Jump to content

Euro Truck Simulator 2


BoerTijger

Recommended Posts

Wanneer ik dit spel ook zou hebben ( als mijn laptop hem aankon ), zou ik die ook hebben gekocht. Feit blijft wanneer iedereen het spel download en niemand zijn of haar spaarpotje open trekt. Dan gaan de uitgevers uiteindelijk keihard ten onder door de schulden die ze maken. Vooral bij kleine uitgevers zoals Excalibur, waar iedereen voor z'n geld werkt. Uitgevers zoals EAGames die miljarden winst maken per jaar houden het wel uit. Maarja, die vragen ook 60 euro voor een spel als Fifa13. Terwijl ik ETS2 ( die stukken minder verkocht worden ), maar wel 28 euro goedkoper is ( bron: bol.com ), even goed vindt als Fifa13. Iedereen wilt toch van die officiele trucks erin, nou die licenties moeten ook betaald worden. Dus hup, geen getwijfel en kom met geld op de toonbank. :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 967
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • BoerTijger

    101

  • moechy

    86

  • BiglifeRPG

    68

  • Sir_Ballas

    45

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Mitchelhal, noem je dat een crash? :puh:

@Venzio, tsja. Vraag je 1 ding af; hou ik van rijden in een truck lang? Ja > Kopen, Nee > NIet kopen.

Ja daar houd ik wel van, vind het zelf wel leuk lekker lang ''relaxed'' rijden maar blijft het na een maand nog leuk? (Kan niemand zeggen op dit moment op dat het zo kort uit is natuurlijk maar je snapt wat ik bedoel)

Link to comment
Delen op andere websites

Jawel, en anders, wat ik voorheen deed met ETS1 en Scania Truck Driving Simulator, ik deed wel is een weekje een ander spel, en toen deed ik het weer met veel plezier, zeker wel een maand of 2/3. Ik vind het spel 30 euro waard, en als je van trucken houdt > kopen.

Link to comment
Delen op andere websites

Vind trouwens die ingame radio optie ook best handig gedaan, deed bij het eerste deel wel eens de radio op internet aan maar dit is veel simpeler. Hopelijk kan ik snel weer verder. Mijn broer zit nu op de gaming PC... :{

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...