Jump to content

WoT | World of Tanks


Bassieboy35

Recommended Posts

  • Reacties 991
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Bassieboy35

    191

  • commando

    168

  • myron.b

    138

  • MisterDM

    124

Top Posters In This Topic

Posted Images

Of zoals ik op de vorige pagina al zei, de website van World of Tanks goed in de gaten houden en kijken of er geen speciale acties gepland staan. Met mijn Stug, die afgelopen weekend dubbele credits opbracht heb ik ongeveer 1,1 miljoen credits gehaald. Dergelijke acties omvatten meestal ook kortingen op de prijzen van verschillende tanks. Als je geluk hebt zit de KV-1S erbij en kan je hem 50% goedkoper bemachtigen.

Aangezien ik de standaard voices van mijn tankcrew nogal beu gehoord was en ik een grote fan van Company of Heroes ben, heb ik de COH voice-pack voor het spel gedownload. Geïnteresseerden kunnen een voorbeeld van deze pack hier horen/zien:

http://www.youtube.com/watch?v=OcMZ-pfudRg

Link to comment
Delen op andere websites

Zag er leuk uit, ben wel eens benieuwd hoe dat bij de Russen is :puh:. Alleen weet ik niet goed hoe je mods bij WoT moet installeren :N.

Aangezien er in de originele versie van COH geen Russische eenheden zitten, heb je dus ook geen Russische voices die je kunt gebruiken. Enkel die van de Wehrmacht, Amerikanen, Britten en de Panzer Elite. Het enige nadeel is dat wanneer je bijvoorbeeld het voice pakket van de Amerikanen download, je deze voices hoort op al je tanks, dus ook op de Russische, Franse en Duitse. Aangezien ik vooral met Duitse tanks speel vind ik dat niet zo storend.

Mocht je zo'n voice pakket willen downloaden, dan leg ik je wel even uit hoe je hem moet installeren. Dit duurt hoogstens 5 minuten.

Link to comment
Delen op andere websites

Ja dat is waar, ik speel voornamelijk met de Russen en Fransen dus ik denk niet dat het dan de moeite waard is voor mij.

Zo'n Reload Timer wil ik dan nog wel weer eens een keer proberen, misschien heb je daar ook verstand van?

Link to comment
Delen op andere websites

De crosshair is eigenlijk niet nodig maar die reload time ernaast lijkt me wel leuk, ben nu wel aan de originele crosshair gewend dus hou ik die het liefst ook graag, mocht het niet anders kunnen dan moet ik me maar even aanpassen.

Link to comment
Delen op andere websites

Die crosshair wil ik misschien wle installeren.Bestaat er ook een mod dat als je je vizier op een tank vastzet dat het kruisje dan automatisch op de zwakte plek gaat? (ik gebruik een kruis om te richten)

Link to comment
Delen op andere websites

maar even weer op de testserver spelen dan :clown: ik heb gewoon niet de moed en de wil om maximaal 2000 xp / 40k credits in een match te halen en gemiddeld 800xp 15k credits :bonk:

kijkt uit naar 200 extra health op de Maus en +100 HP

+5% to accuracy op de E-100 en natuurlijk de 15% minder repair kosten voor mijn KV-3tje voor als ik weer eens een potje (op de normale server) speel :puh: ( ook krijgt ie ietsje meer durability ( 1400 HP met top turret ) , wat mij in twijfel brengt om de kv-3 niet gewoon voor ever te houden :D )

post-2240-134659913869.jpg

post-2240-134653659734.jpg

post-2240-0-18228900-1355538832.jpgpost-2240-0-04130800-1355757109_thumb.jpg

post-2240-134629810878.png

Bewerkt: door commando
Link to comment
Delen op andere websites

Beide voertuigen al getest, maar was van beiden niet zo onder de indruk, de SuperPershing heeft niet echt een goede acceleratie, dus is het moeilijk om snel te gaan, gun is ook niet zo spectaculair. De enigste verbazing was eigenlijk de draaisnelheid van de tank zelf, maar de turret is ook weer niet zo snel in draaien.

Over de Dicker Max kan ik niet echt veel zeggen, ik heb al de Churhcill en dan een premium tank van 1 tier hoger vind ik het niet zo waard, mijn conclusie is voorlopig wachten op de Type 59.

Ben overigens niet zo lang op de testserver geweest, heb 1 van de nieuwe Maps gehad, port, erg leuke map, veel bebouwing en de échte wegen/bruggen zijn ook wel vet.

Weet iemand wat dit precies inhoud? Kan er maar niet opkomen en vertalen werkt ook niet:

IS-4:

Increased vehicle durability

Decreased dispersion for 122 mm М62-Т2 gun on turning the turret

Link to comment
Delen op andere websites

IS-4:

Increased vehicle durability => vergrote voertuig duurzaamheid (grotere overlevingskans, heeft wss meer health gekregen :puh:)

Decreased dispersion for 122 mm М62-Т2 gun on turning the turret -> kleinere spreiding voor de 122 M62-T2, wanneer je de turret beweegt :tu:

je moet de Super Pershing ook meer als een heavy zien ( hij is slomer dan de kv5 / Lowe ), en met spaced armor, goede ( type 59 ) matchmaking is het een goede tank, speel het alleen niet als med-tank

Bewerkt: door commando
Link to comment
Delen op andere websites

Als je crew en meer bepaald je gunner 100% is, dan valt die inaccuraatheid best wel mee.

Dat gezeik van inaccuratesse van de Ruskies vind ik inderdaad overdreven in de meeste gevallen. Vooral als je bedenkt dat de meeste gevechten niet op grote afstanden plaatsvinden. Maargoed, ik "snipe" zelfs met de KV-2's 152mm als de situatie het nodig acht, en zelfs dat ding raakt vaker wel dan niet op grote afstanden.

gevechten vinden op alle afstanden plaats, het hangt van je speelstijl af voor welke afstand je kiest :puh: ... met de 152mm KV-2 (0.6 acc ) gaan snipen is gekkenwerk, zijn effectiviteit haal je het meest als 2nd line tank ( achter de toptiers, in en uit cover ), aangezien je 20 seconden moet herladen en andere toptiers lekker kan disabelen :sigaar:.

Zou je denken in de meeste tanks, maar het tegendeel is soms waar. Je kunt op bijna alle maps niet volledig kiezen op welke afstand je het nu eens gaat benaderen, aangezien je afhankelijk bent van waar de tegenstander heen gaat. Soms wel, vaak in de vorm van een bepaalde zijde kiezen die zich meer leent aan het een dan aan het ander. Maar de meeste maps hebben enkele zogenaamde choke points waar iedereen op afgaat. Het is heel goed te merken met Panther en z'n 7.5cm L/100. Vaak verliest 'ie een deel van z'n effectiviteit door doordat de meeste andere tanks een peek-a-boo spelletje gaan spelen en daarmee jouw ROF naar hun eigen verlagen. Ruinberg is een goed voorbeeld, het grote open veld lijkt leuk voor snipers, maar in praktijk is het waardeloos. Juist omdat men weet dat ze in het open veld niet veel kunnen zoeken ze de rand op van de map waar huizen zijn, of gaan ze de stad in.

En ik weet overigens hoe je de KV-2 gebruikt moet worden, en zeg juist dat de M-10 niet zo inaccuraat is als 'ie op papier lijkt. Gezien de distributie die WoT gebruikt vallen velen van je schoten nog altijd redelijk dicht in het midden. Nu helpt het natuurlijk ook dat het geen reet uitmaakt waar zo'n 152mm shell neerkomt, iets wat bij AP-rounds wel het geval is, maar in de praktijk neem ik nog wel eens wat risky shots die zo'n 50/50 kans hebben om alsnog doel te raken. Leuke van zo'n HE-lobber is dat je door de hoge baan soms tanks over een kleine heuvel kunt raken. Is aan te raden met wat kleinere howitzers als de (Jumbo) Sherman's 105, of de 10,5cm van de Hetzer. :sigaar:

Denk dat "vehicle durability" meer heeft te maken met armor of de HP status van modules, en niet zomaar HP. Bij enkele andere tanks vermelden ze het in ieder geval expliciet.

Dicker Max heeft overigens awesome gun-depression, en op het officiële forum zag ik eigenlijk alleen maar positieve reacties.. ^^ Lijkt me inderdaad een leuk ding; een wat hogere tier Marder lijkt het wel. Awesome gun, dood wanneer gespot.

Zeker weten. Hoe vond je de Tiger trouwens? Ik hoorde er namelijk meer negatieve dan positieve dingen over.

Meh.. De 8.8cm KwK 43 L/71 is een mooi ding, maar het platform zelf is niet veel soeps. Ook vervelend dat er heel wat mensen zijn die je als een XP/credit piñata zien. Dus dat ze vaak op jou schieten omdat ze weten dat ze door die 100mm heen komen, wat misschien niet zo zeker is als bij die tank naast je. Geef mij maar de T29 als we het over T7 hebben.

Link to comment
Delen op andere websites

Wat ik wel moet vertellen is dat ik de PzIII/IV een leuke tank vind, als je 'm eenmaal helemaal hebt geupgraded dan is hij nog snel ook.

Het hoogste wat ik ermee heb gehaalt is 5 kills :)

Daarnet heb ik nog een peloton gedaan met iemand, en ik had 4 kills alleen overdreven weinig verdiend.

Maar ik denk dat ik al weet waar het door komt.

Overwinning!

Gevecht: Klif zondag 15 juli 2012 16:00:45

Voertuig: PzKpfw III/IV

Ervaring ontvangen: 552 (boete voor gemaakte schade aan bondgenoten: 28)

Credits ontvangen: 7786 (boete voor gemaakte schade aan bondgenoten: 3690)

Bewerkt: door MisterDM
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...