Jump to content
Joriz

GTA-trilogie komt naar de Mac!


Op de vraag van een fan of Grand Theft Auto ook ooit naar de Mac komt heeft Rockstar Games ja gezegd! De GTA-trilogie, met daarin Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas, komt volgens Rockstar Games later dit jaar naar de Mac. Volgens Rockstar Games wordt hierover binnenkort meer informatie bekend gemaakt. Meer is er namelijk op dit moment nog niet bekend.

Waarschijnlijk gaat Rockstar Games gebruik maken van Steam. Met Steam kan je spellen van Valve (zoals Half-Life en CounterStrike), en andere uitgevers beheren, kopen en spelen. Steam is sinds deze zomer ook beschikbaar voor de Mac waarbij een deel van spellen van Valve al speelbaar is op de Mac. Aangezien Rockstar Games ook al onder andere de GTA-trilogie via Steam beschikbaar heeft gesteld voor Windows-computers gaat de Mac-versie waarschijnlijk ook via deze weg worden verspreid.

gallery_1_5_263615.png

Hoeveel de GTA-trilogie gaat kosten is nog niet bekend. De PC-versie van de trilogie kost nu € 29,99.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...