Jump to content

[LA] Reefer Madness DLC Case


michaelvb

Recommended Posts

De Reefer Madness case is nu beschikbaar om te downloaden op Xbox Live in Noord-amerika en Europa. Deze case wordt later vandaag beschikbaar voor Playstation 3 gebruikers wanneer de PSN Store update klaar is en morgenvoeg is ie beschikbaar voor PS3 gamers in Europa. We later je meteen weten wanneer ie beschikbaar is op de PSN Store!

Reefer Madness

Wanneer een tip van een informant, Detective Cole Phelps en zijn partner Roy Earle leidt tot een lokale LA drugsdealer ontstaat een dodelijk vuurgevecht en opeens bevinden ze zich in de greep van een de grootste drugsbendes van de stad.

De DLC-case voor L.A. Noire komt uit op PlayStation Network voor 3,99 euro en op Xbox LIVE voor 320 Microsoft Points en heet Reefer Madness.

Hoe download je Reefer madness op het playstation Netwerk:

Als je geregistreerd bent op het playstation netwerk met je account, kan je scrollen naar het playstation netwerk icoon op je xmb en selecteer je playstation store. De "Reefer Madness" DLC is beschikbaar in het add-on sectie.

Hoe download je Reefer madness op het Xbox Live:

Ga naar Xbox Live Marketplace met je xbox 360 console en selecteer "Reefer Madness" vanuit het Game Add-ons Sectie van de Marketplace. Of je kan het downloaden van DLC Xbox Live Marketplace Website. Dan heb je hem als je online gaat met je Xbox 360!

bron

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...