Jump to content

Reputatiesysteem


Joriz

Recommended Posts

Dat kan bij mijn weten nog gewoon. Je kunt alleen geen minnetjes geven in gesloten topics, ik denk dus dat je in een gesloten topic heb zitten kijken. Waarom je daar nog wel plusjes kunt geven, is omdat info-topics of tutorials soms gesloten zijn, om berichten te voorkomen (contests, jaarboek etc. hebben een reactie-topic).

Link to comment
Delen op andere websites

Kan je ook zien wie er jou +jes of -netjes gegeven heeft? (En in welk topic)

Zoals al eerder gemeld, is dit in deze forumsoftware nog niet mogelijk. Wie weet dat dit wel mogelijk word in een volgende versie van IPB. ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Hannes' woordkeuze met "volwassen" was wat ongelukkig denk ik.

Maar goed, ten eerste is Superlid een soort beloning voor je inzet op het forum, dus hoort het deels bij de beloning die je krijgt met grotere inboxruimte, mogelijkheid tot het uploaden in een galerij. Ten tweede vertrouwt de crew superleden wat meer qua manieren op het forum denk ik, SL+ hebben al getoond dat ze te vertrouwen zijn en zo goed mogelijk hun best doen op het forum om anderen te helpen, anders waren ze niet gepromoveerd. Natuurlijk zijn er ook erg veel leden die het systeem gebruiken zoals het hoort, en die, zoals Hannes het dan zegt, even volwassen zijn. :puh: Deze leden hebben het misschien in zich om ook superlid te worden, en dan mag je lekker veel plusjes of minnetjes uitdelen. Maar neem het van mij aan, 3 plusjes en 1 minnetje per etmaal volstaat echt. Ik heb het ondertussen al teveel gezegd, maar ik heb nog niet één minnetje en slechts een paar plusjes uitgedeeld.

Als dat volstaat waarom kunnen SL+ dan meer minnetjes en plusjes geven?

Lezen, kameraad. Die vraag is op pagina 2 geloof ik ook al gesteld. Dat SL+ meer kan hoort bij de beloningen voor goed gedrag. Zoals Thuco al zegt is dit hetzelfde als vragen waarom SL+ meer berichten op kan slaan. Simpelweg een kleine beloning.

Aan de andere kant is het zo dat je SL+ wordt door het vertrouwen te winnen van admins/mods dat je goed gedrag in je hebt en net zo snel uit je ritme schiet qua gedrag. In dat geval kunnen meer opties ook wel worden toevertrouwd.

Ten eerste vriend, ben ik je kameraad niet. Ten tweede: ik en menig anderen zijn het er zeker mee eens dat een SL+ voordelen moet krijgen maar dat deze voordelen alleen voordelen zijn die niets met anderen te maken hebben, bv. een blog maken is een voordeel maar een ander lid kan hierdoor niet gekwetst worden maar met dit reputatiesysteem is dit wel. Dus afschaffen dit voordeel, en snel...

Ik heb de discussie al reeds opgegeven over de gelijkheid op Gtaforum maar even kijken naar dit bericht. Ik zie dat hier 3 minnetjes aan gegeven zijn. Een kleine hypothese want ik vraag me af wie ze gegeven zou hebben, aan dit bericht te zien heb ik een kleine persoonlijke aanval gegeven aan iemand en konden leden dit niet appreciëren. Maar de essentie van het bericht klopte, ik laat me heus niet beledigen voor "kameraad".

Om verder te gaan met mijn onderzoek. Ik vrees dat we de leden kunnen uitsluiten, ik kan me niet direct leden inbeelden die tegen meer minnetjes zijn. Misschien vinden ze het helemaal niet erg hoe de huidige situatie is maar ik denk niet dat ze er minder zouden willen, dus het moeten SL+ zijn geweest. Waarom zou een SL+ een min geven hieraan? Misschien is dit wel uit ik-kan-toch-meer-als-jij-gevoel want zij kunnen meer minnetjes geven en willen ze absoluut hun voordeel behouden. Anderzijds zijn het meelopers die zien dat er al een minnetje gegeven is en denken, ik wil "cool" zijn en geef het ook een minnetje.

Eerlijk gezegd, ik denk dat het een SL+ zal zijn geweest die erg crewlikkerig is en liever niet wil dat er gelijkheid is in de maatschappij der gtaforumheid. Nou, ik zal zeggen op deze regenachtige avond ga ik er niet van wakker liggen edoch... Shame on you, jullie SL+... *zucht...* waar gaat dit forum heen? En nu hopen op veel minnetjes hier rechtsbeneden.

Jullie gelijkheidsstrijder,

Rivel

Link to comment
Delen op andere websites

U weet toch, mijn beste, dat je maar één minnetje per bericht kan geven, Super+lid of niet? Dus op jouw bericht zijn er meerdere personen geweest die je een minnetje hebben gegeven. Wil je weten wie? Stuur even een PB'tje naar één der admins als je deze tenminste nog wil aanspreken op een forum met zo'n ongelijkheid, en ze kijken zo na wie je allemaal reputatie heeft bijgegeven of afgetrokken (of ze het je zeggen weet ik niet :puh: ).

Voor de rest vind ik het niet heel liev van jou om zomaar even heel de SL+ van GTAForum over één kam te scheren, want ik heb jou bijvoorbeeld niet één minnetje gegeven. :-(

Bewerkt: door .Senne
Link to comment
Delen op andere websites

Waarom val je diegene überhaupt persoonlijk aan? Je snapt heus wel in wat voor context het staat en het is echt niet nodig om er nog eens op te reageren. Ik heb je laatste post ook een - gegeven omdat je gewoon gigantisch zit te zeuren en conclusies trekt die kant noch wal raken. Je hecht veel te veel waarde aan het je reputatie via het systeem en je bent zeker bang dat je reputatie onterecht in de min komt te staan...

Bewerkt: door Galiorix
Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...