Jump to content
Joriz

Eerste L.A. Noire Gameplay filmpje online!


Bekijk de eerste van een serie gameplay videos voor L.A. Noire genaamd “Orientation”. Deze video laat de core mechanics van de game zien waaronder het zoeken naar clues, de basisprincipes van ondervragingen en klassieke actie zoals shootouts. Deze video is geheel gemaakt met ingame beelden en geeft weer hoe je jouw detective skills, intuïtie en sluwheid kan gebruiken om een moeilijke zaak op te lossen.

L.A. Noire maakt netzo als Grand Theft Auto IV gebruik van Rockstar Advanced Game Engine en wordt gemaakt door Team Bondi in samenwerking met Rockstar Games. L.A. Noire komt op 20 mei 2011 in Nederland uit voor zowel Xbox 360 als PlayStation3.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Het spel ziet er echt mooi uit en qua graphics is het echt perfect. Ook dat gezichtsuitdrukkingen zijn zeer mooi gedaan. Het spel geeft je echt een oudere sfeer maar ook echt de sfeer dat je een detective/agent bent.

Echt jammer dat dit spel niet voor de PC uitkomt.. :(

Dat zeiden ze ook bij de GTA IV uitbreiding The Lost and Dammed. Het zal zoeizo ook voor de PC komen anders loopt rockstar wel wat geld mis.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...