Jump to content
Jacky-2007

LA Noire - complete edition ook voor consoles


En zo gaat Rockstar Games verder: Kort na de aankondiging van LA Noire - complete edition voor de PC, is er nu ook een aankondiging verschenen voor precies hetzelfde pakketje voor beide consoles. Details van deze complete edition zijn te vinden in het eerder verschenen nieuwsbericht. De complete edition komt een week na de PC-versie in de winkels te liggen, vanaf 18 november dit jaar kan je ook hiervoor terecht bij je lokale gameboer.

gallery_89338_48_161678.png

Een opvallende zet van Take Two en Rockstar Games. Het lijkt er bijna op dat ze, nu de makers van LA Noire failliet zijn (zie het eerder verschenen nieuws hierover) zo snel mogelijk van alles wat met LA Noire te maken heeft, af willen zijn. Tenslotte is de release van de "gewone" versie van de game op de beide consoles nog maar krap een half jaar geleden. Daarnaast kwam men al snel voor de consoles met de voordelige Rockstar Pass, waarmee alle te verschijnen DLC voor een super zacht prijsje van de hand werd gedaan. Zou het doel zijn van Rockstar Games om vóór het begin van 2012 helemaal van LA Noire af te zijn, en nog dit jaar alles wat ervoor gepland stond in de detailhandel te zetten, zodat alle spots gericht kunnen worden op Max Payne 3?

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Is het ook bekend hoeveel deze volledige versie moet kosten?

Ik zag L.A. Noire vorige week nog staan voor €41.99, DLC's als A Slip Of The Tongue of Naked City kreeg je er gratis bij, dan heb je nog de twee andere DLC's voor tesamen een prijs van 640 MS Points/laten we zeggen 7 à 9 € dus de Complete Edition voor €49.99 zou wel goed zijn. Het zou wel triestig zijn als ze nog eens €5 meer zouden vragen voor de 'iets vernieuwde' cover :7

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...