Jump to content

FIFA 11


Kai-ShockWave

Recommended Posts

EA Sports heeft afgelopen dagen de release data van haar top games bekend gemaakt. Onder de games valt natuurlijk de nieuwste game uit de populaire FIFA serie, FIFA 11. Nadat eerder dit jaar al 2010 FIFA World Cup verscheen, zal op 28 september FIFA 11 beschikbaar zijn in Nederland.

EA Sports maakte ook kenbaar dat we de komende tijd veel nieuwe informatie mogen verwachten rond FIFA 11. "We hebben wat coole dingen in de planning, welke later onthuld zullen worden," aldus David Rutter, de producer van FIFA 11.

bron Fifabenelux.

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 825
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Visser23

    86

  • End Of The Riot

    65

  • Mr-Triple-X

    62

  • BoerBanaan

    47

Nieuwe info FIFA 11.

Release: 28 september 2010 (USA), 1 oktober 2010 (EU)

Nieuwe feature: Creation Centre

"In deze webgebaseerde feature kan je zelf een speler creëren. Accessoires zoals schoeisel kan je vanaf nu zelf kiezen."

Screens in onderstaande spoiler:

screenshot_234223.jpg

screenshot_234222.jpg

screenshot_234221.jpg

screenshot_234220.jpg

Link to comment
Delen op andere websites

Ziet er erg georganiseerd uit. Heb er zeker zin in! Koop hem natuurlijk, zoals elk jaar.

Slaan jullie nooit is wat over? Ik heb 06, 08, 10. Meestal zit er in twee jaar niet zoveel verandering.

Link to comment
Delen op andere websites

Slaan jullie nooit is wat over? Ik heb 06, 08, 10. Meestal zit er in twee jaar niet zoveel verandering.

Zo denk ik er nu ook over. Ik volg beide games (PES en FIFA), maar ik heb nog niks bijzonders gezien ten opzichte van FIFA10. Het is weer hetzelfde als vorig jaar, wat veranderingen om het nieuw te laten lijken. Maar verder heb ik nog niks gehoord over nieuwe of vernieuwde modes (zoals het belangrijkste "coach-mode"). Alleen dat training ground en strafschoppen er weer inzitten is er verder niks bij. Ik koop hem alleen als de coach-mode sterk verbeterd is want bij 10 was de fun snel weg. PES heeft een betere manager-mode die veel uitgebreider is (alleen als nadeel té weinig clubs). Lijkt wel of EA het allemaal te simpel maakt om het voor iedereen toegankelijk te houden. Coach is gewoon niet uitdagend genoeg, niks klopt.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ga dit jaar denk ik overstappen naar FIFA 11. Ik was eerst begonnen met PES 2008 voor de PS2 en vervolgens PES 2009 voor de 360. 2008 was echt goed naar mijn mening, 2009 was meer van hetzelfde en had totaal geen vernieuwingen. Behalve de Champions League die je nu kon spelen, was zowat ook de enigste grote vernieuwing. Als ik nu naar FIFA 10 kijk, die ik al meerdere keren heb gespeeld bij iemand, moet ik toch zeggen dat die game goed in elkaar zit. Heb dit jaar dus geen voetbalspel gekocht omdat ik in PES 10 totaal geen vernieuwingen zag. Dit jaar ga ik misschien wel voor FIFA 11, aan de screens te zien word dit spel vele malen beter dan PES.

Link to comment
Delen op andere websites

Moet wel zeggen dat ik, ik speelde FIFA 09 op de 360 bij de BartSmit (:7), en ik speel al 3 jaar FIFA 09 op de PS2, ik kreeg alleen maar goals tegen. Ik kan niet eens goed lopen, tackelen, geen ruimte maken om te schieten, ik ben te slecht in koppen (achja, je moet gewoon Y inhouden :puh:). Maar hebben degene die FIFA 10 nu op de PS3 hebben en die ooit FIFA op de PS2 hebben gespeeld grote moeite met de overstap? Want wat ik zag was werkelijk een groot verschil qua gameplay.

Bewerkt: door Cabyon
Link to comment
Delen op andere websites

Op het begin wel, toen speelde ik alles gelijk, of verloor gwn vaak, maar nu speel ik gwn op legendarish niveau, oké af en toe verlies ik nogsteeds wellus, maar dat hoort er gwn bij.

Als ik nu weer eens fifa zou doen op ps2 dan zou ik nie eens kunnen winnen op profesioneel denk ik :7

Link to comment
Delen op andere websites

Je zit je al af te vragen tot hoeverre ze elke game kunnen blijven verbeteren. Eens moet het toch ophouden.

Blu-ray/HD, 3D (net als films), Slimmer Spelers.. er komen steeds meer dingen bij die ze bij Games kunnen gebruiken. Zoals HD, dat was er vroeger niet, en nu zijn er wel HD games. En Blu-ray komt denk ik ook nog. Net als HD eerst op DVD en plaatjes, dan in Games. En hoe betere spellen met meer kwaliteit (niet alleen qua beeld) heb je ook een zwaardere PC nodig.

OT:Ik ben het eens met commando. Bij Fifa spellen zie je niet veel verschil tussen oude en nieuwe versies, maar wie weet word Fifa 11 beter.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...