Jump to content

Vergeet je gratis garage niet!


Svenie
 Share

Recommended Posts

Mensen met een social club account krijgen naast de Elegy RH8 ook een gratis garage in GTA Online. Deze garage is hier te vinden: Click here to view the SnapMap. Wanneer je op deze locatie aankomt en het bord van Dynasty bekijkt zal je zien dat je toch moet betalen. Open het internet via je mobieltje, ga de website van de vastgoedmakelaar op en zoek naar de garage op de map. (Unit 124 Popular Street) Via deze weg kan je de garage wel gratis verkrijgen.

Mensen met de Collector's Edition kunnen vervolgens via de website www.southernsanandreassuperautos.com de speciale Khamelion elektrische sportwagen (of Hoknife, CarbonRS,...) gratis kopen om in die garage te laten afleveren. Hetzelfde geldt voor de Elegy RH8. Wagens die in je garage verschijnen krijgen tevens automatisch een tracker en verzekering.

Ik heb dit snel even samengesteld in de hoop dat mensen er iets aan hebben. Ik zou namelijk niet willen dat iemand na alle problemen van de laatste dagen iets van extraatje zou mislopen.

Edit: bovenstaande zou blijkbaar alleen gelden voor mensen met de CE. Echter staat onder het kopje 'Online Guide' op de social club te lezen dat mensen met een account een gratis garage krijgen. Even in de gaten houden dus.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...