Jump to content

Liberty City Stories eerste info!


Tha Real G.

Recommended Posts

Liberty City Stories eerste info!

GTA San Andreas voor op de PC is pas net uit of er komt al weer informatie aan zetten voor de volgende GTA voor op de Playstation Portable. Er is nu wat informatie over het verhaal vrijgekomen.

Je speelt Tony Cipriani (die ook in GTA3 zit) in het jaar 1998 in Grand Theft Auto Liberty City Stories voor op de PSP. Salvatore Leone helpt je aan "werk" in het spel. Het spel is volledig in 3D.

OPSM2UK heeft al informatie gegeven over de eerste 2 missies in het spel.

Missie 1

Je rijdt door het Red Light District en het komt je bekend voor maar toch is het anders. Je bent buiten Luigi's stripclub, Sex Club Se7en (De eerste plek die je in GTA3 bezoekt), alleen is Luigi er nog niet het is nu nog Paulie's Revue Bar (Liberty City Stories speelt een paar jaar eerder dan GTA3) en de eigenaar is JD O'Toole, die banden heeft met de Triads-gang. JD O'Toole wil dat je bij de Leone-gang gaat dus hij tipt je over een Triad aanval. Die ga jij dus voorkomen met een heleboel geschiet en actie. Ook moet je nog een bomaanslag op het casino van salvatore luigi vookomen.

Natuurlijk haal jij de bom auto weg en laat hem ergens anders ontploffen.

Eind goed al goed dus van missie 1.

Missie 2

Je bent weer terug in je Sentinel en je rijd naar Don Salvatore zijn huis. Hij wil dat jij een geld transactie doet in de 'Atlantic Quays' haven. Je kan vanaf hier zelfs Shoreside Vale al zien dus de draw distance ('tekenafstand' - hoe ver je kan kijken) is heel hoog.

Helaas hebben de toch wel bomlievende Traids een bom geplaatst in de loods zodat je het geld heel snel bij elkaar moet verzamelen voordat de bom ontploft. Je vliegt na wat schietwerk weg met een heli om nog meer problemen te voorkomen. Hierna kom je veilig bij Salvatore zijn huis aan.

Veel gebouwen in het spel komen overeen met GTA 3. Wel zijn er veel dingen in opgenomen uit GTA Vice City en GTA San Andreas.

Liberty City Stories komt 1 september 2005 uit voor op de PSP. De Playstation Portable (PSP) komt ook uit op 1 september in Europa.

20017.jpg

20019.jpg

20018.jpg

20022.jpg

20021.jpg

lees dit nieuws op gtagames

of op planet grand theft auto

Bewerkt: door Tha Real G.
Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...
  • 2 weken later...
  • 2 years later...
Vraagje : ik had op GTAForum.nl gezien dat bij GTA Liberty City Stories er een RC 'Helikoptertje' bestaat nu is de vraag : weet iemand waar die is of welke toyz ?? alvast bedankt !! :Y

hier an je een apart topic voor te maken hoor! je hoeft niet zo erg te bumpen!

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...