Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
PatrickW

[WidM] Mol-tests

Recommended Posts

PatrickW

Mol-tests

Hier zal wekelijks de Mol-test verschijnen, de test die iedere deelnemer die nog in het spel zit moet invullen. Met uitzondering van de Mol natuurlijk, die sowieso tot het eind van het spel meedoet. Iedere week verlaat de deelnemer die in de test de minste vragen correct beantwoordt het spel.

Ook niet-deelnemers mogen de test invullen en deze in een PM aan één van de organisatoren sturen. Daar wordt achter de schermen een ranglijst van bijgehouden, zodat we na afloop ook kunnen zien wie van de 'kijkers' de beste Mol-jager was.

De deadline voor de test ligt over het algemeen iedere week, zowel voor deelnemers als niet-deelnemers, op zaterdagavond 23.59 uur.

Share this post


Link to post
Share on other sites
PatrickW

Mol-test #1

Welkom bij de allereerste Mol-test! In deze test moeten jullie 20 vragen beantwoorden over de identiteit van de Mol. Per goed antwoord scoor je één punt en de deelnemer die de minste punten scoort zal het spel per direct moeten verlaten. Alle deelnemers maken deze test, met uitzondering van de deelnemers met een Vrijstelling. In dit geval maken $NeoSyp$ en Kloep de Mol-test dus niet. In dit geval maken $NeoSyp$ en Kloep de Mol-test dus niet. Zij dienen echter wél een Mol-boekje te schrijven.

Mocht het tot een gelijkspel komen, dan valt de deelnemer die zijn antwoorden het laatst instuurde af. Immers, die heeft dan blijkbaar meer tijd nodig gehad om na te denken en had daarmee minder Mol-kennis dan die andere deelnemer.

Onderaan de test vul je in hoeveel Jokers je in wilt zetten bij deze Mol-test door de X te vervangen door een getal. Een Joker maakt van een fout antwoord automatisch een goed antwoord, waardoor je per ingezette Joker dus een punt extra kunt scoren. Een Joker hoef je niet in te zetten op een specifieke vraag, dat gebeurt automatisch.

Kopieer simpelweg onderstaande lijst vragen uit de spoiler, maak je antwoorden dikgedrukt, en stuur deze in middels een PM aan @PatrickW. De deadline hiervoor ligt op zaterdag 26 januari, 23.59 uur.

Daarnaast dient iedere deelnemer, óók $NeoSyp$ en Kloep, een Mol-boekje in te vullen. Dat doe je helemaal onderaan de test. Daarin schrijf je een, hopelijk mooi, verhaal over je belevenissen tot nog toe. Wat ging er goed en fout, wie heeft zich volgens jou verdacht gemaakt, wat viel je verder op? Zet het allemaal in het Mol-boekje, want het beste Mol-boekje van deze week (naar beoordeling van de organisatie) wordt beloond met een Joker die automatisch op deze Mol-test wordt ingezet. Mocht $NeoSyp$ of Kloep deze winnen, dan wordt die Joker bij hun eerstvolgende Mol-test ingezet. De deadline van het Mol-boekje ligt ook op zaterdag 26 januari, 23.59 uur.

Allen succes met het maken van de Mol-test!

Niet-deelnemers

Ook niet-deelnemers mogen de Mol-test maken en deze uiterlijk zaterdag 26 januari, 23.59 uur, middels een PM aan @PatrickW insturen. Uiteraard kunnen zij geen Joker inzetten en hoeven zij geen Mol-boekje te schrijven. Voor ieder goed antwoord krijgen niet-deelnemers een punt, waarmee achter de schermen een ranglijst wordt gemaakt. Aan het eind van het spel wint dan de persoon die door de weken heen de meeste punten heeft gescoord. Ook jullie veel succes gewenst!

Mol-test #1

1. Heeft de Mol bij de opdracht Lot? Castratie! een Joker gewonnen?

a. Ja, 1 Joker

b. Ja, 2 Jokers

c. Nee

2. Heeft de Mol bij de opdracht De gun-factor een Joker gewonnen?

a. Ja, 1 Joker

b. Ja, 2 Jokers

c. Ja, 3 Jokers

d. Nee

3. Hoeveel geld heeft de Mol weggespeeld bij de opdracht Lot? Castratie!, inclusief de bedragen waar hij medeverantwoordelijk voor was? (Bij een foute gok tellen de [JA]'s bijvoorbeeld wel mee, en andersom)

a. 0 euro

b. 1 t/m 100 euro

c. 101 t/m 200 euro

d. 201 t/m 300 euro

e. 301 euro of meer

4. Heeft de Mol iemand geopperd om op 1 te zetten bij de opdracht De gun-factor? (opperen is het initiatief nemen om iemand anders dan zichzelf als groep bovenaan te zetten)

a. Ja

b. Nee

5. Heeft de Mol een [GOK] gedaan tijdens de opdracht Lot? Castratie!?

a. Ja

b. Nee

6. Heeft de Mol voor de eerste Mol-test een Vrijstelling?

a. Ja

b. Nee

7. Heeft de Mol zijn anagram gepost bij de opdracht Lot? Castratie!?

a. Ja, als eerste of tweede

b. Ja, als derde of vierde

c. Ja, als vijfde of zesde

d. Ja, als zevende of achtste

e. Nee

8. Hoeveel posts plaatste de Mol in het topic van De gun-factor?

a. 1 t/m 5 keer

b. 6 t/m 10 keer

c. 11 t/m 15 keer

d. 16 keer of vaker

9. Hoeveel punten kreeg de Mol bij de opdracht De gun-factor in de totaalstand van de lijstjes?

a. 36 t/m 45

b. 46 t/m 55

c. 56 t/m 65

d. 65 of meer

10. Heeft de Mol bijgedragen aan het raden van Mount Chiliad als startlocatie bij de opdracht Lot? Castratie!?

a. Ja, met een [GOK]

b. Ja, met een [JA]

c. Nee

11. Heeft de Mol tijdens de opdracht Lot? Castratie! een locatie gepost waardoor er 50 euro van het prijzengeld af ging?

a. Ja, 1 keer

b. Ja, 2 keer

c. Ja, 3 keer

d. Nee

12. Hoe vaak is de Mol bij de opdracht Lot? Castratie! (mede)verantwoordelijk geweest voor geldverlies?

a. 1 of 2 keer

b. 3 of 4 keer

c. 5 keer of vaker

d. Geen enkele keer

13. Hoeveel posts plaatste de Mol in het topic van Lot? Castratie!?

a. 1 t/m 10 keer

b. 11 t/m 20 keer

c. 21 t/m 30 keer

d. 31 t/m 40 keer

e. 41 keer of vaker

14. Als hoeveelste deelnemer postte de Mol in het topic van De gun-factor?

a. Als eerste of tweede

b. Als derde of vierde

c. Als vijfde of zesde

d. Als zevende of achtste

e. Als negende of tiende

15. Heeft de Mol [JA] gepost tijdens de opdracht Lot? Castratie!?

a. Ja, 1 keer

b. Ja, 2 keer

c. Ja, 3 keer

d. Ja, 4 keer of vaker

e. Nee

16. Is de Mol door iemand anders geopperd om op 1 te zetten bij de opdracht De gun-factor? (opperen is het initiatief nemen om iemand anders dan zichzelf als groep bovenaan te zetten)

a. Ja

b. Nee

17. Hoeveel geld heeft de Mol weggespeeld bij de opdracht Lot? Castratie!, puur en alleen op basis van zijn eigen posts? (Bij een foute gok tellen de [JA]'s bijvoorbeeld niet mee, en andersom)

a. 0 euro

b. 1 t/m 100 euro

c. 101 t/m 200 euro

d. 201 t/m 300 euro

18. Heeft de Mol bij de opdracht De gun-factor aangegeven dat hij $NeoSyp$ op 1 zou zetten in zijn lijstje?

a. Ja

b. Nee

19. Wat is de rang van de Mol op GTAForum?

a. Lid

b. Superlid

c. Megalid

d. Moderator

e. Globale Moderator

20. Wie is de Mol?

a. $NeoSyp$

b. Cabyon

c. Die Hard

d. Kloep

e. MegaPilot

f. Pwned.

g. Silverbyte

h. thebig

i. Thundercover

j. VWO-er

Ik zet X Jokers in.

Mol-boekje:

Share this post


Link to post
Share on other sites
PatrickW

Uitslag Mol-test #1

Het is zover: de uitslag van de allereerst Mol-test. Wie heeft de twijfelachtige eer om als eerste het spel te verlaten? Je ziet het zodadelijk in onderstaande spoiler, maar nog één dingetje vooraf: de Mol-boekjes. We vonden een aantal daarvan toch nog best magertjes, waar een paar er wel boven uitstegen met een mooi Mol-boekje. De volgende keer dus graag nog iets meer inzet op dat onderdeel, maar de Joker is dit keer welverdiend door...Thundercover! En dan nu, de uitslag:

2MW2ebS.gif

Aan de uitgeschakelde het dringende verzoek om de tekst in onderstaande spoiler goed te lezen en zich hieraan te houden:

De uitgeschakelde mag niets loslaten over zijn Mol-test, verdenkingen, acties, of wat dan ook. Op geen enkele plek of manier. Pas ná afloop van de complete wedstrijd mag hier over gesproken worden. Daarnaast is het voor de uitgeschakelde ook verboden om nog te posten in het Praat- & Overlegtopic. Ook kan de uitgeschakelde niet meedoen aan verdere Mol-tests, ook niet voor de ranglijst van niet-deelnemers.

En natuurlijk dank voor je deelname!

Share this post


Link to post
Share on other sites
PatrickW

Mol-test #2

Welkom bij de tweede Mol-test! In deze test moeten jullie 20 vragen beantwoorden over de identiteit van de Mol. Per goed antwoord scoor je één punt en de deelnemer die de minste punten scoort zal het spel per direct moeten verlaten. Alle deelnemers maken deze test, met uitzondering van de deelnemer(s) met een Vrijstelling. In dit geval maakt Cabyon de Mol-test dus niet. Hij dient echter wél een Mol-boekje te schrijven.

Mocht het tot een gelijkspel komen, dan valt de deelnemer die zijn antwoorden het laatst instuurde af. Immers, die heeft dan blijkbaar meer tijd nodig gehad om na te denken en had daarmee minder Mol-kennis dan die andere deelnemer.

Onderaan de test vul je in hoeveel Jokers je in wilt zetten bij deze Mol-test door de X te vervangen door een getal. Een Joker maakt van een fout antwoord automatisch een goed antwoord, waardoor je per ingezette Joker dus een punt extra kunt scoren. Een Joker hoef je niet in te zetten op een specifieke vraag, dat gebeurt automatisch.

Kopieer simpelweg onderstaande lijst vragen uit de spoiler, maak je antwoorden dikgedrukt, en stuur deze in middels een PM aan @PatrickW. De deadline hiervoor ligt op zondag 3 februari, 23.59 uur.

Daarnaast dient iedere deelnemer, óók Cabyon, een Mol-boekje in te vullen. Dat doe je helemaal onderaan de test. Daarin schrijf je een, hopelijk mooi, verhaal over je belevenissen tot nog toe. Wat ging er goed en fout, wie heeft zich volgens jou verdacht gemaakt, wat viel je verder op? Zet het allemaal in het Mol-boekje, want het beste Mol-boekje van deze week (naar beoordeling van de organisatie) wordt beloond met een Joker die automatisch op deze Mol-test wordt ingezet. Mocht Cabyon deze winnen, dan wordt die Joker bij zijn eerstvolgende Mol-test ingezet. De deadline van het Mol-boekje ligt ook op zondag 3 februari, 23.59 uur.

Allen succes met het maken van de Mol-test!

Niet-deelnemers

De vorige keer gaven we aan dat ook niet-deelnemers de Mol-test mogen maken, maar daar bleek geen animo voor. Ergens wel begrijpelijk, want om de test goed te kunnen maken moet je eigenlijk vol in het spel zitten. Daarom een flinke wijziging: jullie hoeven niet meer de volledige test te maken, maar enkel nog vraag 20 te beantwoorden: Wie is de Mol?. Stuur je antwoord in een PM aan PatrickW en mocht hier wel wat reactie op komen, dan gaan we hier alsnog een ranglijst van bijhouden.

Mol-test #2

1. Als hoeveelste deelnemer postte de Mol in het topic van de opdracht Eenmaal, andermaal... na de uitslag van de eerste veiling en tót de uitslag van de tweede veiling?

a. Eerste, tweede of derde

b. Vierde of vijfde

c. Zesde of zevende

d. De Mol heeft in die periode niet gepost

2. Hoeveel heeft de Mol in totaal geboden bij de opdracht Eenmaal, andermaal...?

a. 1 t/m 10 euro

b. 11 t/m 1000 euro

c. 1001 euro of meer

3. Als hoeveelste deelnemer postte de Mol in het topic van de opdracht Eenmaal, andermaal...?

a. Eerste, tweede of derde

b. Vierde, vijfde of zesde

c. Zevende, achtste of negende

4. Hoe vaak blokte de Mol met succes een schot in de groepsfase van het paintballtoernooi bij de opdracht Goed uit de verf komen?

a. 0 keer

b. 1 keer

c. 2 keer

5. Hoeveel posts plaatste de Mol in het topic van de opdracht Goed uit de verf komen?

a. 1 t/m 4

b. 5 t/m 8

c. 9 of meer

6. Als hoeveelste deelnemer postte de Mol in het topic van de opdracht Goed uit de verf komen?

a. Eerste, tweede of derde

b. Vierde, vijfde of zesde

c. Zevende, achtste of negende

7. Hoeveel posts plaatste de Mol in het topic van de opdracht Eenmaal, andermaal...?

a. 1 t/m 5

b. 6 t/m 10

c. 11 t/m 15

d. 16 of meer

8. Hoeveel bood de Mol bij de derde veiling bij de opdracht Eenmaal, andermaal...?

a. 1 t/m 50 euro

b. 51 t/m 500 euro

c. 501 euro of meer

d. De Mol bood niet bij de derde veiling

9. Is de Mol door iemand anders geopperd om een Joker te krijgen bij de opdracht Eenmaal, andermaal...? (opperen is het initiatief nemen om iemand anders dan zichzelf als groep een Joker te gunnen)

a. Ja

b. Nee

10. Heeft de Mol een Joker gewonnen bij de opdracht Eenmaal, andermaal...?

a. Ja

b. Nee

11. Hoeveel geld heeft de Mol netto gewonnen voor de pot met zijn inzetten in het paintballtoernooi bij de opdracht Goed uit de verf komen?

a. 0 euro

b. 1 t/m 100 euro

c. 101 euro of meer

12. Heeft de Mol kritiek geuit op de organisatie in het topic van de opdracht Eenmaal, andermaal...?

a. Ja

b. Nee

13. Hoeveel geld is er ingezet op de Mol, gezien over heel het paintballtoernooi, bij de opdracht Goed uit de verf komen?

a. 1 t/m 200 euro

b. 201 t/m 400 euro

c. 401 euro of meer

14. Heeft de Mol de finale bereikt bij de opdracht Goed uit de verf komen?

a. Ja

b. Nee

15. Hoe vaak plaatste de Mol onnodig een blok in de groepsfase van het paintballtoernooi bij de opdracht Goed uit de verf komen?

a. 0 keer

b. 1 keer

c. 2 keer

16. Als hoeveelste werd de Mol uitgeschakeld in zijn groepswedstrijd bij de opdracht Goed uit de verf komen?

a. Als eerste

b. Als tweede

c. Tegelijk met een ander

d. Hij werd niet uitgeschakeld

17. In welke groep zat de Mol bij de opdracht Goed uit de verf komen?

a. Blauw

b. Groen

c. Rood

18. Hoe vaak schoot de Mol een leven bij een tegenstander weg in de groepsfase van het paintballtoernooi bij de opdracht Goed uit de verf komen?

a. 1 keer

b. 2 keer

c. 3 keer

d. 4 keer

19. Wat is de rang van de Mol op GTAForum?

a. Lid

b. Superlid

c. Megalid

d. Moderator

e. Globale Moderator

20. Wie is de Mol?

a. $NeoSyp$

b. Cabyon

c. Die Hard

d. Kloep

e. MegaPilot

f. Silverbyte

g. thebig

h. Thundercover

i. VWO-er

Ik zet X Jokers in.

Mol-boekje:

Share this post


Link to post
Share on other sites
NandroDavids

Uitslag Mol-test #2

Het is zover: de uitslag van de tweede Mol-test. Van wie moeten we nu afscheid nemen? Je ziet het zodadelijk in onderstaande spoiler, maar nog één dingetje vooraf: de Mol-boekjes. We vonden een aantal daarvan nog altijd best magertjes, een aantal hadden zich duidelijk wat verbeterd en een paar hadden Mol-boekjes zoals we die graag zien. De volgende keer dus graag nog iets meer inzet op dat onderdeel, maar de Joker is dit keer welverdiend door...thebig! En dan nu, de uitslag:

mFVGvqj.gif

Aan de uitgeschakelde het dringende verzoek om de tekst in onderstaande spoiler goed te lezen en zich hieraan te houden:

De uitgeschakelde mag niets loslaten over zijn Mol-test, verdenkingen, acties, of wat dan ook. Op geen enkele plek of manier. Pas ná afloop van de complete wedstrijd mag hier over gesproken worden. Daarnaast is het voor de uitgeschakelde ook verboden om nog te posten in het Praat- & Overlegtopic. Ook kan de uitgeschakelde niet meedoen aan verdere Mol-tests, ook niet voor de ranglijst van niet-deelnemers.

En natuurlijk dank voor je deelname!

Share this post


Link to post
Share on other sites
PatrickW

Mol-test #3

Welkom bij de derde Mol-test! In deze test moeten jullie 20 vragen beantwoorden over de identiteit van de Mol. Per goed antwoord scoor je één punt en de deelnemer die de minste punten scoort zal het spel per direct moeten verlaten. Alle deelnemers maken deze test, met uitzondering van de deelnemer(s) met een Vrijstelling. In dit geval maken $NeoSyp$ en Kloep de Mol-test dus niet. Zij dienen echter wél een Mol-boekje te schrijven.

Mocht het tot een gelijkspel komen, dan valt de deelnemer die zijn antwoorden het laatst instuurde af. Immers, die heeft dan blijkbaar meer tijd nodig gehad om na te denken en had daarmee minder Mol-kennis dan die andere deelnemer.

Onderaan de test vul je in hoeveel Jokers je in wilt zetten bij deze Mol-test door de X te vervangen door een getal. Een Joker maakt van een fout antwoord automatisch een goed antwoord, waardoor je per ingezette Joker dus een punt extra kunt scoren. Een Joker hoef je niet in te zetten op een specifieke vraag, dat gebeurt automatisch.

Kopieer simpelweg onderstaande lijst vragen uit de spoiler, maak je antwoorden dikgedrukt, en stuur deze in middels een PM aan @PatrickW. De deadline hiervoor ligt op maandag 11 februari, 23.59 uur.

Daarnaast dient iedere deelnemer, óók $NeoSyp$ en Kloep, een Mol-boekje in te vullen. Dat doe je helemaal onderaan de test. Daarin schrijf je een, hopelijk mooi, verhaal over je belevenissen tot nog toe. Wat ging er goed en fout, wie heeft zich volgens jou verdacht gemaakt, wat viel je verder op? Zet het allemaal in het Mol-boekje, want het beste Mol-boekje van deze week (naar beoordeling van de organisatie) wordt beloond met een Joker die automatisch op deze Mol-test wordt ingezet. Mocht $NeoSyp$ of Kloep deze winnen, dan wordt die Joker bij hun eerstvolgende Mol-test ingezet. De deadline van het Mol-boekje ligt ook op maandag 11 februari, 23.59 uur.

Allen succes met het maken van de Mol-test!

Mol-test #3

1. Als hoeveelste deelnemer postte de Mol in het topic van de opdracht Graaien of delen?

a. Eerste of tweede

b. Derde of vierde

c. Vijfde of zesde

d. Zevende of achtste

2. Hoe vaak postte de Mol ná het kraken van de tweede code en vóór het kraken van de derde code bij de opdracht The Job?

a. 0 t/m 15 keer

b. 16 t/m 30 keer

c. 31 t/m 45 keer

d. 46 keer of vaker

3. Hoe vaak heeft de Mol in totaal met succes gegraaid bij de opdracht Graaien of delen?

a. 0 of 1 keer

b. 2 of 3 keer

c. 4 keer of vaker

4. Heeft de Mol één of meer keer een gok onderbroken bij de opdracht The Job?

a. Ja

b. Nee

5. Heeft de Mol een Vrijstelling gewonnen bij de opdracht The Job?

a. Ja

b. Nee

6. Hoeveel geld verdienden de tegenstanders van de Mol in totaal in duels met de Mol bij de opdracht Graaien of delen?

a. 0 euro of minder

b. 1 t/m 100 euro

c. 101 t/m 200 euro

d. 201 t/m 300 euro

e. 301 euro of meer

7. Hoe vaak plaatste de Mol een post met enkel een cijfer tijdens het kraken van de eerste code bij de opdracht The Job?

a. 0 keer

b. 1 of 2 keer

c. 3 of 4 keer

d. 5 keer of vaker

8. Hoe vaak vulde de Mol Graaien in op zijn lijstje van de tweede ronde van Graaien of delen?

a. 0 t/m 4 keer

b. 5 keer of vaker

9. Hoe vaak plaatste de Mol in totaal een post met enkel een cijfer tijdens het kraken van de codes bij de opdracht The Job?

a. 0 keer

b. 1 t/m 5 keer

c. 6 t/m 10 keer

d. 11 t/m 15 keer

e. 16 keer of vaker

10. Hoe vaak vulde de Mol Graaien in op zijn lijstje van de eerste ronde van Graaien of delen?

a. 0 t/m 4 keer

b. 5 keer of vaker

11. Hoeveel posts plaatste de Mol in het topic van de opdracht The Job?

a. 1 t/m 20

b. 21 t/m 60

c. 61 t/m 100

d. 101 of meer

12. Hoeveel keer plaatste de Mol een post met enkel een cijfer voor het succesvol kraken van een code bij de opdracht The Job?

a. 0 keer

b. 1 keer

c. 2 keer

d. 3 keer

13. Hoe vaak werd er in totaal met succes gegraaid tegen de Mol bij de opdracht Graaien of delen?

a. 0 keer

b. 1 keer

c. 2 keer

d. 3 keer of vaker

14. Hoe vaak plaatste de Mol het bericht Dreig bij de opdracht The Job?

a. 0 t/m 5 keer

b. 6 t/m 10 keer

c. 11 t/m 15 keer

d. 16 keer of vaker

15. Hoeveel geld heeft de Mol zelf in totaal verdiend bij de opdracht Graaien of delen?

a. 0 euro

b. 1 t/m 100 euro

c. 101 t/m 200 euro

d. 201 t/m 300 euro

e. 301 euro of meer

16. Hoe vaak vulde de Mol in totaal Delen in op zijn lijstjes van de opdracht Graaien of delen?

a. 0 t/m 8 keer

b. 9 t/m 12 keer

c. 13 keer of vaker

17. Heeft de Mol één of meer Jokers gewonnen bij de opdracht Graaien of delen?

a. Ja

b. Nee

18. Heeft de Mol één of meer van zijn posts bewerkt in het topic van de opdracht The Job?

a. Ja

b. Nee

19. Wat is de rang van de Mol op GTAForum?

a. Lid

b. Superlid

c. Megalid

d. Moderator

e. Globale Moderator

20. Wie is de Mol?

a. $NeoSyp$

b. Cabyon

c. Die Hard

d. Kloep

e. MegaPilot

f. Silverbyte

g. thebig

h. Thundercover

Ik zet X Jokers in.

Mol-boekje:

Share this post


Link to post
Share on other sites
NandroDavids

Uitslag Mol-test #3

Het is zover: de uitslag van de derde Mol-test. Van wie moeten we nu afscheid nemen? Je ziet het zodadelijk in onderstaande spoiler, maar nog één dingetje vooraf: de Mol-boekjes. Een aantal van jullie zit toch nog steeds ver verwijderd van het niveau dat we graag zien en een Joker op kan leveren. De volgende keer dus graag wat meer inzet op dat onderdeel. De Joker is dit keer opnieuw welverdiend door...thebig! En dan nu, de uitslag:

iL2XYRq.gif

Aan de uitgeschakelde het dringende verzoek om de tekst in onderstaande spoiler goed te lezen en zich hieraan te houden:

De uitgeschakelde mag niets loslaten over zijn Mol-test, verdenkingen, acties, of wat dan ook. Op geen enkele plek of manier. Pas ná afloop van de complete wedstrijd mag hier over gesproken worden. Daarnaast is het voor de uitgeschakelde ook verboden om nog te posten in het Praat- & Overlegtopic. Ook kan de uitgeschakelde niet meedoen aan verdere Mol-tests, ook niet voor de ranglijst van niet-deelnemers.

En natuurlijk dank voor je deelname!

Share this post


Link to post
Share on other sites
NandroDavids

Mol-test #4

Welkom bij de vierde Mol-test! In deze test moeten jullie 20 vragen beantwoorden over de identiteit van de Mol. Per goed antwoord scoor je één punt en de deelnemer die de minste punten scoort zal het spel per direct moeten verlaten. Alle deelnemers maken deze test, met uitzondering van de deelnemer(s) met een Vrijstelling. In dit geval maakt Die Hard de Mol-test dus niet. Hij dient echter wél een Mol-boekje te schrijven.

Mocht het tot een gelijkspel komen, dan valt de deelnemer die zijn antwoorden het laatst instuurde af. Immers, die heeft dan blijkbaar meer tijd nodig gehad om na te denken en had daarmee minder Mol-kennis dan die andere deelnemer.

Onderaan de test vul je in hoeveel Jokers je in wilt zetten bij deze Mol-test door de X te vervangen door een getal. Een Joker maakt van een fout antwoord automatisch een goed antwoord, waardoor je per ingezette Joker dus een punt extra kunt scoren. Een Joker hoef je niet in te zetten op een specifieke vraag, dat gebeurt automatisch.

Kopieer simpelweg onderstaande lijst vragen uit de spoiler, maak je antwoorden dikgedrukt, en stuur deze in middels een PM aan @PatrickW. De deadline hiervoor ligt op maandag 18 februari, 23.59 uur.

Daarnaast dient iedere deelnemer, óók Die Hard, een Mol-boekje in te vullen. Dat doe je helemaal onderaan de test. Daarin schrijf je een, hopelijk mooi, verhaal over je belevenissen tot nog toe. Wat ging er goed en fout, wie heeft zich volgens jou verdacht gemaakt, wat viel je verder op? Zet het allemaal in het Mol-boekje, want het beste Mol-boekje van deze week (naar beoordeling van de organisatie) wordt beloond met een Joker die automatisch op deze Mol-test wordt ingezet. Mocht Die Hard deze winnen, dan wordt die Joker bij zijn eerstvolgende Mol-test ingezet. De deadline van het Mol-boekje ligt ook op maandag 18 februari, 23.59 uur.

Allen succes met het maken van de Mol-test!

Mol-test #4

1. Wat was het antwoord van de Mol op vraag 1 bij de opdracht Vraag 20?

a. $NeoSyp$, Cabyon of Die Hard

b. Kloep, MegaPilot of Silverbyte

c. thebig, Thundercover of VWO-er

2. Heeft de Mol tijdens de opdracht Moord! 's nachts (tussen 0.00 uur en 6.00 uur) gepost?

a. Ja

b. Nee

3. Op hoeveel verschillende verdiepingen is de Mol tijdens de opdracht Moord! geweest?

a. 5

b. 6

c. 7

4. Verdiende de Mol geld met vraag 2 bij de opdracht Vraag 20?

a. Ja

b. Nee

5. Hoeveel verschillende wapens heeft de Mol tijdens de opdracht Moord! genoemd in door hem juist uitgesproken verdenkingen?

a. 1 of 2

b. 3 of 4

c. 5 of 6

6. Hoeveel posts plaatste de Mol in het topic van de opdracht Vraag 20?

a. 0

b. 1

c. 2 of meer

7. Hoeveel posts plaatste de Mol in het topic van de opdracht Moord!?

a. 0 t/m 10

b. 11 t/m 20

c. 21 t/m 30

d. 31 of meer

8. Hoe vaak is de Mol tijdens de opdracht Moord! door een andere deelnemer verplaatst naar een verdieping?

a. 1 of 2 keer

b. 3 of 4 keer

c. 5 of 6 keer

9. Hoeveel emoticons gebruikte de Mol in het topic van de opdracht Moord! in totaal in zijn posts? (een emoticon telt als een emoticon als het een afbeelding is)

a. 0 t/m 3

b. 4 t/m 6

c. 7 of meer

10. Heeft de Mol tijdens de opdracht Moord! een voordeel ontvangen van The Truth?

a. Ja

b. Nee

11. Hoe vaak verplaatste de Mol zich tijdens de opdracht Moord! via de lift?

a. 0 keer

b. 1 keer

c. 2 keer

d. 3 keer

12. Hoeveel geld verdiende de Mol bij de opdracht Vraag 20?

a. 0 euro

b. 250 euro

c. 500 euro

13. Hoeveel posts plaatste de Mol in het topic van de opdracht Moord! op woensdag 13 februari?

a. 0 t/m 5

b. 6 t/m 10

c. 11 of meer

14. Hoeveel verschillende namen heeft de Mol ingevuld als antwoord op de vragen bij de opdracht Vraag 20?

a. 1

b. 2

c. 3

15. Hoe vaak is de Mol tijdens de opdracht Moord! door iemand anders genoemd als moordenaar in een juist uitgesproken verdenking?

a. 1 of 2 keer

b. 3 of 4 keer

c. 5 keer of vaker

16. Hoe vaak is de Mol tijdens de opdracht Moord! verplaatst naar de Keukens, hetzij door hemzelf, hetzij door iemand anders?

a. 0 keer

b. 1 keer

c. 2 keer

17. Hoeveel Jokers heeft de Mol tot nu toe in het spel verdiend?

a. 1 of 2

b. 3 of 4

c. 5 of 6

d. 7 of meer

18. Had de Mol tijdens de opdracht Moord! één of meer kaartjes van de oplossing in zijn bezit?

a. Ja

b. Nee

19. Wat is de rang van de Mol op GTAForum?

a. Lid

b. Superlid

c. Megalid

d. Moderator

20. Wie is de Mol?

a. $NeoSyp$

b. Cabyon

c. Die Hard

d. Kloep

e. MegaPilot

f. Silverbyte

g. thebig

Ik zet X Jokers in.

Mol-boekje:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dutchy3010

Uitslag Mol-test #4

Het is zover: de uitslag van de vierde Mol-test. Van wie moeten we nu afscheid nemen? Je ziet het zodadelijk in onderstaande spoiler, maar nog één dingetje vooraf: de Mol-boekjes. Een aantal van jullie zit toch nog steeds niet op het niveau dat we graag zien en wat een Joker op zou kunnen leveren. De volgende keer dus graag meer inzet op dat onderdeel. De Joker is dit keer welverdiend door...$NeoSyp$! En dan nu, de uitslag:

xgzkxzz.gif

Aan de uitgeschakelde het dringende verzoek om de tekst in onderstaande spoiler goed te lezen en zich hieraan te houden:

De uitgeschakelde mag niets loslaten over zijn Mol-test, verdenkingen, acties, of wat dan ook. Op geen enkele plek of manier. Pas ná afloop van de complete wedstrijd mag hier over gesproken worden. Daarnaast is het voor de uitgeschakelde ook verboden om nog te posten in het Praat- & Overlegtopic. Ook kan de uitgeschakelde niet meedoen aan verdere Mol-tests, ook niet voor de ranglijst van niet-deelnemers.

En natuurlijk dank voor je deelname!

Share this post


Link to post
Share on other sites
NandroDavids

Mol-test #5

Welkom bij de vijfde Mol-test! In deze test moeten jullie 20 vragen beantwoorden over de identiteit van de Mol. Per goed antwoord scoor je één punt en de deelnemer die de minste punten scoort zal het spel per direct moeten verlaten. Alle deelnemers maken deze test, met uitzondering van de deelnemer(s) met een Vrijstelling. In dit geval maakt Cabyon de Mol-test dus niet. Hij dient echter wél een Mol-boekje te schrijven.

Mocht het tot een gelijkspel komen, dan valt de deelnemer die zijn antwoorden het laatst instuurde af. Immers, die heeft dan blijkbaar meer tijd nodig gehad om na te denken en had daarmee minder Mol-kennis dan die andere deelnemer.

Onderaan de test vul je in hoeveel Jokers je in wilt zetten bij deze Mol-test door de X te vervangen door een getal. Een Joker maakt van een fout antwoord automatisch een goed antwoord, waardoor je per ingezette Joker dus een punt extra kunt scoren. Een Joker hoef je niet in te zetten op een specifieke vraag, dat gebeurt automatisch. Let op: Jokers zijn in de finale niet meer in te zetten, dus neem dat mee in je tactiek deze en volgende weken.

Kopieer simpelweg onderstaande lijst vragen uit de spoiler, maak je antwoorden dikgedrukt, en stuur deze in middels een PM aan @PatrickW. De deadline hiervoor ligt op maandag 4 maart, 23.59 uur.

Daarnaast dient iedere deelnemer, óók Cabyon, een Mol-boekje in te vullen. Dat doe je helemaal onderaan de test. Daarin schrijf je een, hopelijk mooi, verhaal over je belevenissen tot nog toe. Wat ging er goed en fout, wie heeft zich volgens jou verdacht gemaakt, wat viel je verder op? Zet het allemaal in het Mol-boekje, want het beste Mol-boekje van deze week (naar beoordeling van de organisatie) wordt beloond met een Joker die automatisch op deze Mol-test wordt ingezet. Mocht Cabyon deze winnen, dan wordt die Joker bij zijn eerstvolgende Mol-test ingezet. De deadline van het Mol-boekje ligt ook op maandag 4 maart, 23.59 uur.

Allen succes met het maken van de Mol-test!

Mol-test #5

1. Hoe vaak stond er tijdens het Wie Ben Ik-spel van de opdracht Vlieg, tuig! een even cijfer onderaan een post van de Mol? (Enkel de volledige cijfers tellen: 22 is bijvoorbeeld één even cijfer)

a. 4 keer of minder

b. 5 of 6 keer

c. 7 keer of meer

2. Hoeveel streepjes zette de Mol tijdens de opdracht Quatro door te verwijzen naar rij 2?

a. 3 of minder

b. 4

c. 5 of meer

3. Welke kant gebruikte de Mol tijdens de opdracht Quatro het minst om naar te verwijzen?

a. Links

b. Rechts

c. Boven

d. Onder

4. Hoeveel vierkantjes sloot de Mol tijdens de opdracht Quatro af door middel van een horizontaal streepje?

a. 3 of minder

b. 4 of 5

c. 6 of meer

5. Hoe vaak kreeg de Mol van de organisatie Nee als antwoord op een vraag van hem tijdens het Wie Ben Ik-spel van de opdracht Vlieg, tuig!?

a. 4 keer of minder

b. 5 keer

c. 6 keer of meer

6. In welk team zat de Mol bij de opdracht Vlieg, tuig!?

a. Oranje

b. Paars

7. Hoeveel posts plaatste de Mol tijdens het Wie Ben Ik-spel van de opdracht Vlieg, tuig!?

a. 0 t/m 14

b. 15 of meer

8. Hoeveel keer stond er een 1 boven- of onderaan een post van de Mol tijdens het Wie Ben Ik-spel van de opdracht Vlieg, tuig!? (Alle enen tellen: 11 bevat bijvoorbeeld twee enen)

a. 8 keer of minder

b. 9 keer

c. 10 keer of meer

9. Als hoeveelste was het duel van de Mol bij de opdracht Quatro afgerond?

a. Eerste

b. Tweede

c. Derde

10. Hoeveel uur was het langste gat tussen twee posts van de Mol tijdens het Wie Ben Ik-spel van de opdracht Vlieg, tuig!?

a. 17 en een half uur of minder

b. Meer dan 17 en een half uur

11. Hoeveel prijsloze vierkantjes sloot de Mol af tijdens de opdracht Quatro?

a. 5 of minder

b. 6 of 7

c. 8 of meer

12. Is het Mol-boekje van de Mol bij de opdracht Quatro door iemand gekozen om te bekijken?

a. Ja

b. Nee

13. Hoeveel streepjes zette de Mol tijdens de opdracht Quatro door te verwijzen naar kolom C?

a. 4 of minder

b. 5

c. 6 of meer

14. Als hoeveelste deelnemer postte de Mol in het topic van de opdracht Vlieg, tuig! als je het topic van achteren naar voren leest?

a. Eerste of tweede

b. Derde of vierde

c. Vijfde of zesde

15. Heeft de Mol tijdens het Wie Ben Ik-spel van de opdracht Vlieg, tuig! de eerste vraag gesteld bij één van de te achterhalen personen?

a. Ja

b. Nee

16. Pakte de Mol tijdens de opdracht Quatro meer prijzen dan zijn directe tegenstander?

a. Ja

b. Nee

17. Als hoeveelste deelnemer pakte de Mol een prijs tijdens de opdracht Quatro?

a. Eerste of tweede

b. Derde of vierde

c. Vijfde of niet

18. Als hoeveelste gaf de Mol aan akkoord te gaan met de voorgestelde indeling van de trio's bij de opdracht Vlieg, tuig!?

a. Eerste of tweede

b. Derde of vierde

c. Vijfde of zesde

19. Wat is de rang van de Mol op GTAForum?

a. Lid

b. Superlid

c. Megalid

d. Moderator

20. Wie is de Mol?

a. $NeoSyp$

b. Cabyon

c. Die Hard

d. Kloep

e. MegaPilot

f. thebig

Ik zet X Jokers in.

Mol-boekje:

Share this post


Link to post
Share on other sites
NandroDavids

Uitslag Mol-test #5

Het is zover: de uitslag van de vijfde Mol-test. Van wie moeten we nu afscheid nemen? Je ziet het zodadelijk in onderstaande spoiler, maar nog één dingetje vooraf: de Mol-boekjes. Een aantal van jullie viel deze week op dat gebied nogal tegen. De volgende keer dus graag meer inzet op dat onderdeel. Althans, als je kans wilt maken op die extra Joker, die het verschil tussen uitschakeling en doorgaan kan betekenen. De Joker is dit keer welverdiend door...thebig! En dan nu, de uitslag:

ubeK50b.gif

Aan de uitgeschakelde het dringende verzoek om de tekst in onderstaande spoiler goed te lezen en zich hieraan te houden:

De uitgeschakelde mag niets loslaten over zijn Mol-test, verdenkingen, acties, of wat dan ook. Op geen enkele plek of manier. Pas ná afloop van de complete wedstrijd mag hier over gesproken worden. Daarnaast is het voor de uitgeschakelde ook verboden om nog te posten in het Praat- & Overlegtopic. Ook kan de uitgeschakelde niet meedoen aan verdere Mol-tests, ook niet voor de ranglijst van niet-deelnemers.

En natuurlijk dank voor je deelname!

Share this post


Link to post
Share on other sites
NandroDavids

Mol-test #6

Welkom bij de zesde Mol-test! In deze test moeten jullie 20 vragen beantwoorden over de identiteit van de Mol. Per goed antwoord scoor je één punt en de deelnemer die de minste punten scoort zal het spel per direct moeten verlaten. Voor het eerst maken echt alle deelnemers deze test, want er is geen Vrijstelling gewonnen voor deze test. Mocht Die Hard er na deze test echter nog in zitten, dan verzilvert hij daarmee zijn speciale Vrijstelling en is hij als eerste zeker van de finale.

Mocht het tot een gelijkspel komen, dan valt de deelnemer die zijn antwoorden het laatst instuurde af. Immers, die heeft dan blijkbaar meer tijd nodig gehad om na te denken en had daarmee minder Mol-kennis dan die andere deelnemer.

Onderaan de test vul je in hoeveel Jokers je in wilt zetten bij deze Mol-test door de X te vervangen door een getal. Een Joker maakt van een fout antwoord automatisch een goed antwoord, waardoor je per ingezette Joker dus een punt extra kunt scoren. Een Joker hoef je niet in te zetten op een specifieke vraag, dat gebeurt automatisch. Let op: Jokers zijn in de finale niet meer in te zetten, dus neem dat mee in je tactiek deze en volgende week.

Kopieer simpelweg onderstaande lijst vragen uit de spoiler, maak je antwoorden dikgedrukt, en stuur deze in middels een PM aan @PatrickW. De deadline hiervoor ligt op woensdag 10 april, 23.59 uur.

Daarnaast dient iedere deelnemer een Mol-boekje in te vullen. Dat doe je helemaal onderaan de test. Daarin schrijf je een, hopelijk mooi, verhaal over je belevenissen tot nog toe. Wat ging er goed en fout, wie heeft zich volgens jou verdacht gemaakt, wat viel je verder op? Zet het allemaal in het Mol-boekje, want het beste Mol-boekje van deze week (naar beoordeling van de organisatie) wordt beloond met een Joker die automatisch op deze Mol-test wordt ingezet. De deadline van het Mol-boekje ligt ook op woensdag 10 april, 23.59 uur.

Allen succes met het maken van de Mol-test!

Mol-test #6

1. Heeft de Mol bij de opdracht Lasermazerace één of meer kisten geopend?

a. Ja

b. Nee

2. Is er bij de opdracht Mensenmens geld verdiend door één of twee eigenschappen bij de Mol op de juiste plek te zetten?

a. Ja

b. Nee

3. Heeft de Mol bij de opdracht Lasermazerace geld verdiend voor de pot?

a. Ja

b. Nee

4. Door hoeveel rode laserstralen is de Mol bij de opdracht Lasermazerace geraakt?

a. 0 of 1

b. 2 of 3

c. 4 of meer

5. Heeft de Mol bij de opdracht Mensenmens op enig moment één of meer van zijn berichten bewerkt?

a. Ja

b. Nee

6. Hoeveel gele laserstralen is de Mol bij de opdracht Lasermazerace met succes gepasseerd?

a. 1 of 2

b. 3 of 4

c. 5 of meer

7. Als hoeveelste deelnemer postte de Mol in het topic van de opdracht Mensenmens ná de post van de organisatie waarin stond hoeveel geld er was verdiend?

a. Eerste, tweede of derde

b. Vierde of vijfde

8. Hoe vaak heeft de Mol bij de opdracht Lasermazerace gepost dat hij naar het zuiden wilde gaan?

a. 3 keer of minder

b. 4 keer

c. 5 keer of meer

9. Heeft de Mol bij de opdracht Lasermazerace een Mol-boekje gewonnen?

a. Ja

b. Nee

10. Hoeveel door de Mol ingestuurde eigenschappen zijn er bij de opdracht Mensenmens uiteindelijk gebruikt door de Mensenmens?

a. 0

b. 1

c. 2

d. 3

11. Heeft de Mol bij de opdracht Lasermazerace gegraven?

a. Ja

b. Nee

12. Aan welke kant van het doolhof eindigde de Mol bij de opdracht Lasermazerace?

a. Oosten

b. Westen

13. Is de Mol bij de opdracht Mensenmens door zichzelf of iemand anders voorgedragen als Mensenmens?

a. Ja

b. Nee

14. Heeft de Mol bij de opdracht Lasermazerace één of meer Jokers gewonnen?

a. Ja

b. Nee

15. Hoeveel posts plaatste de Mol in het topic van de opdracht Mensenmens?

a. 1 t/m 3

b. 4 t/m 6

c. 7 t/m 9

d. 10 t/m 12

16. Is de Mol bij de opdracht Mensenmens als lui bestempeld door de Mensenmens?

a. Ja

b. Nee

17. Heeft de Mol bij de opdracht Lasermazerace één of meer Jokers gewonnen?

a. Ja

b. Nee

18. Als hoeveelste deelnemer postte de Mol zijn actie voor de 7e speelronde bij de opdracht Lasermazerace

a. Eerste, tweede of derde

b. Vierde of vijfde

19. Wat is de rang van de Mol op GTAForum?

a. Lid

b. Superlid

c. Megalid

d. Moderator

20. Wie is de Mol?

a. $NeoSyp$

b. Cabyon

c. Die Hard

d. Kloep

e. thebig

Ik zet X Jokers in.

Mol-boekje:

Share this post


Link to post
Share on other sites
NandroDavids

Uitslag Mol-test #6

Het is zover: de uitslag van de zesde Mol-test. Van wie moeten we nu afscheid nemen, wie mag er niet mee naar de laatste week vóór de finale? Je ziet het zo in onderstaande spoiler, maar nog één dingetje vooraf: de Mol-boekjes. De Joker voor het beste Mol-boekje is dit keer welverdiend door...thebig! En dan nu, de uitslag:

B6kqHNQ.gif

Aan de uitgeschakelde het dringende verzoek om de tekst in onderstaande spoiler goed te lezen en zich hieraan te houden:

De uitgeschakelde mag niets loslaten over zijn Mol-test, verdenkingen, acties, of wat dan ook. Op geen enkele plek of manier. Pas ná afloop van de complete wedstrijd mag hier over gesproken worden. Daarnaast is het voor de uitgeschakelde ook verboden om nog te posten in het Praat- & Overlegtopic. Ook kan de uitgeschakelde niet meedoen aan verdere Mol-tests, ook niet voor de ranglijst van niet-deelnemers.

En natuurlijk dank voor je deelname!

Share this post


Link to post
Share on other sites
NandroDavids

Mol-test #7

Welkom bij de zevende Mol-test, de laatste Mol-test vóór de finale! In deze test moeten jullie 20 vragen beantwoorden over de identiteit van de Mol. Per goed antwoord scoor je één punt en de deelnemer die de minste punten scoort zal het spel per direct moeten verlaten. Die Hard is door zijn speciale Vrijstelling die hij in Lasermazerace won al geplaatst voor de finale en hoeft de test dus niet te maken. Uiteraard dient hij wel een Mol-boekje in te leveren.

Mocht het tot een gelijkspel komen, dan valt de deelnemer die zijn antwoorden het laatst instuurde af. Immers, die heeft dan blijkbaar meer tijd nodig gehad om na te denken en had daarmee minder Mol-kennis dan die andere deelnemer.

Onderaan de test vul je in hoeveel Jokers je in wilt zetten bij deze Mol-test door de X te vervangen door een getal. Een Joker maakt van een fout antwoord automatisch een goed antwoord, waardoor je per ingezette Joker dus een punt extra kunt scoren. Een Joker hoef je niet in te zetten op een specifieke vraag, dat gebeurt automatisch. Let op: dit is de laatste Mol-test waar je Jokers kunt inzetten!

Kopieer simpelweg onderstaande lijst vragen uit de spoiler, maak je antwoorden dikgedrukt, en stuur deze in middels een PM aan @NandroDavids. De deadline hiervoor ligt op vrijdag 3 mei, 23.59 uur.

Daarnaast dient iedere deelnemer een Mol-boekje in te vullen. Dat doe je helemaal onderaan de test. Daarin schrijf je een, hopelijk mooi, verhaal over je belevenissen tot nog toe. Wat ging er goed en fout, wie heeft zich volgens jou verdacht gemaakt, wat viel je verder op? Zet het allemaal in het Mol-boekje, want het beste Mol-boekje van deze week (naar beoordeling van de organisatie) wordt beloond met een Joker die automatisch op deze Mol-test wordt ingezet. De deadline van het Mol-boekje ligt ook op vrijdag 3 mei, 23.59 uur.

Allen succes met het maken van de Mol-test!

Mol-test #7

Voor de vragen over de opdracht Blackjack telt de laatste hand niet mee voor de statistieken, aangezien die hand niet is afgemaakt.

1. Hoe vaak kreeg de Mol bij de opdracht Blackjack een klaverenkaart?

a. 0 t/m 6 keer

b. 7 t/m 12 keer

c. 13 keer of vaker

2. Hoe vaak kreeg de Mol bij de opdracht Blackjack een rode kaart?

a. 13 keer of minder

b. 14 t/m 16 keer

c. 17 keer of vaker

3. Heeft de Mol bij de opdracht Blackjack Blackjack gehad?

a. Ja

b. Nee

4. Hoeveel vragen heeft de Mol fout beantwoord bij de opdracht Quotepiramide?

a. 4 of minder

b. 5 t/m 8

c. 9 of meer

5. Hoe vaak kreeg de Mol bij de opdracht Quotepiramide een vraag over in welke week een uitspraak was gedaan?

a. 0 keer

b. 1 t/m 3 keer

c. 4 keer of vaker

6. Hoeveel euro heeft de Mol binnengehaald bij de opdracht Quotepiramide door Bank te zeggen?

a. 0 euro

b. 1 t/m 50 euro

c. 51 t/m 100 euro

d. 101 euro of meer

7. Als hoeveelste deelnemer beantwoordde de Mol bij de opdracht Quotepiramide een vraag correct?

a. Eerste of tweede

b. Derde of niet

8. Hoeveel vragen heeft de Mol bij de opdracht Quotepiramide gekregen?

a. 9

b. 10

c. 11

d. 12

9. Hoe vaak kreeg de Mol bij de opdracht Blackjack een aas?

a. 1 keer

b. 2 keer

c. 3 keer

d. 4 keer

10. Als hoeveelste deelnemer was de Mol aan de beurt bij de opdracht Quotepiramide?

a. Eerste of tweede

b. Derde of vierde

11. Hoeveel kaarten heeft de Mol bij de opdracht Blackjack in totaal gekregen?

a. 30 of minder

b. 31 t/m 40

c. 41 of meer

12. Heeft de Mol bij de opdracht Quotepiramide geld weggegooid door geen Bank te zeggen en vervolgens een vraag foutief te beantwoorden?

a. Ja, 1 keer

b. Ja, 2 keer of vaker

c. Nee

13. Hoeveel vragen heeft de Mol correct beantwoord bij de opdracht Quotepiramide?

a. 1 of 2

b. 3 of 4

c. 5 of 6

d. 7 of meer

14. Wat was bij de opdracht Blackjack het laagste puntentotaal waar de Mol op heeft gepast?

a. 15 of minder

b. 16

c. 17

d. 18 of meer

15. Hoe vaak is de Mol bij de opdracht Blackjack tegelijk met de dealer geëindigd op een puntentotaal boven de 21?

a. 0 keer

b. 1 keer

c. 2 keer of vaker

16. Hoe vaak kreeg de Mol bij de opdracht Quotepiramide een vraag over tijdens welke opdracht een uitspraak was gedaan?

a. 0 keer

b. 1 t/m 3 keer

c. 4 keer of vaker

17. Hoeveel handen heeft de Mol bij de opdracht Blackjack verloren met een score van 21 punten of minder, door gelijk te eindigen met de dealer?

a. 0

b. 1

c. 2

d. 3 of meer

18. Hoeveel handen heeft de Mol bij de opdracht Blackjack verloren?

a. 5 of minder

b. 6 of 7

c. 8 of meer

19. Wat is de rang van de Mol op GTAForum?

a. Lid

b. Superlid

c. Megalid

20. Wie is de Mol?

a. $NeoSyp$

b. Cabyon

c. Die Hard

d. thebig

Ik zet X Jokers in.

Mol-boekje:

Share this post


Link to post
Share on other sites
NandroDavids

Uitslag Mol-test #7

Het is zover: de uitslag van de zevende Mol-test. Wie voegen zich bij Die Hard in de finale? Je ziet het zo in onderstaande spoiler, maar nog één dingetje vooraf: de Mol-boekjes. De Joker voor het beste Mol-boekje is dit keer welverdiend door...$NeoSyp$! En dan nu, de uitslag:

G4C3esM.gif

Aan de uitgeschakelde het dringende verzoek om de tekst in onderstaande spoiler goed te lezen en zich hieraan te houden:

De uitgeschakelde mag niets loslaten over zijn Mol-test, verdenkingen, acties, of wat dan ook. Op geen enkele plek of manier. Pas ná afloop van de complete wedstrijd mag hier over gesproken worden. Daarnaast is het voor de uitgeschakelde ook verboden om nog te posten in het Praat- & Overlegtopic. Ook kan de uitgeschakelde niet meedoen aan verdere Mol-tests.

En natuurlijk dank voor je deelname!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...