Jump to content

.Timothy

Recommended Posts

Crews & Clans - Informatie

Het starten van een crew of clan

Op ons forum is het toegestaan om een crew of clan te beginnen. Wij stellen het forum beschikbaar als thuisbasis voor crews en clans zodat het voor hen mogelijk is om via het forum leden te werven, overleg te plegen en activiteiten te organiseren namens of voor de crew en clan. Wanneer je een crew of clan wil aanmaken open je een recruitmenttopic in het recruitment forum en is het toegestaan om in het algemene crews en clans-forum een praattopic aan te maken waarin je discussiëren.

 

  • Het aanmaken van een recruitmenttopic
    Een recruitmenttopic plaats je in het recruitmentforum. Leg in het topic uit wat je van plan bent met je crew of clan en wat precies de regels en toelatingseisen zijn. Dit mag je uiteraard zelf bepalen. Maar onze algemene forumregels zijn altijd van kracht. Maak het zo aantrekkelijk mogelijk en heb iets leuks voor ogen zodat jouw crew/clan lang kan meedraaien op het forum. 
  • Het aanmaken van een talktopic
    Een praattopic plaats je in het algemene crews en clans-forum. In het praattopic kunnen jullie van alles bespreken over de crew of clan en is het ook de plek om activiteiten te organiseren. 

 

Aanmelden voor een crew of clan

Wanneer je een crew of clan zoekt om mee te spelen kun je terecht in het recruitment-forum. Hierin staan recruitmenttopics van de crews en clans die actief zijn op het forum. Als je geïnteresseerd bent kun je jezelf aanmelden voor een crew of clan. Uiteindelijk bepaalt de leiding van de crew of clan of je wordt aangenomen. Zij bepalen ook de regels en eisen. Dit kan per crew of clan dus verschillend zijn. 

 

In situaties waarin dit reglement niet voorziet, beslissen de crewleden de verdere gang van zaken.

De crewleden hebben ten alle tijden het recht om de regels te wijzigen.

Typefouten voorbehouden.

Laatste update: 14 juni 2019

Edited by PrioX
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...