Jump to content

Apple - iOS 11


Grand Theft Auto TOM

Recommended Posts

Nee, zo werk dat niet :N

Elk toestel zal buigen zodra er genoeg druk wordt gezet, immers heeft ook ieder toestel zijn zwakkere punten in het chassis van het toestel. Feit is dat de 6+ bij een relatief (tot alle andere toestellen van dezelfde grootte categorie) lage druk bezwijkt op haar zwakste plek, vlak onder de volumeknoppen. Om de schuld dan te leggen bij de consumenten is onzin, het release model heeft simpelweg een constructiefout en het zou ze gesierd hebben om dit te erkennen zoals ze dat deden bij de iPhone 4. Het is geen toeval dat toestellen die maanden later aangeschaft zijn hier geen problemen mee ondervinden, Apple heeft dit stilaan opgelost.

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 1.1k
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Grand Theft Auto TOM

    297

  • MegaPilot

    118

  • Davedavy

    88

  • GolfG60

    74

Evernote zou kunnen, ook de gratis versie is wat uitgebreider van Notities van iOS.

Mocht je willen betalen, dan kan je ook meer afbeeldingen etc toevoegen, mocht je dat willen.

Wat mij betreft een prima app/website.

Ik heb deze even geïnstalleerd maar ben erachter gekomen dat dit gewoon een uitgebreidere vorm van Notities is :puh: Ik kan er dus geen logboek in bijhouden. Toch bedankt voor de tip!

Ik bedoel eigenlijk een app als Day One, maar deze kost al gauw meer dan vijf euro. Iemand nog een tip?

Link to comment
Delen op andere websites

Waarom gebruik je niet gewoon Notities? Kun je genoeg mee tegenwoordig, is al bijna net zo geavanceerd als Evernote. Je kunt titels invoegen, koppen, opsommingen, checklists, afbeeldingen, pdf'jes, links en locaties uit Maps. En met iOS 9.3 en OS X 10.11.4, welke nu nog in béta zijn, kun je individuele notities voorzien van een wachtwoord. Wellicht ook nog een gewenste feature. puh2.gif

post-109071-0-73626300-1455634778_thumb.png

Snap natuurlijk aan de ene kant ook wel dat je liever iets kant-en-klaars wilt, zonder zelf alles te moeten schrijven. Paar in principe is Notities op de iPhone, iPad en Mac net zo handig. Scheelt ook weer dat het al ingebouwd is (voor de geavanceerde functionaliteit is wel iOS 9 een vereiste). Ik kan in ieder geval niet zo 1-2-3 op een alternatief voor dat Day One komen.

Bewerkt: door Grand Theft Auto TOM
Link to comment
Delen op andere websites

Even een boodschap van algemeen nut: zet je iPhone z'n datum niet op 1 januari 1970. Doe het gewoon niet.

Aanvulling hierop: Apple erkent het probleem en brengt z.s.m. een update uit met fix voor het probleem.

Link to comment
Delen op andere websites

Waarom zou je dat uberhaupt doen?

Je hebt altijd van die extreem verveelde mensen die random dingen doen :puh: Of mensen die worden aangespoord dit te doen. Zo was op FB een bericht dat als je dat deed je een oude iOS skin kreeg. Genoeg mensen trappen erin.

Link to comment
Delen op andere websites

Eergisteravond was er wéér iets 'raars' gebeurd met m'n MacBook; Ik was eventjes op het internet aan het surfen, en opeens uit 't niets viel m'n

laptop spontaan uit.. :7 Dus vervolgens herstartte ik 'm, maar dat hielp niet zoveel aangezien ik alleen maar 'n zwart scherm voor me kreeg. Na drie

pogingen deed 'ie het weer.. Toch zal ik d'r niet vreemd van opkijken als ik een virus in m'n laptop heb zitten, want voorheen gebeurde ik dit nooit.

Link to comment
Delen op andere websites

Als het nog eens voorkomt zou ik toch eens het programma Malwarebytes Anti-Malware een keertje draaien. Mocht er niets gevonden worden, zou je een System Management Controller (SMC) reset kunnen proberen. Wellicht is het trouwens ook handig om eens naar je console te kijken, daar vind je alle systeemmeldingen (vergelijkbaar met Event Viewer in Windows). Zoek daar even naar de datum en het tijdstip dat het probleem optrad. Mocht je er niet uit komen wat het allemaal betekent, maak dan even een screenshot en plaats die hier. :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Dus als je laptop uitvalt denk je aan een virus, serieus ja?

De kans dat een virus per ongeluk een crash veroorzaakt (waarbij je nog geeneens een blue screen of de Mac variant krijgt) is zowat nihiel, zeker op Mac waar bijna alle hardware hetzelfde is. Dan is het lekker makkelijk om je virus te testen omdat er op software/hardware niveau toch niet zoveel verschilt. Je zou eerder moeten kijken naar een hardware probleem, zoals de accu of stroomadapter (werd deze bv. erg warm)? Of bijvoorbeeld een systeem update waardoor hardware niet meer goed wordt aangestuurd (ookal lijkt me dit een grotere kans hebben op Windows).

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

Tom, heb je al meer informatie over de iPhone SE?

Ik houd me doorgaans niet graag bezig met geruchten, daar ze vaak niet in lijn zijn met de werkelijkheid. Wel lees ik er natuurlijk geregeld over en als we ervan uitgaan dat het allemaal klopt, dan zou de iPhone 5se qua specificaties als volgt zijn:

  • 4-inch Retina-display zónder 3D Touch
  • Design soort van kruising tussen iPhone 5s en iPhone 6
  • Zelfde kleuropties als bij iPhone 6s (spacegrijs, zilver, goud en roségoud)
  • Dual-core A9-chip (ondergeklokt)
  • 1 óf 2 GB RAM
  • 12-megapixel camera met Live Photos-ondersteuning
  • 240 FPS slo-mo (???)
  • 4K-video (???)
  • Apple Pay-ondersteuning
  • 802.11a/b/g/n/ac, VoLTE
  • Bluetooth 4.2
  • Accu met hogere capaciteit dan in iPhone 5s
  • 16 en 64 GB opslagopties
  • €400 tot €500
  • Zie MacRumors voor meer

Verwachting is dat Apple het toestel ergens deze maand nog aan zal kondigen. Sites als MacRumors richten hun pijlen op 21 maart, maar ik wacht gewoon geduldig af als het gaat om data. puh2.gif

Link to comment
Delen op andere websites

Ik heb er wel belang bij namelijk. De afmetingen zijn gewoon goed. Mijn 6S vind ik net iets te groot.

Toegeven, de 6s is inderdaad ietwat te groot soms. Heb geregeld dat ik 'm met één hand moet bedienen en dan bij de linkerbovenhoek moet (ik bedien 'm bijna altijd met m'n rechterhand). Reachability helpt dan al heel wat, maar nog is het voor iemand met kleine handen gewoon niet altijd het ideale formaat. :puh:

Maar 4 inch aan de andere kant vind ik weer te klein. Ik hield laatst weer een iPhone 5s vast en verbaasde me toch weer over hoe klein dat ding aanvoelt. 't Is net een stuk speelgoed ofzo, haha. xD

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...