Jump to content

[Wens] Wapens, drugs e.d.


BoerTijger
 Share

Recommended Posts

 • Replies 137
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Maarten11

  8

 • Phoenyxar

  13

 • thebig

  8

 • Tommie59

  12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Wat wapens betreft ben ik niet heel veeleisend. Al moet ik zeggen dat wanneer de high power pistol uit RDR terugkomt in de volgende GTA, ik helemaal blij ben. Of gewoon de Glock zoals in IV. Hoge moeilijkheidsgraad in missies, want je moet wel kunnen mikken, maar man wat een heerlijke manier om van je af te knallen. Zou mooi zijn als je er later in het verhaal twee tegelijk kan vasthouden zoals in Max Payne. ^_^

Wat drugs betreft: Een jointje kunnen roken met je personage zou een leuke toevoeging zijn naast het dronken worden wat al in IV zat verwerkt. Verder; je moet een reden hebben om missies te kunnen doen, en Drug delivery is in iedere GTA wel een keer voorgekomen als missie, ik denk niet dat je er omheen kan als je probeert om 80 verschillende missies in een game te proppen. Het zal er dus geheid wel in zitten. Maar zo'n hoogstaand staaltje schrijfwerk als geleverd is om de diamanten in Liberty City, dat zie ik liever.

Link to comment
Share on other sites

Qua wapens hoeft voor mij niet veel veranderd te worden, vond de wapens in IV, TLaD en TBoGT best goed. Wel zou ik de Pistol .44 terug willen zien omdat het een fijne handgun is. En ik zou het ook niet erg vinden als je alle wapens uit TLad kan gebruiken, zeker de Assault shotgun.

Zoals Jacky hierboven al zei zou het wel leuk zijn als je met je personage een jointje of een sigaret kan opsteken. Het dronken worden mag er van mij part ook wel weer in, was een leuke toevoeging :). Verder hoeft het niet zoveel met drugs of drank. De Drug Delivery missies zullen er wel weer in komen, maar die moeten iets meer aangepast worden vind ik.

:sigaar:

Edited by MostWantedKid
Link to comment
Share on other sites

Als alle wapens uit GTAIV, TLAD en TBOGT samengevoegd worden ben ik al zooo blij!

Maar een vlammenwerper erbij zou ook wel mooi zijn en wat voertuigen met wapens daarop gemonteerd. Zoals de autobom die je van Patrick McCreary krijgt of wat auto's met machinegeweren erop ofzo.

Qua drugs lijken me missies ervoor wel leuk..

Link to comment
Share on other sites

Het lijkt me wel leuk als de Chainsaw, Flamethrower en wat eigenlijk ook onder de wapens valt, de parachute terug te zien. Toch wel tof om van de gebouwen en bergen te kunnen springen.

En het zou ook erg leuk zijn als je drugs kunt gebruiken. Behalve de alcohol die al in IV zat, dat je ook bijvoorbeeld speed kunt gebruiken omdat dat een hele andere werking heeft.

Edited by jimmiefitz
Link to comment
Share on other sites

En het zou ook erg leuk zijn als je drugs kunt gebruiken. Behalve de alcohol die al in IV zat, dat je ook bijvoorbeeld speed kunt gebruiken omdat dat een hele andere werking heeft.

Ja dat lijkt me ook vet. En ook lekker jointjes smoken.

Link to comment
Share on other sites

Welke wapens er in zitten maakt me niet zoveel uit, een beetje uitgebreid arsenaal mag van mij wel. Je optie om twee pistolen tegelijkertijd te dragen, zoals Jacky-2007 die ook al voorstelde, zie ik ook wel zitten.

Drugs- en alcoholgebruik moet op zich wel kunnen, maar het moet ook een beetje bij het verhaal passen.

Link to comment
Share on other sites

Ik wil wel graag een uitgebried wapenarsenaal, iets uitgebrieder dan dat van IV misschien.

Liefst ook meer keuzes binnen 1 slot - momenteel zijn er hoogstens 3 wapens voor 1 slot en dat vind ik niet zo veel, variety for the win!

In verband met drugs... ik zou wel graag de mogelijkheid zien om buiten missie-gerelateerde of vriend-gerelateerde activiteiten eens een bar binnen te stappen en je volledig kapot te drinken. Luis kon het, Johnny en Niko niet (terwijl zij wel redenen genoeg hadden lijkt me) - ik ben het wel beu om elke keer Packie mee te nemen op me Faggio wanneer ik ga drinken, dat moet ook alleen kunnen ;P

Link to comment
Share on other sites

Naast de standaard wapens zou ik wel iets nieuws willen zien, bijvoorbeeld een geweer met granaatwerper ineen. En verder gewoon alle wapens uit GTA IV, TBOGT, TLAD en San Andreas. Dan heb je al een leuke uitrusting. En natuurlijk gevechtsvoertuigen. Ik zeg het maar zo anders werd me lijstje wel erg lang :schater:

Link to comment
Share on other sites

De wapens maken mij niet echt uit. Ik hoef er eigenlijk geen diamanten, drugs etc in zoals bij IV vond ik dat je de diamanten moest kunnen stoppen (eigen keuzes maken). Op zich zou het ook leuk zijn als er meer ter beschikking is in een winkel denk aan drugs wat je in een metro tunnel kan kopen en dan ook echt kan opsnuiven.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


×
×
 • Create New...