Jump to content

Sleeping Dogs


pilot

Recommended Posts

Het beste wat de makers kunnen doen is wat langer door werken aan de game dan zij in gedachten hebben, want zowel de gameplay als de graphics vind ik niet geslaagd. Het concept spreekt mij wel erg aan, het komt zelden voor dat een stad als Hong Kong een open stad is waarin je kunt doen wat je niet laten kan. Dus ze kunnen het beter in 1 keer goed doen, dit word voor mij een game die ik mischien voor 30 euro een keer opraapt en een keertje uit te spelen. Maar dat komt meer omdat ik een groot free roam fan bent, er zijn te weinig openwereld games en teveel shooters. Dus ik ga deze game toch wel een keer kopen.

Jij kunt nog helemaal geen oordeel geven wat betreft de gameplay. Je zult het eerst moeten spelen, op basis van video's kun je dit niet beoordelen. Ik zou zeggen, geef het een kans. De graphics zijn dan misschien niet helemaal van deze tijd, maar toch vindt ik het er prima uitzien. En je moet, en mag een game niet alleen afrekenen op de graphics. Natuurlijk kunnen ze niet tippen aan GTA, dat is toch wel de grootste franchise op het gebied van free-roaming games. Er zit in ieder geval genoeg actie in de trailer, en daar draait de game volgens mij voor grotendeels om. Echter hoop ik wel dat ze met een demo op de proppen komen. Om er daadwerkelijk 60 euro voor neer te leggen is voor mij een beetje teveel van het goede, daarom hoop ik op een demo/beta versie om het te testen.

Bewerkt: door GrandTheftTwano
Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...
  • Reacties 51
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Bodemloos

    5

  • TalkingPear

    4

  • Dr.Oppai

    4

  • Cheers.

    3

  • 2 weken later...

Zag hem op de E3. Dacht eerst dat het een grap was, aangezien op de E3 ook al de game Watch Dogs aanwezig was. Maar ziet er mooi uit hoor :tu:

btw. Release dates:

Noord-Amerika: 14/08/2012

Australazië: 16/08/2012

Europa: 17/08/2012

Japan: TBA 2012

Bewerkt: door _Night-Men_
Link to comment
Delen op andere websites

Zag hem op de E3. Dacht eerst dat het een grap was, aangezien op de E3 ook al de game Watch Dogs aanwezig was. Maar ziet er mooi uit hoor :tu:

btw. Release dates:

Noord-Amerika: 14/08/2012

Australazië: 16/08/2012

Europa: 17/08/2012

Japan: TBA 2012

Oké... :7

Nja, Ik begin steeds meer zin in deze game te krijgen... Ga hem denk ik wel halen. :)

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...
  • 1 maand later...
  • 2 weken later...

Sorry voor de dubbelpost.

Ik had gister het spel binnen gekregen, echt WOW, wat een mooi en goed spel, het speelt lekker, de graphics zien er goed uit, de sfeer in de game is goed en zo kan ik nog wel dagen doorgaan, ik raad hem aan iedereen aan.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben eigenlijk ook zeer geïnteresseerd in dit spel, langs de ene kant jammer dat weinig mensen afweten over het bestaan van dit spel. Langs de andere kant is dat weer goed, dan ligt hij over een half jaartje voor nog maar €30 in de Game Mania. :D

Het enige wat me lijkt tegen te vallen is het rijden, het ziet er zo 'clunky' uit (een beetje zoals in L.A. Noire) op de gameplay videos die ik heb gezien. Kan iemand die het spel heeft wat meer over het rijden vertellen? Ik zou het erg appreciëren. :)

Bewerkt: door ColaGlas
Link to comment
Delen op andere websites

@ColaGlas

Het rijden is wat moeilijker dan in GTA (voor mij).

Het is inderdaad een beetje zoals LA Noire,

er zijn ook race missies (wat ik niet zo leuk vind) maar ik finish altijd 1ste.

Brommers zijn wel makkelijker om mee te rijden, je hebt een knop om te driften en om op andere auto's te botsen, dat is wel handig :puh:

Je geraakt het rijden wel gewoon.

Je moet niet bang zijn dat je niet gaat kunnen rijden :puh:

Veel succes!

Link to comment
Delen op andere websites

Ook de Benelux editie opgepikt bij Gamemania gisteren. Mensen die twijfelen aan dit spel hebben zeker en vast gezegd bij het zien van gameplay/trailers: 'damn, lijkt helemaal niet op GTA V. Neen, het is geen nieuwe GTA, dat zal het nooit worden en dat zal het nooit zijn. Ik en de rest van dit forum weten hoe graag we de nieuwe GTA willen, maar dit is het totaal niet. Het is een misdaaddrama vol actie, geweldige melee, en een knap verhaal.

VERHAAL

Voor zover ik in het verhaal zit vind ik het wel spannend. Je bent een agent die in de VS is afgestudeerd aan de politieacademie en weer terugkeert naar zijn geboorteplaats Hong Kong om als undercoveragent zich in het milieu van de Triads wendt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een cop-storyline en traid-storyline, waarbij je de missies los door mekaar kunt spelen.

een mooi verhaal naar mijn mening.

GRAPHICS

De graphics zijn zeer goed. Soms wel een beetje lage draw distance maar buiten dat is het door Square Enix ontworpen Hong Kong, losjes gebaseerd op het echte, een prachtige, levendige stad die zeker realistisch oogt en overkomt. De auto's zijn ook goed gemaakt (ze zien er echt uit als japanese crap :7) en de NPC's zien er mooi uit. Schade ziet er snor uit. Ook zijn de explosies in dit spel de mooiste die ik al ooit zag (ja, mooier dan in GTA IV). Deze graphics vind ik iets beter dan die van Saints Row 3.

GAMEPLAY

Een mix van zowel schieten als melee als rijden is de basis van dit spel. Voor mij voelt de melee hetzelfde aan als in Batman: Arkham City. Combo's, mooi afgewerkte bewegingen en je kan ook op elk moment dingen uit je omgeving gebruiken in je eigen voordeel. Zo vlieg er als eens iemand me z'n kop in de stereo of wordt z'n hele borstkas verbrijzeld door een dichtgeslagen winkelrolluik. Schieten voelt goed aan en het slow motioneffect dat je kan vrijspelen is gewoonweg awesome. Rijden is natuurlijk arcade-gebaseerd wat bij de serieuze toon van het spel niet past maar toch zorgt voor wat leuk rij- en ramwerk. Ook kan je freerunnen wat in achtervolgingen zeer handig is, of een leuk element is tegen verveling, wat je in dit spel niet (of toch niet snel) zult hebben.

Het enige minpunt is dat ik al enkele glitches ondervond: autodeuren die vastzitten in gebouwen, mensen in bussen die door de carosserie komen en wat klungeligheid bij het vallen. Als conclusie kom ik er bij dat het zeker een leuke 'occupier' is tot GTA V.

Link to comment
Delen op andere websites

leuk spel, ik heb hem inmiddels op mijn gemak uitgespeeld (storyline missions).

de plus en min punten waar ik tegen aan liep:

plus:

- prachtig weergegeven stad! echt verbluffend hoe ze Hong Kong hebben neergezet.

- hoog detail gehalte, echt aan alles is gedacht.

- denk je dat je alles gezien hebt en dan gaat het regenen! ik heb in een game nog nooit zulke mooie regen gezien.

- vechten en met behulp van de omgeving je tegenstander uitschakelen is erg leuk!

- slowmotion shooting als je over iets heen springt.

min:

- besturing van voertuigen soms houterig, als je rustig gas geeft ineens wielspin of de auto schiet een stuk naar voren.

als je plank gas rijdt blijf je bij sommige auto's wielspin hebben tot zijn 5e versnelling.

- spel snel uitgespeeld.

- een aantal auto's hebben een Lambo V10 geluid, dit komt doordat de game is gemaakt ism mensen die ook aan de nfs games werken (vandaar ook de houterige besturing van voertuigen). neem nu de Bismarck (irl: Rolls Royce Phantom Coupe) deze wagen is in het echt uitermate stil en heeft een V12, in-game vrij luidruchtig en een V10 sound van een Lamborghini.

kort gezegd vind ik het een gaaf spel wat erg lijkt op GTA, ik zou het ook wel GTA Hong Kong kunnen noemen.

als je van sandbox games houd is dit echt een aanrader!

Bewerkt: door bugatti
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...