Jump to content

Speel jij nog oldschool games?


Bassieboy35

Recommended Posts

Tja, dit hangt wat af van je interpretatie van de term 'old school'. :puh:

Nou ja, mijn broer heeft recentelijk een NES weten te verkrijgen, dus zo af en toe speel ik wat Super Mario Bros en Duck Hunt, geniaal om eens te doen. :puh: Daarnaast speel ik zo af en toe games als Age of Empires (de eerste, welteverstaan) of Rollercoaster Tycoon I en II. De wat oudere GTA's zijn ook altijd leuk om er nog even bij te pakken, maar ik denk dat mijn verslaving van dit moment het beste bij dit topic past: Pokémon.

Vroeger (dan spreken we over een jaar 8 terug) kreeg ik mijn eerste Pokémon spel, Pokémon Sapphire. Deze heb ik vroeger helemaal stuk gespeeld. Het is best leuk om deze nu af en toe nog eens te spelen, maar bij de games van een generatie eerder - Gold, Silver en Crystal - ligt de nostalgiefactor nét even iets hoger. Een paar weken terug heb ik Pokémon Silver dan ook weer aangeschaft, en in deze vakantie heb ik het dan ook regelmatig gespeeld (op een Gameboy Advance SP). Daarnaast heb ik een halfjaar terug Pokémon Blue gekocht, ook leuk om te spelen. :)

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...