Jump to content

Games Forum - Game Nieuws


Bassieboy35

Recommended Posts

gamesforumfa0.png

Jullie weten allemaal dat dit het Games-forum is. Om een beetje up to date te blijven van het gamenieuws wil ik wat nieuwtjes gaan posten over verschillende games. Het zal zoveel mogelijk dagelijks gepost worden, maar uiteraard kan het ook eens voorkomen dat dit niet het geval is. Ook niet elk nieuws komt aan de orde, sommige games zijn wat populairder onder het publiek en zullen daarmee ook wat vaker in de schijnwerpers gezet worden.

Wanneer je graag mee wil discussiëren over het onderwerp kan dat in het topic van die game. Als er nog geen topic bestaat kan er altijd een aangemaakt worden volgens de regels. Gebruik wel eerst de zoekfunctie voordat je er een aanmaakt, wie weet zit het topic wat verstopt achter de wat nieuwere topics.

Hier een lijst van de al voorbij gekomen nieuwtjes:

Call of Duty Ghost Release - 05/11/13

PS3 wereldwijd 80 miljoen keer verscheept - 06/11/13

Witte Xbox One geschonken - 07/11/13

Call of Duty: Ghosts: Knip- en Plakwerk? - 07/11/13

Company of Heroes 2 Nieuwe DLC - 08/11/13

2000 vrienden op Playstation 4 - 09/11/13

Assassin's Creed IV: Black Flag multiplayer - 10/11/13

Xbox One unboxing - 11/11/13

Humble Bundle Store - 12/11/13

Playstation 4 Party - 13/11/13

PS4 V.S. Xbox One controller - 18/11/13

PS4 Blue light of death - 19/11/13

Link to comment
Delen op andere websites

Call of Duty: Ghosts uitgebracht

Vandaag is weer een nieuw deel van de first person shooter Call of Duty uitgebracht. Een game die de laatste delen vooral draait om multiplayer.

Singleplayer kennen we wel, je speelt met een persoon die vecht in een oorlog. In dit geval tegen de Federation. Je speelt als Ghost en heb je een hond in het verhaal. (Dat moet me aan iets denken) De singleplayer zal niet heel lang zijn, verwacht dat je hem binnen een uur of zes hebt uitgespeeld. Ook spelen gadgets, die de afgelopen delen geïntroduceerd zijn, weer een grote rol. Leuk voor de gamer om toch iets anders te doen dan alleen maar schieten met een assault rifle.

De multiplayer moet anders zijn voorgaande delen. Wat meteen al nieuw is, is dat je nu jouw soldaat kan aanpassen. Voor de rest zijn de bewegingen wat aangepast en ziet het spel er beter uit. Ook is hier een nieuwe mogelijkheid genaamd Squads aan toegevoegd, wat je kan vergelijken met een kleine clan. Je speelt dan met een groep van maximaal zes in verschillende gamemodi die wel al kennen.

Wil jij graag mee discussiëren? Dit kan in het Call of Duty: Ghosts topic.

Bron: IGN en Call of Duty

Link to comment
Delen op andere websites

Playstation 3 wereldwijd 80 miljoen keer verscheept

Sony heeft gemeld dat de Playstation 3 80 miljoen keer verscheept is, dit blijkt uit de cijfers van 2 november. De Xbox 360 heeft dit aantal al eerder bereikt, echter was de Playstation 3 het laatste kwartaal wat meer favoriet. Die ging wat vaker over de toonbank dan de Xbox 360, de PS3 was in die periode 2 miljoen keer verkocht en de Xbox 360 1,6 miljoen keer. De console is al sinds november 2006 te koop, maar binnenkort nemen we ook een soort afscheid van deze geliefde console.

Deze maand komt namelijk de Playstation 4 nog uit, 15 november voor het Amerikaanse publiek en 29 november voor het Europese publiek. Xbox fans moeten wat langer wachten, de Xbox One zal pas volgend jaar in de winkels liggen.

Sony meldde ook dat hun console nog steeds geliefd is voor 3D-gameontwikkelaars. Denk dan aan de goedverkochte Last of Us, Gran Turismo 5 (en 6) en uiteraard ook titels als Grand Theft Auto V en Assassin's Creed IV: Black Flag.

Discussiëren? Dat kan in het PS3-topic.

Bron: Gematsu

Link to comment
Delen op andere websites

Witte Xbox One op E-Bay

XboxOne_white.JPG

Microsoft heeft de enige witte Xbox One aan het goededoel GameAid geschonken. Deze word vandaag verkocht op de Amerikaanse site E-Bay. Zoals ik al zij is dit de enige witte One die aan een niet-maker van de One word gegeven. Hij werd wel aangekondigd, maar is gecanceld.

We praten nu over een prijskaartje van £141,100.00 pond, wat ongeveer gelijk staat aan €100.000. Het betekent dus dat er straks één gelukkige niet-Microsoft-medewerker weggaat met een witte Xbox, of om precies te zijn met de Xbox One White Exclusive Launch Team Commemorative Special Edition. En als leuk detail, wat de standaard versie van de One niet heeft, is dat er "I MADE THIS" naast de disc tray staat.

Dus mocht je de loterij hebben gewonnen, dan ben jij misschien de gelukkige!

Over GameAid: GameAid is een bedrijf die helpt bij het producen van games zodat mensen met epilepsie geen, of niet zo snel, aanvallen krijgen.

Meepraten?

Bron: IGN

Geschreven door @Ezra24rct3.

Link to comment
Delen op andere websites

Knip- en plakwerk?

Nog geen twee dagen geleden is Call of Duty Ghosts uitgekomen, maar er is nu toch wel wat aan het licht gekomen. IGN vroeg zich af als de game niet lui knip- en plakwerk is geworden? De reden hierachter is te zien in het volgende filmpje:

Zie hier links een scène uit Modern Warfare 2 en rechts een scène uit Ghosts. Zoek de verschillen laten we maar zeggen?

Bedankt voor het melden @Ezra24rct3, meepraten? Dat kan hier!

Bron: IGN

Link to comment
Delen op andere websites

Company of Heroes DLC 12 november

Inmiddels is Company of Heroes 2 al een tijdje uit, 12 november komt er een nieuwe DLC voor uit. De DLC bevat: zes nieuwe scenario's, waarvan twee coöperatief gespeeld kunnen worden. Dat is niet het enigste want er komt tegelijkertijd ook een update genaamd Turning-point. De update is gratis en bevat; vier nieuwe commanders voor in multiplayer, twee nieuwe maps en iets totaal nieuws, de World-builder. Hierin kunnen spelers zelf hun maps bouwen.

Ook vertellen ze dat ze voor maps zelf op Google Maps kijken en daar een map van maken, de basis is toch nog het zelfde uit de tijd waar het verhaal zich afspeelt.

Meepraten? Dat kan hier!

Bron: Gamer.nl

Link to comment
Delen op andere websites

Genoeg vrienden op PS4

Vond je het ook zo verschrikkelijk irritant dat je maar 100 vrienden kon hebben op de Playstation 3? Ja? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Sony heeft bekend gemaakt dat je op de Playstation 4 maarliefst 2000 vrienden kan hebben! Dan kan je de actieve leden van het forum allemaal toevoegen, je vrienden, familieleden et cetera zonder andere mensen uit je lijst te hoeven verwijderen.

Het vriendenlimiet wordt niet aangepast op de Playstation 3.

Meepraten? Dat kan hier!

Bron: IGN

Link to comment
Delen op andere websites

Assassin's Creed IV: Black Flag multiplayer

Iets meer dan een week geleden is Assassin's Creed IV: Black Flag uitgeberacht. Een spel met een goede singleplayer, maar ook multiplayer kan niet in deze game ontbreken. IGN heeft een review van de multiplayer geschreven. In principe kent de multiplayer veel gelijkenissen met het vorige deel, je hebt er nu een lab bij waar je de matchinstellingen kan aanpassen. De multiplayer kent een beetje de gebruikelijke modi; Free For All, Team, Co-op. IGN gaf de multiplayer een ruim voldoende en dat is zeker geen slecht cijfer.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=548wz92w5Lg

Meepraten? Dat kan hier!

Bron: IGN

Link to comment
Delen op andere websites

Xbox One unboxing

Na de unboxing van de Playstation 4 is er nu ook eindelijk de unboxing van de Xbox One. Microsoft verteld mooi: 'Xbox One is klaar wanneer jij er klaar voor bent.' Dat gaat voor de Benelux nog niet op, want wij moeten nog wel een tijdje wachten. In andere landen is de Xbox One al te koop op 22 november.

Hier een filmpje van de unboxing:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Spz5olq7K1A

Meepraten?

Bron: IGN

Link to comment
Delen op andere websites

Humble Bundle nu ook met dagelijkse kortingen

De titel zegt het eigenlijk al, Humble Bundle komt nu ook met dagelijkse kortingen. Je kan Humble Bundle kennen van een actie die een tijd geleden liep. Je kon toen een bundle kopen vanaf $1,-, de prijs bepaalde jezelf. Nu komen ze dus met iets nieuws en gaan ze ook games verkopen met korting, die kan oplopen tot wel 75%. Bij de aankoop krijg je ook een Steam-code. Het goede van Humble Bundle is dat 10 procent van de opbrengst aan het goede doel wordt gedoneerd. 75% Gaat naar de makers van de games en 15% naar de Humble Bundle organisatie.

Zoek je nog een aantal games en wil je die voor een prikkie kopen wat ook nog eens een goed doel steunt? Dan is Humble Bundle zeker aan te raden.

Voor de geïnteresseerden: Klik

Bron: Gamer.nl

Link to comment
Delen op andere websites

PS4 Party

Naar aanleiding van de Playstation 4 release in Amerika, houdt de Amerikaanse variant van IGN een feestje. Het is een lang programma van wel zes uur, hier worden dingen besproken over de console zelf, maar ook over de games die al op de planning staan. Denk dan aan Need For Speed: Shift, Killzone: Shadow Fall en Assassin's Creed IV: Black Flag. Bij wonen zal vast geen optie zijn, daarom zou er een livestream te vinden zijn op de Amerikaanse of Nederlandse variant van IGN.

De stream zal om 19:00 beginnen.

Meepraten? Dat kan hier!

Bron: IGN

Link to comment
Delen op andere websites

PS4 controller V.S. Xbox One controller

IGN neemt de next-gen controllers onder de loep. In een notendop: de PS4 controller is beter. De review is met behulp van de oude controllers gedaan, de PS3 Dualshock controller was niet heel geliefd bij de mensen en dus was de Xbox 360 meer geliefd. Echter de Xbox One controller laat nu wel wat steekjes vallen, er is niet zo veel veranderd ten opzichte van de Xbox 360 controller. De PS4 controller daarentegen is veel veranderd ten opzichte van zijn voor ganger, het design is anders en de controller is veel geïnnoveerd. Zo zit er nu een D-pad op de PS4 controller en kun je dingen sharen met je vrienden door middel van een knopje.

Meepraten? Dat kan hier of hier!

Bron: IGN

Link to comment
Delen op andere websites

PS4 Blue light of death

Nu vraag je je af, alweer PS4 nieuws? Ja, dat klopt, @Visser23 was zo vriendelijk om mij te melden dat de PS4 nog wel eens last kan hebben van The blue light of death. De PS4 start dan wel gewoon op, maar dan is er geen beeld te vinden. Sony meldde dat dit probleem inderdaad voorkomt en maar bij een klein percentage van de gebruikers. Op het Playstation forum hebben ze al enkele oplossingen gegeven, mocht dit ook niet werken dan kunnen die mensen hun Playstation inruilen bij een winkel.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C-xf76ruvQU

Meepraten? Dat kan hier!

Bron: Gameliner

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...