Jump to content

[Discussie] Safe house's


harry1985

Recommended Posts

Ja.. Maar is dat niet slechts het begin? Als je dan toch zo'n Heist doet, dan heb je toch weer geld?

True. Very true. Maar we weten nog niet hoe groot de rol van geld precies is, wat we ermee kunnen doen. Voor het zelfde geld moet je rekeningen betalen van je huizen :7

Waarom niet, Whoop? Ik vond safehouses nooit zo boeiend.. Ik wil alleen wel genoeg garages om genoeg voertuigen op te kunnen slaan.

Dit komt omdat er een RPG'er in mij schuilt. Als ik terugdenk op SA, dat ik probeerde vanuit je vliegveld in LV met mijn mooi getunede Jester van daar unharmed naar mn crib in Mullholland. En ik verbeelde me daar natuurlijk allemaal shit bij. Damn, was echt awesome toen.

Bewerkt: door .Whoopdidoo.
Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 84
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • harry1985

    11

  • Maarten11

    7

  • Kenny-Petrovic

    6

  • Phoenyxar

    5

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 weken later...

ik zou graag meer customize en rpg's opties erin willen hebben

1, interactie met voorwerpen, ff een voorbeeldje: in mafia II kon je koelkast open doen en een broodje, biertje, frisdrank of wat anders eruit halen en nuttigen en lampje uit of aan doen of raam open of dicht, zulke kleine opties maken voor mij de game echt beter

2. een soort sims huisje maken, zo wil ik graag een bankje ergens neerzetten zelf behangen of verven in het huis etc, een beetje als de sims dus.

dit is natuurlijk onwaarschijnlijk dat 't erin komt maar 't zouden hele leuke opties zijn.

Link to comment
Delen op andere websites

gallery_61247_152_61504.jpg

Weer ff dit fototje gepikt van de post van Kenny :puh:

Ik hoop dat ze nu wel alles zo reallistisch bouwen dat elke raam die je hier ziet wel een doorzichtige raam is met kamers. Want dat was ook niet zo in de laatste gta's. En ik wil iets ondergronds hebben. Een wijnkelder of zo of een ondergrondse garage. :D :D :D

Hmmm. Zoiets?? :puh:

5042799740_ded8157721.jpg

Bewerkt: door GTAKevin023
Link to comment
Delen op andere websites

Het zou inderdaad wel leuk zijn als je wat meer kunt doen in je safehouse dan alleen opslaan en outfit veranderen. Sinds IV is dat al wel wat meer uitgebreid (tv, laptop etc). Maar eten/drinken pakken uit je koelkast lijkt me wel wat en gewoon bankhangen ofzo. Of een nieuwere versie van de CJD in je woonkamer waarmee je kunt gamen :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Hehe, ondergrondse dingen spreken me ook altijd aan. Daarom hoopte ik dat de roddel van een rioolsysteem waar je in kan lopen waar was.

Zou wel nog iets zijn voor Trevor, een ondergrondse opslagplaats voor de illegale goederen van 'Trevor Phillips Enterprise'

Die garage ziet er trouwens prachtig uit.

In Japan heb je ook appartementen met liften waarmee je je auto praktisch in je appartement kunt parkeren. Dat zou ook wel leuk zijn (al geloof ik niet dat ze het buiten Japan hebben).

Bewerkt: door thebig
Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Ik zit er ook niet echt op te wachten om mn hele huis in te gaan richten, het is Grand Theft Auto, niet Sims :puh:. Het lijkt me dan wel leuk als je kan kiezen uit een aantal verschillende interieurs, zodat je toch een beetje het gevoel krijgt dat het je eigen huis is. Bij wat kleinere safehouses heb je wat minder keuze en bij grotere safehouses heb je meer keuzes.

Link to comment
Delen op andere websites

Huizen doen er voor mij eigenlijk niet zoveel toe. De enige reden waarom ik daar af en toe binnenstap is om je game op te slaan en dan nog... Gebeurt meestal automatisch.

In IV kwam ik er nog minder omdat je auto's gewoon op hun parkeerplaats bleven staan. +1 for that one. Hopelijk krijgen we ook eens buiten je safehouse parkeerplaatsen, voor als je de Cluckin' Bell o.i.d. binnenloopt. Is altijd balen als je net geruilde ( :engel: ) auto weg is als je terug buiten komt.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...