Jump to content

2 politieauto's na begin intro


bartgielen

Recommended Posts

Is dit iemand wel eens opgevallen?

Na de intro als je in de Kuruma stapt met 8-Ball, verschijnen er in de verte twee politieauto's. die rijden naar de linkerkant van de brug en staan op het einde stil.

Je ziet ze pas spawnen in de verte als je in de Kuruma zit. Zet voor de grap maar eens allemaal tanks op de linkerkant van de brug (ongeveer in het midden)

http://i35.tinypic.com/314p3lc.png

http://i33.tinypic.com/9ir4i9.png

Link to comment
Delen op andere websites

Ja klopt:

Deze missie begint meteen na de intro van het spel. 8-Ball vertelt je dat hij een adres weet waar jullie normale kleren kunnen vinden. Er staat een Kuruma klaar om daar te komen, maar 8-Ball is gewond aan zijn handen, dus jij zult moeten rijden. Wanneer je de brug afrijdt zul je aan je linkerhand een aantal politiewagens langs zien komen, maar maak je hier verder niet druk om. Je hebt geen wanted level en je kunt in alle rust naar je bestemming rijden.

Link to comment
Delen op andere websites

Dit is gewoon gedaan om het een beetje realistisch over te laten komen. Politieauto's die op het ongeval afgaan, net zoals je dat in het echt mag verwachten. Ze hebben behalve dat verder geen andere functie gekregen in die missie, dus vandaar dat ze op het eind stil staan en er verder niets gebeurd. Rockstar ging er namelijk vanuit, dat jij met 8-Ball naar de aangegeven bestemming toe gaat rijden en dus niet nieuwsgierig gaat kijken wat die twee politieauto's nou eigenlijk gaan doen. Het blijft natuurlijk maar een spel...

Zet voor de grap maar eens allemaal tanks op de linkerkant van de brug (ongeveer in het midden)

Ik heb het nooit geprobeerd, maar geloof best dat dit soort acties (net als bij andere standaard geprogrammeerde dingen) wel een grappig effect kan hebben, inderdaad. 8)

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...