Jump to content
Joriz

GAAF: GTAV Mythbusters!


Gisteren had ik al een filmpje in het nieuws gepost hoeveel detail er in GTA5 zit. Het filmpje van DefendTheHouse gaat een stap verder door net zo als het Discovery televisieprogramma Mythbusters te testen of alles wel waar is wat mensen over GTA5 zeggen. Hij test onder andere of het waar is of je naar achter wordt geblazen als je achter een jetvliegtuig staat en of het dragen van motorhelmen daadwerkelijk werkt. Veel kijkplezier! smile3.gif

Ben je ook een leuk filmpje tegengekomen of heb je zelf een filmpje gemaakt laat het me dan weten zodat je filmpje ook in het nieuws komt. smile3.gif

Bron:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Zijn alle 3 schitterende filmpjes om te kijken! En ook in die filmpjes zie je goed hoe ongelofelijk veel detail er in het spel zit! :)

Bij het 1ste filmpje is trouwens ook dat wisselen tussen die personen goed te zien, het valt eigenlijk helemaal niet op dat er 2 personen "meedoen".

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...