Jump to content
  • Sign Up
Kloep

Tekstsignature

Recommended Posts

Nyltje

Leuk! De letters lijken net stenen! Ik moet eerlijk zijn dat de E en de P niet zo erg op stenen lijken. De K vind ik het best gelukt, ik denk omdat je daar ziet dat het 3d is. Mijn tip is om de E en de P wat meer 3d te maken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SpacyColours

Steengoed! Het script vermengt zich op neo-lithografische methode met het decor, hetgeen een puik melange creëert tussen zinsbegoocheling en natuurgetrouwheid, gebruikmakend van moderne visueel-illusionaire techniek als mengsel tussen smeermiddel en ganzenwijn, zich overtreffend door uiterst subtiele contouren te hanteren, suppletoir aan prozaïsche standpunten welke een prachtig compositum vormen tussen invloeden uit het expressionisme en subtiele transities, zich resulterend in een uiterst kunstzinnig geheel in combinatie met de originele inbreng wat betreft de toepassing.

10/10

Edited by SpacyColours

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cabyon

Hallo Kloep!

Ik vind eerlijk gezegd dat deze signaturen nog velen malen beter kan. Het eerste wat me opvalt is dat de signature ontzettend donker is, wat mij iig aantrekt. Je had misschien wat moeten spelen met de levels, curves of contrasten. Ook vind ik de letters gewoon te donker. Ik denk je dat in die letters een overlay hebt gedaan maar ik vind niet dat het goed eruit komt. Je zou beter gewoon een steen texture op zichzelf pakken in plaats van de achtergrond te gebruiken... :)

Al met een al een signature waar je veel aan kunt verbeteren. ;)

Cabyon

Share this post


Link to post
Share on other sites
BoerTijger

Prima signature, alleen de bovenkant van Kloep vind ik persoonlijk niet echt goed gelukt, te donker en ik vind het er persoonlijk niet afgerond uit zien.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guardian1980

Ik vind het idee erg leuk, maar de uitwerking wat minder geslaagd. De letters zijn met name aan de bovenkant erg donker, waardoor minder goed te zien is wat er staat. Ik ben wel benieuwd hoe het er uit ziet als je de letters donker maakt en de achtergrond wat lichter, of juist andersom. Ik denk dat dat beter is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...