Jump to content

III Mini Mission Challenges


Svenie
 Share

Recommended Posts

post-16696-0-19337600-1372181249.jpg

De III Mini Mission Challenges zijn net als de Vice City Mini Mission Challenges een aantal mini missies die in een competitieve context worden gespeeld. Onder mini missies worden onder andere de verschillende RC Toyz en 4X4 challenges gerekend. Daarnaast komt ook het vliegen met een Dodo hier wel een keertje voorbij, en ook submissies als Paramedic, Vigilante,... zullen de revue passeren. Het concept is vrij eenvoudig. Om de twee weken wordt een nieuwe challenge gepost, en iedereen krijgt gedurende twee weken de tijd om een scherpe tijd of een goede score neer te zetten, om op die manier misschien zelf de winnaar van die challenge te worden. Op het einde van het jaar wordt tenslotte een eindwinnaar bekend gemaakt.

Hoe deelnemen?

Zoals hierboven reeds vermeld, kan iedereen gewoon deelnemen. Er geldt bij deze challenges geen verplichting tot inschrijving, dus is er ook geen verplichting om aan elke challenge deel te nemen. Wil je echter op het einde van het jaar de grote winnaar worden, is dit uiteraard wel aan te raden natuurlijk.

Je behaalde score bewijs je door in dit topic een screenshot van je eindtijd of score te posten. Bewijs via een filmpje is uiteraard ook toegelaten. Het is toegestaan om tijdens een challenge meerdere scores in te sturen. Dit mag via een nieuwe post, maar kan ook door je post te editen. Je laatste inzending telt als je effectieve inzending.

Wat levert het op?

Dit topic staat in rechtstreeks verband met het GTA III Recordboek. Records die hier met andere woorden gevestigd worden, komen ook meteen in het recordboek terecht. Op het einde van elke challenge, worden punten uitgereikt aan de top drie leden met de beste tijd/score. De derde beste krijgt twee punten, de tweede drie punten, en de eerste tenslotte vier punten. Iedereen die een serieuze inlevering doet, krijgt één punt. Deze punten worden in de hoofdpost bijgehouden, zodat het voor iedereen duidelijk is hoeveel punten een bepaalde persoon al heeft verzameld. Op het einde van het jaar wordt de top drie tevens nog eens in de bloemetjes gezet met een mooi aandenken.

Er rest mij nog slechts één ding, en dat is jullie allemaal veel succes toewensen. Bewijs dat jij de beste GTA III speler van dit forum bent, door je elke challenge van je beste kant te laten zien!

Eindstand

 • thebig - 22 punten
 • Hanneswasco - 17 punten
 • Svenie - 11 punten
 • Foreigner97: 1 punt

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 32
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Svenie

  9

 • Hanneswasco

  5

 • Foreigner97

  8

 • thebig

  8

Top Posters In This Topic

Posted Images

 • 2 weeks later...

10xaber.jpg

Het regent al een hele week in-game bij mij, tot overmaat van ramp zit de politie de helft van de race me te rammen en op het laatste rechte stuk botst een taxi tegen me op waardoor mijn turismo in brand vliegt. Heb hem dan maar even geleend om de race te beëindigen. Zal nog proberen mijn tijd te verbeteren, maar heb het voorlopig even gehad met de Moessonregens in LC.

Edited by thebig
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


×
×
 • Create New...