Jump to content

Vergeet je gratis garage niet!


Svenie

Recommended Posts

Mensen met een social club account krijgen naast de Elegy RH8 ook een gratis garage in GTA Online. Deze garage is hier te vinden: Click here to view the SnapMap. Wanneer je op deze locatie aankomt en het bord van Dynasty bekijkt zal je zien dat je toch moet betalen. Open het internet via je mobieltje, ga de website van de vastgoedmakelaar op en zoek naar de garage op de map. (Unit 124 Popular Street) Via deze weg kan je de garage wel gratis verkrijgen.

Mensen met de Collector's Edition kunnen vervolgens via de website www.southernsanandreassuperautos.com de speciale Khamelion elektrische sportwagen (of Hoknife, CarbonRS,...) gratis kopen om in die garage te laten afleveren. Hetzelfde geldt voor de Elegy RH8. Wagens die in je garage verschijnen krijgen tevens automatisch een tracker en verzekering.

Ik heb dit snel even samengesteld in de hoop dat mensen er iets aan hebben. Ik zou namelijk niet willen dat iemand na alle problemen van de laatste dagen iets van extraatje zou mislopen.

Edit: bovenstaande zou blijkbaar alleen gelden voor mensen met de CE. Echter staat onder het kopje 'Online Guide' op de social club te lezen dat mensen met een account een gratis garage krijgen. Even in de gaten houden dus.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...