Jump to content

Liberty City Hit Squad "Recruitment"


pyrofoob

Recommended Posts

LIBERTY CITY HIT SQUAD

GTA IV CLAN VOOR DE PS3

Mededeling: belangrijke wijzigingen in het leading team.

Squad Trainer: Stopbord aka machinima__ wordt bij deze aangesteld als Squad Trainer!!

Bijkomende functie van "Consigliere". De vertrouweling, adviseur van de familie. Gezien een vertrouwensrelatie iets is dat spontaan groeit, is dit een job waarvoor niet wordt gesolliciteerd. Samen met de coördinator is hij/zij de spreekbuis hier op het forum en de contactpersoon voor meetings met/tegen andere clans/forumleden. Als spreekbuis van de clan is dit iemand die volledig op de hoogte is van de regeltjes op het forum en die deze regeltjes ook feilloos weet toe te passen.

Squad Trainer en Assistant Trainer. Dit zijn leden die vooral hun machinegeweer laten spreken. Zij nemen hoofdzakelijk de leiding op onze meetings en in de Team-modes tegen andere clans/forumleden. Ook organiseren zij regelmatig oefensessies om de skills van onze leden omhoog te krikken.

OVER LIBERTY CITY HIT SQUAD

Voornaamste doel: veel fun maken onder elkaar met op tijd en stond een goed ouderwets robbertje knallen in Team Deathmatch tegen ander clans.

Het verhaal.

Het gaat niet goed met de Forelli’s na het vertrek van Tommy Vercetti uit Liberty City. Terwijl Tommy een heel imperium heeft opgebouwd in Vice City is de Forelli familie volledig in de verdrukking geraakt en is Liberty City overgenomen door nieuwe clans zoals LibertyKillerZ, Death Incorporated, Killing Winners United en nog enkele kleinere clans.

Samen met hun drugsimperium, zijn de Forelli’s ook nog hun winstgevende XXX-filmindustrie kwijtgeraakt. Naast enkele kleine independents wordt de hele filmscene in Liberty City vandaag beheerst door de twee grote majors LibertyRecordZ en Tape Incorporated.

Tommy besluit om hier iets aan te doen. Hij stuurt zijn beste mannetje op pad om weer orde op zaken te stellen in Liberty City. Hij krijgt de opdracht mee om een team samen te stellen dat het zal opnemen tegen de clans die momenteel het mooie weer maken in de schaduw van de Statue of Happiness

Recruitment starts today!!

Het team zal worden geleid door de Squad Coördinator en de Squad Consigliere, samen met de Squad Trainer en de Squad Assistant Trainer. De Squad Trainer en Assistant Trainer zijn leden die al een klein beetje ervaring hebben met Team Deathmatch en die de taak op zich willen nemen om het zootje ongeregeld dat zal worden geronseld, om te vormen tot echte Hitmen Pro. De positie van Squad Assistant Trainer is nog open dus voel je u geroepen, geef dit dan op bij aanmelding!! Beslissingen hieromtrent worden later genomen.

Verder zijn er de verschillende rangen die worden doorlopen.

Shoe Shine Boy. Dit wordt uw taak als je als Delivery Boy wordt gedegradeerd. Als je hard uw best doet kun je opnieuw worden gepromoveerd. Kom je hier een tweede keer terecht dan blijft dit voor altijd uw taak. Naast je werk binnen de clan moet je ook bij de passerende klanten informatie inwinnen over het reilen en zeilen van de andere clans in Liberty City.

Delivery Boy. Hier begint het allemaal. In opdracht van het Leading Team ga je pakjes leveren en afhalen doorheen heel Liberty City. Vermomd als Pizza Boy ga je af en toe een Packie-style pizza leveren bij een van de rivaliserende clans. Na een 4-tal succesvolle leveringen word je gepromoveerd. Laten de leveringen echter te wensen over dan word je gedegradeerd.

Picciotto. Na een 4-tal succesvolle leveringen word je gepromoveerd naar Picciotto. Dit is de eerste stap naar Soldato. Uw voornaamste taak is het in elkaar slaan van onwillige betalers en het plegen van kleine overvallen in opdracht van het Leading Team.

Soldato. Je hebt als Picciotto enig respect bijeen geklopt. Vanaf nu kun je zelf kleine overvallen beginnen plegen voor eigen rekening en een deel van de buit afstaan aan het Leading Team. Je kunt er ook op worden uitgestuurd om andere mensen een plaatsje te bezorgen six feet under, no questions asked.

Hitman. Uw capaciteiten in het omleggen van tegenstanders worden erg op prijs gesteld. Je zult er op worden uitgestuurd om de moeilijker targets naar de eeuwige clanvelden te helpen, nog steeds no questions asked.

Hitman Pro. Je hebt met succes een aantal belangrijke leden van andere families van hun verantwoordelijkheden hier op aarde verlost. Vanaf nu word je ingeschakeld om de Dons en Capo’s van de andere families voor eeuwig het zwijgen op te leggen. Als Pro heb je vanaf nu medezeggenschap in de manier waarop dit alles moet gebeuren, samen met het Leading Team.

Leading Team.

Squad Coördinator: pyrofoob (psn: pyrofoob)

Squad Consigliere:

Squad Trainer: Stopbord (psn: machinima__)

Squad Assistant Trainer: jij?

Onze doelen.

Een beetje leven in de brouwerij brengen met op tijd en stond een goed ouderwets robbertje knallen in Team Deathmatch tegen ander clans.

Daarnaast samen veel fun maken in Multiplayer, zowel in (T)DM, (GTA) Race, Co-ops, Freemode en alle andere opties, alsook vooraf uitgeschreven missies uitvoeren.

Onze activiteiten vastleggen op film.

De regeltjes.

Enkel leden van de clan mogen posten in ons toekomstig Talktopic. Uitzonderingen zijn de leaders, co-leaders, coördinators van andere clans. Zij mogen posten op voorwaarde dat ze behoren tot onze gezworen vijanden.

Waarom zou je onze gezworen vijand willen worden? Kun je u een beetje vinden in de eerste van onze doelstellingen in het puntje hierboven, doe dan vandaag nog uw vijandschapsaanvraag!!

Hoe wordt je onze gezworen vijand? Een simpele belediging in ons toekomstig talktopic volstaat. Zodra onze Squad Trainer z’n team op poten heeft ontvang je dan op de gepaste manier een uitnodiging voor een Team Deathmatch meeting ergens in Liberty City.

Gezien we een zeer gedisciplineerde clan zijn worden in onze topics geen ruzies uitgevochten; niet onder elkaar en niet met leden van andere clans. Alle meningsverschillen worden uitgevochten via PB of zoals hierboven, in TDM.

Niet-leden die hier toch posten worden onverbiddelijk op de hitlist geplaatst. Zij worden Target No1 op de eerstvolgende clanwar.

Leden die ook lid worden van een andere clan worden aanzien als spionnen. Zij worden ogenblikkelijk uit de clan gezet.

Als lid van onze clan dien je ook te beschikken over het nodige zelfrelativeringsvermogen, alsook over een voldoende grote voorraad zout.

Clanmeetings.

Om te starten: iedere dinsdagavond om 19 uur. Op een later tijdstip kunnen in gezamenlijk overleg nog andere of meerdere dagen worden afgesproken.

Clanmeetings beginnen met een vooraf uitgeschreven missie. Heb je zelf een goed idee, stuur het naar de coördinator. Indien goedgekeurd wordt het bij de aankondigingen geplaatst. Uiteraard gebeurt dit onder jouw naam zodat je zelf alle credits krijgt voor je creativiteit!!

Daarna gaat de meeting verder met één of meerdere van de verschillende multiplayermodes.

Onze signatures.

Hieronder vind je reeds een aantal signatures die door onze leden kunnen worden gedragen. Er zullen regelmatig signatures bijkomen, gemaakt met screenshots van onze meetings. Ben je zelf specialist in het maken van signatures, laat u dan vooral niet tegenhouden.

libertycityhitsquad03h1.png

libertycityhitsquad04h1.png

hitsquad.jpg

libertycityhitsquad04h1.png

libertycityhitsquad05h1.png

Voorwaarden om te joinen.

Iedereen is welkom die …

* 1 maand lid is op het forum of 50 berichten heeft gepost op het forum.

* zich daarbij houdt aan de forumregels.

* geen ruzie stookt, niet hier en niet in andere clantopics.

* niet reageert op posts van niet-leden; dit gebeurt enkel door het Leading Team.

* probeert zo veel mogelijk aanwezig te zijn op de vastgelegde clanmeetings; de dagen liggen vast (zie clanmeetings) dus houd daar een beetje rekening mee vooraleer je joint.

Wens je te joinen?

Post een berichtje in dit recruitment topic met vermelding van

PSN ID:

Ik meld me als Squad Assistant Trainer Ja/Neen:

Ik heb opnameapparatuur Ja/Neen:

Edited by pyrofoob
Link to comment
Share on other sites

dit ziet er heel mooi en proffesioneel uit. Een stuk beter dan die andere pannenkoekhoofden die een clan willen beginnen :7 Veel succes! :D

Tnx!!

Hopelijk sluit er wat volk aan en kunnen we daarna eens iets organiseren met TCC :tu:

Link to comment
Share on other sites

Ik ben al lid van LibertyKillerZ, maar veel succes met je clan! :tu:

Ziet er goed uit trouwens, jij schiet al die andere sukkels te boven!

Link to comment
Share on other sites

Ik ben al lid van LibertyKillerZ, maar veel succes met je clan! :tu:

Ziet er goed uit trouwens, jij schiet al die andere sukkels te boven!

Tnx!! Toffe clan de LKZ, hopelijk kunnen we elkaar binnenkort eens gezellig afknallen in TDM :Y

ik wil wel maar ben nog geen maand lid pas 15 augustus

't Is of 1 maand lid of 50 posts.

Als we uw posts door 2 delen wegens al die dubbele topics :puh:;) dan krijg je de resterende posts cadeau wegens uw enthousiasme en activiteiten op het forum :klap:

Dus als je wenst te joinen, vul het lijstje maar in :tu:

Edited by pyrofoob
Link to comment
Share on other sites

Leuke clan, Ik zit al in The Cop Crimes, ander had ik wel gejoind.
Tnx, jullie zijn al mooi gegroeid als clan, ferm gedaan!! Als we nog 3 leden bijkrijgen kunnen we een talktopic openen. Als je dan iets wil doen met/tegen onze clan dan kunnen jij en Sniper daar komen posten. Je moet dan wel eerst een originele belediging verzinnen om op onze "vijanden"lijst te komen :eten:
Suc6 met de clan :)
Ook bedankt en veel succes met BC!! Als jullie samen met ons ook nog wat kunnen groeien zitten we hier met 4 actieve PS3-clans. Dat schept mogelijkheden :eten:

:tu:

Edited by pyrofoob
Link to comment
Share on other sites

PSN ID:jordib12

Ik meld me als Squad Trainer Ja/Neen:ja

Ik heb opnameapparatuur Ja/Neen: neen

Voila, LC Hit Squad heeft bij deze z'n ledenaantal verdubbeld :dans:

Welkom in de clan; je wordt aangesteld als Squad Trainer. Bekijk nog eventjes de aangepaste hoofdpost ivm het Leading Team.

Link to comment
Share on other sites

Tnx!! Toffe clan de LKZ, hopelijk kunnen we elkaar binnenkort eens gezellig afknallen in TDM :Y

Lijkt me wel wat, als je genoeg leden heb laat je het maar weten.

Er zijn vast nog wel andere LKZ leden die er wel zin in hebben.

Link to comment
Share on other sites

Ik doe heel GRAAG mee!

PSN ID: tompie9

Ik meld me als Squad Assistant Trainer Ja/Neen: Als het kan... dan JA

Ik heb opnameapparatuur Ja/Neen: *JA

*als je elke keer een DVD wilt kost het geld om de DVD op te sturen!

Gr. Tom de Beer

Link to comment
Share on other sites

Ben gestopt met BC:

Post een berichtje in dit recruitment topic met vermelding van

PSN ID: machinima__

Ik meld me als Squad Assistant Trainer Ja/Neen: Ja

Ik heb opnameapparatuur Ja/Neen: Ja

Dvd:

€3 per dvd

€3 per verzending=

€1 het filmen

_________________

7euro vo de moeite :puh:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...