Jump to content

Vindplaatsen in GTA IV


Niels707

Recommended Posts

Dan is hij óf (nog) niet gevonden, óf deze auto heeft gewoon geen vaste standplaats waar men hem kan vinden (behalve dan rondrijdend)

Maar bij bijna alle voertuigen in GTA IV staat GEEN VINDPLAATS. Het wordt tijd dat iemand daar naar op zoek gaat!

Link to comment
Delen op andere websites

We halen de vindplaatsen eigenlijk altijd uit de broncode van de spellen (de main.scm voor de III-era spellen). Voor Grand Theft Auto IV is dit helaas (nog) niet mogelijk. We kunnen afgaan op bijdrages en eigen ondervindingen, maar je komt dan altijd met het probleem te zitten dat het incompleet is, soms zelfs foutief, of verkeerd nagekeken. Naast dat het nakijken onbegonnen werk is kunnen daar ook nog fouten in slippen. (Nooit gehad dat een voertuig maar niet wou spawnen, maar de Wiki duidelijk zei dat deze dat wel moest?) We hebben een begin van een opstelling om het alsnog op deze lastige manier te realiseren, maar daar zit niet veel schot in.

Ik kan overigens wel verklappen dat er helemaal niet veel voertuigen echt een vaste spawnplek hebben in IV. De meeste die dit wel hebben zijn industrieel gerichte voertuigen (bestelbusjes, forklift ed). De Washington die jij aanwijst, heeft bijvoorbeeld geen spawnplaats.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...