Jump to content

Democrazy 3


Sublime

Recommended Posts

Nog nooit van dit spel(reeks?) gehoord, maar nu ik de trailer zo zie. Lijkt me best wel een interessante game, een probleem oplossen om iedereen tevreden te houden. Zie alleen toch wat minpuntjes, het lijkt me een beetje een 'slome-game' en je hebt niet echte kleurrijke pagina's. Enkel witte pagina's met wat tekst om het heel bot te zeggen. Als het spel in de aanbieding is ga ik het denk ik wel kopen.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik speel het spel nu ook, ik moet nog een beetje oefenen, want het is mij gelukt om Canada in 2 jaar helemaal failliet te krijgen. :$ (maar de mensen waren dol op mij!) Leuk spel, alleen ik denk dat je niet te veel in 1x moet willen veranderen.

Bewerkt: door Bierbuikje
Link to comment
Delen op andere websites

Heb dit gisteren eens wat uurtjes gegeven. Moet zeggen dat ik Democracy 2 nét wat te repetitive vond (elk spel was eigenlijk hetzelfde) maar door die tig events is dat nu stukken beter geworden! Echt moeilijk om een groeiend land te krijgen vond ik het (in ieder geval met Frankrijk en de VS) niet, zolang je maar alles doet om de productiviteit op te krikken. Maar het feit dat ik steeds met mijn voltallige ministerraad door die verdomde socialisten word opgeblazen omdat ze me te liberaal vinden verpest het een beetje..

Link to comment
Delen op andere websites

Ik heb hem nog eventjes geprobeerd, maar het is niet echt mijn soort spel. Ik vind strategy games, daar acht ik dit spel ook onder, vaak leuk maar dit is me net ietsjes te traag, een echt spel waar je jezelf in moet verdiepen, daar heb ik nooit zo'n zin in.

Link to comment
Delen op andere websites

Fantastisch spel! Ik heb gepoogd om van Frankrijk een socialistische en religieus/conservatieve staat te maken. Dat lukte aardig, de liberalen en kapitalisten waren aardig onderdrukt. Als extraatje ook nog alle auto-rijders het land uit gekickt zodat het milieu super was en het liep allemaal als een zonnetje. Maar het probleem met een socialistische staat is dat het bijna niets kan hebben. 1 tikje van de economie of een griep-epidimie (Bird-Flu) en alles ligt op zijn gat. Dat laatste gebeurde bij mij en mijn tactiek was dan altijd om vaste koers te houden en tijdelijk een schuld op te bouwen, maar nu kwam daar ook nog eens een crisis overheen. Gevolg dat mijn economie onherstelbaar kapot is gemaakt, uiteindelijk een schuld van ~1000% BBP en mijn termijn kwam ten einde door een sluipmoord. :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Mwuahaha, toevallig heb ik vanavond precise hetzelfde geprobeerd. Heerlijk om elke vorm van heidense praktijken zoals zondag-shoppen uit te bannen, alleen jammer dat die maatregelen doorgaans niet echt bevordelijk zijn voor je economie, vooral omdat je technologische ontwikkeling eraan kapot gaat.. Maar uiteindelijk kwam het toch nog wel goed en heb ik het uiteindelijk maar een beetje opgegeven uit verveling toen ik al drie verkiezingen achtereen had gewonnen met 95% van de stemmen :puh:

Vervolgens ben ik nog even gegaan voor een neoliberale vrijstaat: ik heb gepoogd van de Verenigde Staten het 'paradijs' te maken dat de Founding Fathers ooit voor ogen hadden: een land zonder enige vorm van overheidsbemoeienis, i.e. geen belastingen maar ook geen subsidies, uitkeringen of geld voor de politie. Met als gevolg dat ghetto's als paddenstoelen uit de grond schoten, schoten overal door de lucht vlogen en ik bij de eerste de beste verkiezingen welgeteld 0 ('NUL') stemmen kreeg :cry:

Link to comment
Delen op andere websites

Dan moet je denk ik eerst rustig alle socialisten, religieuzen en conservatieven uitbannen voor je zulke dingen doet. En criminaliteit onderdrukken dan kom je een eind. Vooral van de liberalen en kapitalisten een hele machtige groep maken. Maar Amerika is geen gemakkelijk land heb ik het idee. Ik haal meestal de eerste termijn niet voordat ik de situatie al als hopeloos beschouw.

Bewerkt: door Bierbuikje
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...