Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Joriz

Wordt de nieuwe techniek van Max Payne 3 ook in GTAV gebruikt?


Gisteravond heeft Rockstar Games een Max Payne 3 filmpje online gezet met daarin enige toelichting op het ontwerp en de technologie van het spel. Al ben ik niet per se fan van het spel laat de trailer wel goed zien hoe Rockstar Advanced Game Engine doorontwikkeld tot technologie waar steeds mooiere spellen mee worden gemaakt. Waarschijnlijk zijn enkele technieken die in dit filmpje zijn te zien ook terug te vinden in GTAV. Vooral de dynamische animaties die grotendeels door de Euphoria Engine worden gegenereerd, een techniek die ook al in Grand Theft Auto 4 zat, lijkt er nog beter uit te zien. Kortom dingen als springen en wegduiken zal in GTA5 waarschijnlijk nog realistischer zijn.

Max Payne 3 ligt ergens in maart 2012 in de winkel. Op Grand Theft Auto V moeten we helaas nog langer wachten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

GTAKevin023

Lijkt me echt een vette game :D

Edited by android

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guardian1980

Dit ziet er allemaal toch wel heel goed uit, zeker een game die ik moet hebben. Als dit bovendien een voorproefje is van GTA V (en waarom zou dat niet zo zijn), wordt dat helemaal een toppertje.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tseardbuma

Geweldig mooie game vanuit deze video. Als dit inderdaad al eerder dan GTA V is. Dan zou GTA V helemaal mooi moeten lijken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
MostWantedKid

Pff, dit lijkt me echt een hele vette game. Als dit nog meer aangepast word voor GTA V word het echt een heel mooi spel ^_^ .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Phoenyxar

Dit lijkt me eigelijk wel een coole game om in de tussentijd naar GTA V te spelen, je ziet gewoon dat het van Rockstar is eerlijk gezegt.

Ik kijk er wel naar uit ;P

Edit: Ik geloof wel dat GTA V een dergelijk systeem zal gebruiken, enkel misschien iets minder uitgebreid, aangezien Max Payne enkel om de gevechten gaat zal dit dan waarschijnlijk iets (wel heel wat) uitgebreider zijn dan in welke GTA dan ook, omdat daar ook aandacht moet besteed worden aan al het andere.

Edited by Phoenyxar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hayte

Toen ik de titel las had ik eerst iets van, "wat is dat nou weer voor debiele vraag, ze gaan geen technologie ontwikkelen om het dan niet te implementeren in een nieuw spel".

Maar nu ik het filmpje heb gezien, begrijp ik wat je bedoelt. Ik denk dat ze, net als Pheony al zei, het op een minder uitgebreide manier gaan doen. De animaties van Max worden sowieso wel op zo'n soort manier overgenomen, maar de uitgebreide AI en verschillende animaties voor de vijanden..? Dat zou te veel werk zijn voor zo'n spel als GTA. Al verwacht ik wel dat de animaties beter zullen zijn dan die van GTA IV.

Share this post


Link to post
Share on other sites
thebig

Ik hoop inderdaad dat ze het doen.

@ Hayte: zoveel animaties zouden ook niet werken voor GTA V. Stel je eens voor: je zit in een missie en schiet iedereen dood in een grote hal en bij de laatste krijg je dan zo'n korte flits? Ik vind het niet GTA-achtig, maar echt typisch voor Max Payne. Al hoop ik natuurlijk dat ze wel die andere dingen gebruiken die in het filmpje worden gezegd, zoals realistische wendbaarheid, dat mensen naar hun voet grijpen als je er in schiet en dus moeilijker kunnen wegvluchten,...

Edited by thebig

Share this post


Link to post
Share on other sites
P.ZAAL

Wouw wouw en nog eens wouw ik zit hier zowat te kwijlen van de kwaliteit helemaal als je hem op HD zet _O_

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jacky-2007

Ik verwacht geen bullettime animaties in V, maar dat was geloof ik ook niet waar Joriz op doelt. Het dragen van twee wapens, en het 360 graden kunnen draaien tijdens het schieten, ongeacht of je staat, ligt, rent, kruipt of hurkt, en dat zonder dat je personage vreemde, onnatuurlijke bewegingen gaat maken, daarvan denk ik dan weer wél dat we dit kunnen gaan verwachten in GTA V.

Het ziet er in ieder geval super strak uit. Wauw, wat gaaf, dat deel waarbij Max op de grond ligt, en nog wel even met een Uzi om zich heen maait. Petje af, Rockstar Games. _O_

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTAKevin023

Hopelijk is het zo reallistisch dat als je op een dood iemand schiet hij nog meer verwond en het er gruwlijk uitziet smile3.gif Je weet wel wat ik bedoel. Kop eraf schieten, weet ik veel icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif Echt helemaal naar de klote schieten tot er alleen maar losse lichaamdelen zijn icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif Of ben ik nou een sadist? puh2.gif Tja, ik hou van reallistische spellen. Hoe reallistischer hoe beter. smile3.gif Hopelijk kan je ook levende vijanden in het spel hun been, arm of kop of weet ik veel (Oor? puh2.gif) eraf schieten met shotgun van dichtbij of zo en niet dat er alleen maar bloed uit komt. Das nep. puh2.gif Maar aan het filmpje te zien lijkt dat wel een beetje te zijn. Alleen ik weet niet of je ook hun hoofd eraf kan schieten, maar ik zag geloof ik wel dat een vijand zijn oor eraf werd geschoten. Of het was te veel bloed erop dat je het moeilijk kon zien. Ik vindt het er nu niet nep uitzien. Maar kan altijd beter :)

Edited by android

Share this post


Link to post
Share on other sites
commando

erg mooi die geupdate versie van de rage engine, kan je na gaan hoe GTAV eruit zal zien :puh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...