Jump to content

[AG] Agent


Ezra24rct3

Recommended Posts

Als we alles moeten geloven zijn ze inmiddels al wel 7 jaar met die game bezig. Dus mogen de Graphics wel verbeterd worden ja. Want GTA werd een jaar van te voren aangekondigd, en deze is in 2009 aangekondigd.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 year later...

Ik ben een beetje laat, maar dit is wel interessant. Op gtaforums.com zijn ze er achter gekomen dat de set van de "James Bond"-film die wordt opgenomen in Vinewood wel heel veel vergelijkingen toont met de screenshots die tot nu toe zijn uitgegeven:

Agent-leak.jpg

468px-GTAV.PS4.1080P.1410.jpg

Buiten dat wordt er een "Agent"-achtige film opgenomen en staat er op de JB700 ook nog natuurlijk 4G3NT.

Dit kan natuurlijke een subtiele verwijzing zijn, maar het kan ook meer betekenen ;)

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 years later...

We zijn ruim negen jaar verder en we hebben nooit meer iets gehoord over Agent. Denken er hier nog mensen dat het spel ooit nog het daglicht ziet? :puh: 

 

Jaartje geleden was er een vermoedelijk Rockstar medewerker online gaan vertellen waarom het spel nooit is uitgekomen. In de tijd dat het spel in de maak was hadden L.A. Noire en Red Dead Redemption veel aandacht nodig aangezien de ontwikkeling moeizaam liep. En tegen de tijd dat die spellen klaar waren kwam GTA V om de hoek kijken. Er was simpelweg geen tijd en personeel om Agent te maken. Maar of dat de waarheid is weten we natuurlijk niet, het is wel aanneembaar.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...
  • 1 maand later...

Zieke vaporware. Wel jammer, van mij hoeft niet elke Rockstar game deze giga openwereld game te zijn met honderdtal van features en dergelijken. Niet dat dat niet geweldig is op zichzelf, maar een passion project zo tussendoor die wat minder kost aan tijd en geld en waar toch wat creatieve vermogen in zit zou wel leuk zijn, dat is de fantasie die ik altijd had bij Agent.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...