Jump to content
Joriz

De beloofde GTA Online $500.000 stromen binnen!


De meeste hebben het vast al gezien. De $500.000 dollar in GTA Online begint bij alle spelers binnen te stromen die in oktober last gehad van diverse aangekondigde probleempjes met Grand Theft Auto Online. De Stimulus Package moet ons op weg helpen met het behalen van die online Amerikaanse Droom. Iedereen gaat dus dikke wagens kopen en een mooi appartementje. Al is geld natuurlijk mooi blijft GTA Online natuurlijk draaien om lekker Freeroamen, Racen en Deathmatches spelen. Rockstar Games geeft wel aan dat het tot vrijdag kan duren voordat iedereen zijn eigen online half miljoen erbij heeft gekregen. Check dus de komende dagen vooral je Maze Bank bankaccount. Mocht je trouwens veel meer hebben ontvangen dan $500.000 dan komt dat omdat je net na de lancering Shark Cards hebt gekocht in GTA Online en voor het ongemak nogmaals dit bedrag ontvangt.

gallery_1_5_66513.jpg

Rockstar Games koopt mij weer om met een dollar teveel.

Zoals eerder gezegd zijn we voorlopig nog niet van GTA Online af. Houd GTAGames.nl in de gaten over meer nieuws van de gratis DLC's. Houd ons ook in de gaten voor de Nederlandse GTA Online sessies. De komende dagen zullen we weer flink tegen elkaar gaan spelen. Alles is natuurlijk weer live in HD te zien via de GTAGames.nl Chat

Bron: Rockstar Games

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Zou voor mij een mooie opsteker zijn...kan ik gelijk een huisje/garage kopen.

Toen ik eindelijk online kon komen werd ik steeds door een paar zielige figuren tijdens een overval neergeschoten of werd mijn auto opgeblazen.

Zodoende heeft het online spelen bij mij wel een deukje opgelopen....

ps, is mijn eerste post hier en hoop er nog vele te plaatsen en veel informatie hier te verkrijgen om nog beter in de game te worden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb de mijne ook al binnen. Toch had ik niet verwacht dat ze in een keer de $500.000 gingen storten. Ik dacht dat ze het in twee keer wilden doen om de economie niet teveel te verstoren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooi maar elke woning heeft het leukste uitzicht ???

Die Hard heeft hier gelukkig al een topic over gemaakt: http://www.gtaforum.nl/topic/128687-het-beste-appartement/

Mocht je trouwens veel meer hebben ontvangen dan $500.000 dan komt dat omdat je net na de lancering Shark Cards hebt gekocht in GTA Online en voor het ongemak nogmaals dit bedrag ontvangt. Voor meer informatie hierover check de officiële support site van R*: http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200435267--Updated-6PM-ET-11-6-13-Loss-of-GTA-Online-characters-cars-rank-items-apartments-money

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb mijn garage, die ik gekocht had met de gedachte dat je onbeperkt veel eigendommen kon kopen, ingewisseld voor een appartementje in het centrum van LS met 10 garages. Niet het perfecte uitzicht, maar toch.

Verder heb ik ook mijn garderobe eens wat uitgebreid met alles wat ik mooi vond en al unlocked was. Kan ik af en toe eens van outfit wisselen.

Later nog eens wat auto's kopen en tunen.

Edited by thebig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...