Jump to content

Posten van spoilers uit gelekte data niet toegestaan


Joriz

Recommended Posts

Zoals jullie wel weten is een paar dagen terug helaas enkele data van GTA5 gelekt door Sony. Hierbij hebben enkele GTA-fans deze data bemachtigd. Echter willen wij het op GTAForum.nl leuk houden. Wij vinden dat iedereen tot 17 september dient te wachten tot het spel echt uit is zodat iedereen ook de ervaring kan hebben zoals Rockstar Games heeft bedoeld. Het is dus tot 17 september niet toegestaan om deze gelekte gamedata, waaronder audiofiles en videofiles, te posten. Tevens is het niet toegestaan op dit forum (uit context gehaalde) plotelementen nu al te verklappen. Daarnaast is het auteursrechtelijk niet toegestaan deze data te posten.

Na de release kunnen we wel het spel, voor zover auteursrechtelijk toegestaan, natuurlijk wel gaan analyseren op WikiGTA en op het forum met de daarbij bedoelde spoiler-tags.

Alvast bedankt voor jullie begrip!

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 75
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • WilsKracht

    9

  • Kloep

    8

  • MegaPilot

    7

  • Dotz

    7

Helder verhaal Joriz, en begrijpelijke keuze. Ook bij mij is de informatiehonger groot, maar wel tegelijkertijd beperkt tot wat Rockstar zelf vrijgeeft en uiteraard onze eigen speculatie daarop. Gelukkig wordt de net vernieuwde V-site nog regelmatig gebruikt om nieuwe dingen te laten zien zoals van de week het geval is, dus we hoeven ons tot V zeker niet te vervelen!

Link to comment
Delen op andere websites

Ik was uit mezelf al bezig om minder over GTA V te horen en het eigenlijk te beperken tot Voorpret lezen (omdat het moet :clown:) en heel misschien een topic in de V-fora waar de kans op spoilers echt 0 is. Maar mooi dat er nu ook een regel voor bestaat, dat verlaagt het risico nog verder :)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...