Jump to content

De trailers: jouw mening


FoodForThought

Recommended Posts

Ik moet m'n mening bijstellen, lads. Na het zien van de nieuwe trailers en screenshots wil ik GTA V hebben hebben hebben, en liefst vijf minuten geleden al. :)

Wie eigenlijk niet?
Link to comment
Delen op andere websites

Je moet het rockstar toch maar nageven hoe ze de gamers naar hun games toelokken. Ik bedoel maar de eerste trailer was in november 2011, de tweede pas in november 2012. Maar na het opnieuw aankondigen van een "delay" moesten ze toch wat meer in een andere richting gaan met meer groteske trailers maar gelukkig krijgen we trailers voorgeschoteld die net voldoende vertellen em het niet te verknallen (Iets wat naar mijn mening bij GTA IV toch wel gebeurd is). September lijkt nog lang maar als je ooit zolang hebt gewacht voor GTA IV dan kun je daar al beter tegen en zeker als je de puberteit voorbij bent.

Link to comment
Delen op andere websites

Ziet er uit als een zeer levendige game en een game die uitgebreider is dan GTA IV. De trailers maken mij steeds nieuwsgieriger naar de omgeving en de mogelijkheden van deze game ;).

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...