatie waar je start wanneer je GTA Online opstart. Open het interactie menu > spawn location > selecteer hier het huis/plek waar je wilt starten.
 29. Christa74

  Meerdere huizen

  Online heb ik meerde huizen aangekocht maar wil graag weten of en hoe ik kan beginnen in de later aangekochte huizen. Nu begin ik steeds in het 1e huis. Is het mogelijk door op een bepaalde manier te saven dat ik in een ander huis kan beginnen na het opstarten?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...