Jump to content

Nieuwe missie starten?


Natasja74

Recommended Posts

Ik bericht even voor mijn zoontje een echte GTA fan, hij heeft gisteren deel 5 gekregen maar het opstarten van een missie wil niet lukken, hoe doe je dit? alvast bedankt voor de info. We zien wel die vraagtekens maar geen andere missies, zouden blauwe punten moeten zijn?

Link to comment
Delen op andere websites

De letters op de kaart zijn missies. Bijvoorbeeld een S (Simeon) of een F (Franklin). Het kunnen groene tekens zijn (Van Franklin), maar ook blauwe tekens (van Micheal), of nog een andere kleur (weet zo niet welke), van Trevor. Elke personage heeft zijn eigen missies. Het wisselen van personages kun je doen door middel van op het pijltje naar beneden te drukken en vervolgens met de rechter joystick de personage te selecteren. Wanneer je van personage wisselt, zul je zien dat de tekens op de map veranderen.

?'s kunnen nodig zijn om een hoofdmissie te gaan spelen. Deze moet je ook gewoon doen om de 100% van de game uit te spelen.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...