Jump to content

Yardies Rampage


YENTELN

Recommended Posts

Dat is voor zover ik mij kan herinneren inderdaad een uitdagende rampage, en dan vooral omdat de Yardies je van dichtbij gaan aanvallen. Je kan het best met je rug tegen een muur gaan staan, zodat de Yardies alvast de kans niet krijgen om je langs achter aan te vallen. Als je bijvoorbeeld in het midden van de weg gaat staan is het slechts een kwestie van tijd voor je overwelmd wordt. Daarnaast is een rocket launcher van dicht afvuren uiteraard geen goed idee. Elke keer je een aantal Yardies hebt afgemaakt kan je een paar metertjes opschuiven om andere groepjes te laten verschijnen. Vergeet echter niet om meteen terug met je rug tegen een muur te gaan staan. Kijk ook eens naar de overkant van de straat of er daar geen gangleden te vinden zijn.

Het is een rampage die wat oefening vergt. Vanzelfsprekend speelt geluk hier ook een grote rol.

Link to comment
Delen op andere websites

Een goede tip is om de kogelvrije Patriot van Ray Machowski te gebruiken. Je kan hem neerzetten bij een muur zoals Svenie al zei. Mochten er Yardies aan de andere kant spawnen dan kun je raketten over de motorkap van de Patriot schieten.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...