Jump to content

GTA V preview (insidegamer)


AOSY86

Recommended Posts

Ziet iemand overigens wat er in die screen in de verte ligt? Het lijkt in mijn ogen op een andere brug, maar dan veel groter.

Ik denk dat dat ook een brug is inderdaad. Good looking out trouwens, had niet eens door dat die treinbrug dezelfde brug als eerder was. :)

Bewerkt: door SpacyColours
Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 37
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • .Sharingan

    6

  • p-p

    4

  • Dutchy3010

    3

  • ajaxjeroenajx

    3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ik wordt blij bij het zien van extra screenshots. Ook wel leuk om te zien dat er weer Meyer Manx-achtige buggy inzit, hopelijk de BF Injection om moo binnen de GTA-Universe te blijven. Heb wel totaal geen idee welk klein stadje/dorp die laatste foto kan zijn, excuses al aan Jesper :3

Link to comment
Delen op andere websites

Super mooie screens smile3.gif Krijg echt weer GTA-kriebels... bloos.gif

Ik ook... voel het letterlijk in m'n buik. :puh:

Ja, echt precies zo. Kan ook niet stoppen met het denken aan GTA V, vind het namelijk echt prachtig wat voor nieuws er allemaal naar buiten komt!

Link to comment
Delen op andere websites

Ik zie in de preview van insidegamer.nl en gamer.nl staan dat de map 5x zo groot als die van RDR is... RDR is zoals ik heb gezien al 2x groter dan San Andreas, dus dan moet de map wel echt groot zijn, ook al zit bij deze grote het interior inbegrepen.

Link to comment
Delen op andere websites

De previews van Gamer.nl en InsideGamer zullen niet de enige zijn vandaag hoor!

Starting Monday, November 12th, IGN will have a slew of exclusive GTA V content hitting every single day, all week long.

Bron: IGN GTA V blowout

Ben benieuwd wat voor info dit is. Zal dit echte exclusieve info zijn, of gewoon het 'standaard' gameinformer, insidegamer, gamer.nl verhaal?

Link to comment
Delen op andere websites

@ Jesper, ik denk het stadje Grapeseed is. Dit was namelijk een van de pre order kijkers. tenzij er meerdere omliggende plaatsjes zijn.

Dat zou nog best wel eens kunnen, aangezien er ten noorden van Los Angeles veel aan landbouw wordt gedaan en aan de vegetatie rondom het stadje te zien ligt het niet een een aride gebied. Het zou dus mogelijk zijn dat dit stadje ergens in het grote landbouwgebied (Central Valley) van Californië ligt, dus ten noorden van Los Angeles.

Link to comment
Delen op andere websites

Ben echt benieuwd naar de graphics op de console's. Worden we dan blij of verdrietig? Who knows.

Hetzelfde als de screenshots, hoogstwaarschijnlijk. Aangezien de screenshots, lijkt mij, ook van een console afkomen.

Klopt. Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen is hoe benieuwd ik ben hoe de console het spel gaat trekken. Of je fps bijvoorbeeld daalt als je te hard door een gebied racet, of dat gebouwen/buurten een langere laadtijd hebben wanneer je met de Hydra vliegt. En allemaal van dat soort zaken.. Aangezien ze hebben gezegd dat de game het uiterste vergt van de hardware, ben ik erg benieuwd hoe die oude bakken het gaan volhouden..

Link to comment
Delen op andere websites

Holy damn motherf*. Eerste wat in me op kwam toen ik die plaatjes zag. Ik krijg al maar meer zin om straks dat spel te spelen.

De vraag of de drie protagonisten elkaar kunnen ontmoeten is bij deze dus ook beantwoord: ja. Ik ben benieuwd wat de trailer ons gaat laten zien.

Ik kan echt niet wachten!

EDIT: Trouwens een vraagje. Bij die screen van het Vinewood-bord, daar zie je op de grond een politiewagen staan. Maar LAPD-voertuigen zijn zwart/wit/zwart toch? Deze is totaal wit. Is dat een foutje of hoort dat zo? Is dat misschien een politiewagen van een ander department?

Bewerkt: door Maarten11
Link to comment
Delen op andere websites

Draait die handel dan op een RAGE engine (die uit GTA IV) of word dat dan RAGE2 of iets anders?

Volgens mij op RAGE. Kan me ook niet voorstellen dat ze maar één game per engine gebruiken... Kost megaveel tijd en geld om dat te ontwikkelen. En ik geloof ook zeker dat ze niet eruit gehaald hebben wat erin zat met GTA IV.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...