Jump to content
Joriz

Max Payne 3 uitgesteld!


Rockstar Games heeft, naast het maken van goede games, ook de lang lopende traditie om de release van spellen uit te stellen. Zo is het deze keer ook de beurt aan Max Payne 3. Tot nu toe was de Max Payne 3 lancering nog gepland voor maart 2012. Nu blijkt Max Payne 3 opeens uit te komen op 18 mei 2012. De reden van het uitstel wordt vandaag nog verder toegelicht door Rockstar Games.

gallery_1_5_134963.jpg

Opvallend is in de toelichting, die eigenlijk voor de aandeelhouders is bedoeld, van Take-Two Interactive (het moederbedrijf van Rockstar Games) dat fiscaal jaar 2013 (1 april 2012 t/m 31 maart 2013) het beste financiële jaar tot nu toe moet worden met een verwacht netto-inkomen van twee dollar per aandeel. Kan de grootste omzet tot nu toe worden verklaard met spellen als BioShock Infinite, Borderlands 2 en het tot mei uitgestelde Max Payne 3? Of kan de beste omzet tot nu toe enkel worden verklaard met het uitkomen van Grand Theft Auto V ergens in de herfst van 2012? We zullen zien!

Bron persbericht: Take-Two Interactive Software, Inc. Announces New Launch Window for Max Payne 3

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Best jammer, ik ben een beetje uitgekeken op Battlefield 3 Modern Warfare 3 etc. Dus Max Payne 3 had wel leuk geweest om mee te over winteren, nu is er eigelijk alleen nog maar 1 titel die mij boeit. En dat is Syndicate, titels als Inversion en The Darkness 2 vallen sowieso af voor mij. Dus het is iets rustiger geworden deze winter, maar Rockstar maakt er geen verlies op. Die weten altijd hun klanten te behouden, ook al komt de game een jaar later uit. Dan wil iedereen het als nog hebben, het is even bijten in de zure appel. Maar dan krijg je een game die ook hellemaal af is, net als bij GTA IV toen het geval was.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Rockstar maakt er geen verlies op. Die weten altijd hun klanten te behouden, ook al komt de game een jaar later uit. Dan wil iedereen het als nog hebben, het is even bijten in de zure appel. Maar dan krijg je een game die ook hellemaal af is, net als bij GTA IV toen het geval was.

Dat werd er ook gezegd over rdr en GTA IV, totdat deze uit waren gekomen en iedereen begon te klagen over slordige bugs, vastlopers, savegame problemen, update problemen, enz enz... 0_0

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...