Jump to content

Buitenlands Voetbal


Cabyon

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=3sRaEj9C25E&feature=player_embedded#at=22

En dan zeggen dat wij wel eens last hebben van voetbalhooligans :7

Hier trouwens een bijbehorend krantenartikel.

Lekker met scherp schieten. Hooligans verzieken het voetbal overal ter wereld.

Trouwens ik heb Real Madrid - Barca niet kunnen kijken helaas, maar volgens mij heb ik weinig gemist als ik het zo om me heen hoor. Hopelijk zijn de aankomende 3 wedstrijden beter. :tu:

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 468
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • MegaPilot

    108

  • TekaLoca

    101

  • Dutchy3010

    32

  • NandroDavids

    24

Trouwens ik heb Real Madrid - Barca niet kunnen kijken helaas, maar volgens mij heb ik weinig gemist als ik het zo om me heen hoor. Hopelijk zijn de aankomende 3 wedstrijden beter. :tu:

Dat hoor ik ook iedereen zeggen. :? Ik snap daar werkelijk geen hol van, kan iemand me dat uitleggen? Ik vond dit een van de leukere wedstrijden van dit jaar! Ik zeg niet goed, maar leuk, en daar gaat het toch om bij sport? Ze speelden niet op hun beste kunnen, en er werden veel fouten gemaakt. Maar ben ik de enige die het dan juist leuk vindt om naar te kijken? Fuck me, als Barcelona briljant speelt en er met 5-0 overheen gaat, is er toch helemaal niets spannends aan... Fouten over en weer waardoor kansen ontstaan, ballen die van de lijn worden gehaald, harde tackels, opstootjes, penalty's, rode kaarten, natuurlijk het is niet het beste voetbal wat er te zien is maar wel het spannendste en daarom ook het leukste voetbal om naar te kijken!

Link to comment
Delen op andere websites

Ik zie liever het briljante taki taki Barcalona met een fantastische Messi, dan een wedstrijd die ze spelen waarin veel fouten worden gemaakt. Natuurlijk is het ook leuk om naar te kijken, en zal dit een leermoment kunnen zijn dat ook de grootste ploegen de makkelijkste fouten kunnen maken. Maar nee.... liever het eerste.

Link to comment
Delen op andere websites

The special one heeft het weer gedaan. :tu: Een zwaarbevochten prijs erbij en Barcelona op de knieën gekregen.

Ja, toch diep respect voor Mourinho hoor. Iedereen kan wel roepen dat 't laf is om met slechts 3 aanvallend ingestelde spelers te starten, maar als je daarmee de prijzen pakt, heeft 'ie gewoon de goede keus gemaakt. Zonder twijfel de beste trainer die er is, wat mij betreft.

Nu hopen dat de CL-ontmoetingen zo spannend worden als gister, en dan is de Clásico-maand geslaagd :)

Link to comment
Delen op andere websites

  • 4 weken later...
  • 3 maanden later...

Even een bump, want ook in het buitenland is men weer gaan voetballen. Zo is Manchester United de enige Engelse topclub die de volle 3 punten pakte in de Premier League, heeft Bayern München het moeilijk in de Bundesliga, heeft Huntelaar vandaag een hattrick gemaakt en is het in Frankrijk nu al niet meer te voorspellen wie er kampioen gaat worden.

En uiteraard Spanje...vanavond was de eerste wedstrijd om de Supercup. Uiteraard tussen Real Madrid en FC Barcelona. Man, wat een heerlijke wedstrijd weer. Een fantastische goal van Villa, een sterk Real Madrid en weer een snoeiharde Pepe. Schitterend om te zien. Ook de uitslag stemt tot tevredenheid, want met 2-2 wordt het woensdag in Camp Nou ook nog spannend. Kan nu al niet meer wachten :)

Enige nadeel aan die wedstrijd van vanavond: dan vraag ik me toch weer af waar ik de afgelopen weken naar heb zitten kijken qua Nederlands voetbal. Want echt voetbal, dat kennen we hier niet. Dat doet men in Spanje wel.

Link to comment
Delen op andere websites

Hoeveel rode kaarten pakte Real Madrid nu? 2 of 3? Als je na deze wedstrijd nog steeds durft te beweren dat Real Madrid geen vuile ploeg is, dan raad ik je toch sterk aan je opticien te bezoeken. Vuile overtredingen, vuile schwalbes en dan hebben we nog Marcelo en een andere amokmaker...Heb je de tackle van Marcelo goed bekeken? Eerst een zware tackle op het been van Messi en met z'n andere tacklet ie NOG eens.

Barça verdiend gewonnen.

Link to comment
Delen op andere websites

Hoeveel rode kaarten pakte Real Madrid nu? 2 of 3?

Twee stuks: Marcelo en Özil. Villa kreeg er namens Barça ook een.

Als je na deze wedstrijd nog steeds durft te beweren dat Real Madrid geen vuile ploeg is, dan raad ik je toch sterk aan je opticien te bezoeken. Vuile overtredingen, vuile schwalbes en dan hebben we nog Marcelo en een andere amokmaker...

Real Madrid is geen vuile ploeg, maar een harde ploeg. Dat vind ik toch een groot verschil. Het klopt dat ze hard spelen, zoals vooral Sergio Ramos, Marcelo en Pepe gisteren lieten zien. Maar vuile schwalbes heb ik van Real Madrid niet gezien. Sterker nog, het zijn mijns inziens vooral de Barça-spelers die onnodig ver doorrollen en blijven liggen na een lichte overtreding. Daardoor ziet het er allemaal erger uit dan het is. Daar ergerde ik me op het afgelopen WK ook al aan: de Spaanse spelers, en die spelen vooral bij Barça, lijken wel te denken dat zij geen schop mogen ontvangen. Overal schreeuwen ze om bescherming en elk klein tikje doet ze opspringen en 10 meter doorrollen. De allerergste: Pedro. Wat een vreselijk irritante speler is dat.

Barça verdiend gewonnen.

Onzin. Dan heb je echt teveel met een Barça-bril op zitten kijken. Real Madrid had het overwicht, het balbezit én de meeste kansen. Over twee wedstrijden gezien had Real Madrid de cup net even wat meer verdiend. Maar goed, daar gaat het niet om in het voetbal: Barça maakte de kansen af.

Link to comment
Delen op andere websites

De eerste 33 minuten heb ik niet gezien, in de rest die volgde waren er naar mijn mening niet veel momenten waarin Real Barça wegspeelde. De Real spelers werden ongelofelijk vaak vernederd door de balkunsten van onder andere Abidal(die keer dat ie de bal gewoon om een speler liet botsen/zweven was gewoon GE-NI-AAL)Messi tegenhouden doen ze maar op 1 manier, en da's tacklen. (Vooral Pepe overdreef daarin, lekker Messi tegenhouden met een tackle die NET NIET rood oplevert, zucht...)

Schwalbes van Barça heb ik ook gezien, in het bijzonder iemand die enorm doorrolde bij een tackle van niets(ik weet niet precies meer wie het was, grote kans dat het je grote favoriet Pedro is).

Of ik een Barça-supporter ben? Ik volg ze niet zo vaak eerlijk gezegd, maar als ze spelen hoop ik wel dat ze winnen door hun mooie voetbal. Een ploeg die eindigt met een tacke à la Marcelo verdient niet om te winnen, Real overdrijft serieus in z'n tackles naar mijn mening.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Enorme tegenslag voor Arsenal vandaag.. 8-2 op Old Trafford. Zo maar eens samenvatting opzoeken van dit..

Een samenvatting met 10 doelpunten is onderhand net zo lang als de wedstrijd zelf. Tenzij ze gewoon, net als bij AZ afgelopen week, een doelpuntje schrappen.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...