Jump to content
 • Sign Up

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Thundercover

  The Cayo Perico Heist komt 15 december naar GTA Online

  Met een heuse trailer in typische Rockstar-stijl erbij voelde het ook een beetje als een nieuwsbericht typen voor nieuwe GTA. Ik denk dat als ze hadden geweten hoe populair GTA Online zou worden dat ze dan dit misschien vaker hadden gedaan. Aan de andere kant, als je ziet hoeveel ze verdienen met de huidige updates, misschien juist ook weer niet.
 3. Een game die wekelijks updates krijgt voor 20 euro is, zonder context, heel schappelijk. Wat ik mij wel afvraag is wie nu de doelgroep is? De meeste gamers zullen RDR2 al lang en breed hebben en die hebben nu niets meer aan een standalone versie van het Online-gedeelte. Misschien dat ze nieuwe spelers proberen te binden die niet 60-70 euro over hebben voor het volledige pakket, maar wel 20 euro. Die kunnen dan alsnog microtransacties maken... Dit zal ook wel voor de standalone van GTA Online gaan gelden.
 4. Today
 5. De update die 1 december uitkomt zal de Bounty Hunter rol uitbreiden. Spelers kunnen nieuwe criminele opsporen en binnenbrengen, en prestigieuze nieuwe Role voorwerpen en vaardigheden vrijspelen die verspreid zijn over tien nieuwe Bounty Hunter Ranks. Ook zal de update nieuwe Legendary Bounties toevoegen, en een nieuwe Outlaw Pass met maar liefst honderd levels. Vanaf 1 december zal Red Dead Online ook verkrijgbaar zijn als standalone versie. Spelers die dus niet in het bezit zijn van Red Dead Redemption 2 kunnen het spel gaan spelen. Red Dead Online zal beschikbaar zijn via de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store en Steam voor 5 euro. Deze prijs zal tot 21 februari 2021 zo blijven, daarna gaat de prijs naar 20 euro. PlayStation Plus en Xbox Live zijn vereist om Red Dead Online te kunnen spelen, en Red Dead Online zal ook speelbaar zijn op de Xbox Series X|S en PlayStation 5 via backwards compatibility. De standalone van Red Dead Online zal ongeveer 123 GB vrije ruimte nodig hebben op je harde schijf. Dan sluiten we dit artikel nog af met de lopende events van deze week. Handig om nog even wat extraatjes te verdienen voor de update! Dubbel XP voor A Land of Opportunities en Bounty Hunter missies Dubbel XP en RDO$ voor Free Roam en Bounty Hunter missies, en Free Roam Events wanneer je in een posse speelt 40% korting op alle (Role) Outfits 30% korting op alle Repeaters, Pistols, en de Schofield Revolver 30% korting op alle paarden, Saddles en Improved Saddles 30% korting op alle Coats en Vests
 6. Wollongong

  Headsets

  Hi all, toen ik ooit GTA V kocht, heb ik een headset aangeschaft om ingame te communiceren. Dat werkte voor geen meter. Na dagen klooien met drivers, kreeg ik er wél geluid uit, maar kon ik niet spreken. En mijn speakers deden het ook niet meer. Inmiddels zijn we weer een jaar verder. Black Friday is op komst. Ik wil een nieuwe poging wagen voor een headset (al is het maaromdat communiceren in RDR haast onmogelijk is, met slechts drie gestures). Eisen: - Werkt ook draadloos (maar kan worden opgeladen via snoertje) - PC compatible, plug-and-play - Redelijk comfortabel - Werkt in GTA-V en RDR - Richtprijs: € 50-100 Ik hoor graag jullie mening over wat een goede aankoop zou zijn
 7. Yesterday
 8. Ja ik ook wel. Stuur maar een vriendschapverzoek. Ps naam is spacky-24
 9. Hoi! Ik heb de missie The Bureau Raid gedaan (roof-entry) maar na het voltooien ontvangt Franklin geen geld, terwijl dat bij mijn weten wel zou moeten... Wat zou het kunnen zijn? Thanks!
 10. Last week
 11. Vind dit altijd een beetje dubbel, zijn leuke dingen, verbeterde graphics e.d. maar ben altijd een beetje bang dat dit ten koste gaat van nieuwe releases. En die zie ik toch echt liever.
 12. Joriz

  The Cayo Perico Heist komt 15 december naar GTA Online

  Ziet er echt fantastisch uit. Lijkt of het eiland daadwerkelijk enige omvang hebt. Ik ben benieuwd wat dit voor GTA Online doet. Ik vind dat ze toch een beetje laat komen met een serieuze update waar fans in het verleden zo vaak op hadden gehoopt.
 13. hanne1000

  GTA Online laad niet [PC]

  Hey Heb je een oplossing gevonden ik heb nu hetzelfde probleem
 14. De leak verscheen vandaag op Reddit, en bevat een afbeelding van een Amazon advertentie. Op deze afbeelding is het spel Red Dead Redemption: The Outlaw Collection te zien. Als we verder lezen komen we te weten dat het spel geschikt is voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox One en Xbox Series X|S. De bundel bevat Red Dead Redemption 2 en een remake van het eerste deel uit 2010. Technische verbeteringen zoals ray-tracing en snellere laadtijden maken de bundel geschikt voor de volgende generatie consoles. Vooral de remake van het eerste deel is opvallend, al eerder gingen er geruchten rond dat er een mogelijke remaster van Red Dead Redemption zou uitkomen. Deze nieuwe bundel zou mogelijk ook kunnen verklaren waarom Red Dead Redemption 2 nog niet is aangekondigd voor de nieuwe generatie consoles, en Grand Theft Auto V wel. Neem dit gerucht met een grote korrel zout. Het is en blijft een gerucht, en daarbij kan iedereen een afbeelding bewerken. Maar het zou toch prachtig zijn als we straks het volledige Red Dead Redemption-verhaal op de volgende generatie kunnen spelen, zonder van schijfje te moeten wisselen?!
 15. NicolaB

  Nieuwe teaser toont nieuwe GTA Online locatie

  Inderdaad... Toch zie ik hoge gebouwen op de achtergrond... ben benieuwd https://www.youtube.com/watch?v=fuYL-keoGvU
 16. hanne1000

  GTA V

  Help mij Ik heb GTA V via rockstar gedownload. En wanneer ik op play mode start sluit die af. Iemand een oplossing?
 17. DDT Dorus

  The Cayo Perico Heist komt 15 december naar GTA Online

  hopelijk is het eiland ook buiten de heist om beschikbaar is, dus gewoon in free mode... als dit zo is denk ik dat voor de next gen PS5 gta online ook meerdere map uitbreidingen brengt. net zoals er 1 heist op de ps3 uitgebracht werd, en later de rest op PS4.. dus nu een map upgrade op ps4 en de rest op ps5 (ja ook voor x doos)
 18. Blaatschaap

  The Cayo Perico Heist komt 15 december naar GTA Online

  Ik speel geen GTA Online, maar moet zeggen dat ik dit voor de verandering wel een leuke update vindt. Er is echt wat nieuws, en niet de zoveelste nieuwe schil van een auto wat uiteindelijk weinig toevoegt. Als het in de PS5 offline versie komt zal ik hem over een paar jaar misschien wel uit de aanbiedingenbak halen. :)
 19. Cayo Perico is een van de meest beveiligde privé eilanden in de hele wereld en tijdens de heist is het vanzelfsprekend de bedoeling om jezelf - ondanks alle zwaarbewapende beveiliging - toegang te verschaffen en weg te komen met zoveel mogelijk geld, kunst en goud als je kan dragen. Dankzij een nieuwe aanpak kan je de heist ook volledig alleen spelen, maar ook gewoon samen met drie vrienden. De heist en het eiland zijn niet de enige vernieuwingen die Rockstar brengt. Buiten de heist om kan je samen met je vrienden dansen en feesten in nieuwe social spaces. Ook zijn er de nodige nieuwe voertuigen, tactische wapens, en zijn er nieuwe radiostations beschikbaar. Die beschikken over meer dan 100 nieuwe nummers en de nodige nieuwe DJ's. Als laatste noemt Rockstar ook nog iets over een zwaarbewapende onderzeeër met de nodige verrassingen - waarschijnlijk dezelfde onderzeeër die in de teaser trailer te zien is. Het is nog niet bekend of een gedeelte van de updates ook naar de singeplayer van GTA V komen. De update komt op dinsdag 15 december uit voor GTA Online op de PC, PS4, Xbox One, PS5 en Xbox Series X/S.
 20. Mynameisjeff

  Nieuwe teaser toont nieuwe GTA Online locatie

  ik ben zeer benieuwd wat de groote mysterie hier achter zit. zullen we een eigen prive eiland krijgen? of een heist op dit eiland? lijkt verdacht op vietnam vibes. of is dit het eiland van een drugsbarron?
 21. In de video die Rockstar online heeft geplaatst zien we korte fragmenten die de nieuwe locatie laten zien. Uit deze fragmenten kunnen we afleiden dat de nieuwe locatie een eiland is. Op het eiland is een groot complex gevestigd dat lijkt op een grote villa omringd door wachttorens en een soort plantage. Op het einde van de video zien we een lijk liggen op het strand van Vespucci Beach in Los Santos. Dit lijk kun je zelf in-game vinden op verschillende locaties en tijdstippen. Naast het lijk ligt een koffertje. Het dossier dat zogenaamd de fragmenten bevat is genaamd ''El Rubio'', wat in het Nederlands ''De blonde'' betekent. Meer info is er op dit moment niet bekend. Er zullen de komende dagen ongetwijfeld meer details vrijkomen. Hieronder het fragment en een aantal screencaps die mogelijk de map weergeven.
 22. De Community Heist is vorige week ruimschoots gehaald met GTA$ 1 biljoen (!). Deze week hoef je je ook niet te vervelen in GTA Online met de nodige (drie) dubbele beloningen!
 23. Thundercover

  2X RP & GTA$ - Running Back (Remix)

  In plaats van het opzetten van je helm, schuif achter het dashboard van een mini-Panto en probeer je tegenstanders in Tezeracts te slim af te zijn op weg naar de eindzone in de Running Back (Remix). Je bloed, zweet en tranen worden beloond met het dubbele deze week.
 24. FloriousRoyal

  [Online] Mensen om mee te spelen

  Forumnaam: @FloriousRoyal PSN/Gamerstag/Social Club: FloriousRoyal Rank: 333+ Beschikbaarheid: Dagelijks. Headset: Soms Platform: PS4
 25. Earlier
 26. Wollongong

  Valsspelers in GTA Online worden gestraft

  verassing...? Dat is wel heel heftig. Of bedoel je verrassing?
 27. Ik kijk nog even de kat uit de boom voordat ik een nieuwe console koop. Toch enorm veel geld. Zo lang er geen bijzondere nieuwe titels zijn wacht ik wel even. Hopelijk is een echt nieuwe GTA voor mij voldoende reden om een nieuwe console te kopen.
 28. TheJorioREX

  Crew logo!?

  Ik heb op mijn Chromebook een crew emblem gemaakt maar in de game staat er een vraagteken als logo. Kan je dat veranderen of moet je daar een bepaald level voor zijn.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...