Jump to content

The Last Of Us


pilot

Recommended Posts

Op 1/16/2017 om 22:05, GolfG60 zei:

Gave foto hoor thumbsup2.gif

Thanks! :D
 

Op 1/16/2017 om 22:05, GolfG60 zei:

Het is tactisch en heel slow paced, persoonlijk niet mijn ding maar heb het veel gedaan voor de trophy's.

 

Na een paar avondjes begon ik er al wat meer geroutineerd in te worden. Maar ik moet toch echt toegeven dat Naughty Dog puik werk heeft geleverd met de multiplayer. Ze hadden ook heel makkelijk alleen de cover-shooting mechanics over kunnen nemen en de zoveelste verhaalgame kunnen brengen met een zeer generieke multiplayer. Het is duidelijk dat ze erg veel moeite hebben gestoken in de hoe en wat en ervoor weten te zorgen dat het tactische element behouden bleef. Deed me dan ook erg veel denken aan de oude Metal Gear Onlines en Splinter Cell multiplayers die ik op de ps2 zou spelen :D

Maar goed, ik maak niet veel tijd meer vrij voor multiplayer games deze consolegeneratie, dus meestal laat ik het bij wat impressie's en doe ik het soms voor de trophies. Wat dat betreft was ik wel benieuwd hoelang dat ongeveer duurt? Ik ben namelijk sowieso van plan platinum ooit te halen. (Waarschijnlijk gedurende een Grounded-run, mocht ik mezelf zover krijgen :puh:)

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 107
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • GuitarGuy666

    11

  • 3L1077

    9

  • pilot

    8

  • Ezra24rct3

    8

Als je grounded gaat doen, doe de zogenaamde game plus glitch, ik heb het ook gedaan aangezien ik het niet zag zitten om grounded twee keer uit te spelen(het is al lastig zat), en zeker de knife glitch doen.

 

Je hebt twee lang durende online trophies, namelijk dat je moet overleven aan de firefly kant, en de andere trophy is voor overleven aan de hunter kant, rest van de online trophies krijg je van zelf.

Je moet 12 weken overleven, een potje is 1 dag dus je moet 84 potjes spelen per kant, soms duurt een potje 5 minuten, soms 15.

Je kan dagen skippen, en dat heb ik bij de tweede keer ook gedaan, nadelig voor andere spelers maar het gaat dan wel iets sneller.

 

Ik heb er ongeveer 2 weken per kant over gedaan, en per dag een paar potjes gespeeld.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...