Jump to content

Crypteq

Recommended Posts

  • Reacties 189
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • TekaLoca

    28

  • Crypteq

    22

  • GuitarGuy666

    15

  • TrueSkum

    15

  • 2 maanden later...

true. ik ga ook een XBOX One kopen, misschien wel in duitsland :$.

de reden hiervoor zijn vooral Forza Motorsport 5 en Dead Rising 3 :puh:

Komt ie in Duitsland eerder uit dan?

Overal is die al uit (als ik me niet vergis), behalve in Belgie en Nederland, hier moeten we nog wachten tot ergens in maart/april (ook weer: als ik me niet vergis).

Link to comment
Delen op andere websites

in nederland ergens half 2014, in belgie denk ik ook, dat is best wel genaaid eigenlijk, nu zullen mensen eerder de PS4 kiezen. maar als ik alles wat windows uitbrengt eens bekijk, zit er bij windows zowiezo een steekje los :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Ik vind het een beetje jammer dat die Kinect erbij zit en dat het nu ook om TV/films draait bij de One.. Iets waar ik sowieso al niet veel aan heb aangezien ik digitale TV van Belgacom op m'n kamer heb, dat ten eerste, ten tweede boeit TV mij sowieso al niet veel en ten derde was er sprake van dat er bijvoorbeeld veel niet compatibel gaat zijn in BE-NL (wat ze in de VS wel hebben dan). Dan is er zeker niks aan.

Ik heb bijna 4 jaar een Xbox 360, maar denk wel dat ik definitief over ga stappen naar PlayStation. De 4 welteverstaan.

Link to comment
Delen op andere websites

Uiteraard wil ieder bedrijf dat. ;)

Het enige grote opvallende wat ik zie tussen de One en PS4 is dat Microsoft heeft aangegeven ook naast de One gewoon de 360 blijft servicen en verkopen voorlopig, dat lijkt tegen hun geloof in te gaan zowat. Normaal gesproken wordt iedereen geforceerd bij MS over te stappen op de nieuwste toei.

Wat opvalt in de presentatie omtrend de PS4 is dat het feitelijk eenzelfde ding wordt als de One, maar dan dat ze niet zulke grote (tv-)licenties aankopen.. En dat ze meer hun focus naar games leggen in tegenstelling tot MS, waar het accent op zowel multimedia als games ligt.

Ik zie de One wel komen, vermaak me vooralsnog prima met de 360. Zowel op games als multimedia gebied, ik gebruik de Netflix app bijvoorbeeld veel en ben daar ook wel erg over te spreken. Pas wanneer een volgende GTA me gaat dwingen naar een andere console zal ik gaan kijken of de opvolger van m'n 360 iets voor mij is. Ik begrijp in ieder geval niet dat de meesten hier niet door het hele tv/multimedia gedoe heen prikken: ja natuurlijk is het gewoon een spelconsole, en ja het is logisch dat MS met zulke vette licenties tijdens een presentatie daar ook aanzienlijk veel van laat zien; dat is waar de ontwikkelaar zijn geld op verdient, geld waarmee geïnvesteerd kan worden in het mooi maken van games en gameservers laten performen. Laten we eerlijk zijn, het business model van MS ligt ver voor op dat van zijn opponenten in de markt, Sony en Nintendo. :tu:

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...