Jump to content

[WK 2014] De Kantine!


Venzio

Recommended Posts

Verdraaid, middernacht was perfect. Dan kon ik na een lange dag studeren eens tot 2 uur opblijven om een match van de Belgen te zien. Rotexamens ook...

Het lijkt me logisch dat de populariteit van de Rode Duivels in België toegenomen is nu ze beter zijn, het is altijd leuker om een sportwedstrijd te bekijken als een landgenoot meedoet, want daar kan je voor de volle 100% voor supporteren. Ik vind dan ook helemaal niet dat de Belgische supporters fake zijn. Ik zat ook altijd grapjes te maken over onze Belgen als ze weer eens niet op een tornooi waren, maar ik hoopte wel altijd dat het hun lukte tijdens de kwalificaties.

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 699
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • MegaPilot

    113

  • ERRWINS

    90

  • TekaLoca

    59

  • thebig

    54

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daarbij komt dat hoe eerder de wedstrijd is, hoe warmer het is en hoe meer herstellingstijd de spelers nodig gaan hebben. FIFA denkt ook nooit na over de gezondheid van de spelers. Maar ja, dat weten we al langer, met het uitkiezen van Qatar. :7

Link to comment
Delen op andere websites

Dat is waar, en wanneer het terug een slechte periode aankomt zal er geen of bijna nieland meer komen zien.

Ja precies, en dat is het jammere er aan.

Het lijkt me logisch dat de populariteit van de Rode Duivels in België toegenomen is nu ze beter zijn, het is altijd leuker om een sportwedstrijd te bekijken als een landgenoot meedoet, want daar kan je voor de volle 100% voor supporteren. Ik vind dan ook helemaal niet dat de Belgische supporters fake zijn.

Ik heb het ook niet op elke supporter van het NT, he, maar de meeste zijn wel zo..

Link to comment
Delen op andere websites

Eigenlijk is het wel zo dat de gemiddelde fan dat je nu in het Boudewijnstadion aantreft, 5 jaar geleden nog niet eens voor geld naar een match kwam zien, maar fake? Neen zo zou ik ons nou niet noemen. :7

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...
  • 2 weken later...
Nachtmerrie Falcao: WK weg door gescheurde kruisband

Radamel Falcao (27) heeft een kruisband in zijn linkerknie gescheurd en mist daardoor het aankomende WK in Brazilië. De spits van AS Monaco liep die blessure op in het gewonnen bekerduel met Mont d'Or Azergues (0-3).

De Colombiaan moest vlak voor rust per brancard het veld verlaten, na een tackle van achteren. De blessure zag er meteen al ernstig uit en direct werd er dan ook gevreesd voor een lange afwezigheid. Zijn Portugese arts heeft inmiddels tegenover het Spaanse persbureau EFE bevestigd dat Falcao de voorste kruisband in zijn linkerknie heeft afgescheurd. Voor een dergelijke blessure staat een herstel van zes maanden. AS Monaco meldt dat Falcao een dezer dagen geopereerd wordt.

Monaco-trainer Claudio Ranieri wees met de beschuldigende vinger naar de scheidsrechter. Die zag geen overtreding in de tackle. 'Al voor de overtreding heb ik bij de vierde official aangegeven dat het spel te fysiek werd. Als de blessure ernstig blijkt, is dat de schuld van de scheidsrechter', aldus Ranieri kort na het bekertreffen. De coach zal het nu de rest van het seizoen moeten stellen zonder zijn sterspits, die in het bekerduel nog wel de eerste treffer liet aantekenen.

Falcao kwam afgelopen zomer over van Atlético Madrid en vond tot nu toe negen keer het net voor de nummer twee uit de Franse Ligue 1. In 49 interlands was hij goed voor twintig doelpunten. Colombia is op het WK ingedeeld in een groep met Japan, Ivoorkust en Griekenland.

Bron: VI.nl

Zonde :( Nu ontbreken er met Ibrahimovic en Falcao misschien wel de 2 beste spitsen van het moment. En nogal een aderlating voor Colombia, die toch wel als een outsider worden/werden gezien. Ben benieuwd wie er nog meer wegvallen de komende maanden, daar kun je een mooi elftal mee maken. Een aanval met Ibra, Falcao en Walcott bijvoorbeeld al...

Link to comment
Delen op andere websites

Ik las het ook vandaag, doodzonde! :( Ibra en Falcao zou ik wel niet de beste spitsen van het moment durven noemen, dan neig ik toch eerder naar Ronaldo en Messi(deze zijn er gelukkig wel bij :D ).

Bewerkt: door MegaPilot
Link to comment
Delen op andere websites

Aanvallende middenvelders zou ik ze willen noemen.

Maar het is inderdaad jammer, die toppers die aan het einde van het seizoen nog even geblesseerd raken zodat ze een groot toernooi missen. Je kan je afvragen of er een soort van schadevergoeding kan komen wanneer iemand door een ander zoiets overkomt.

Link to comment
Delen op andere websites

Zag het woensdagavond al. Ik vind het zelf heel jammer dat hij geblesseerd is. 't Is altijd genieten als je Falcao ziet spelen en dat hij er nou net niet bij is, is wel verdomd jammer.

Hoop alleen dat er nu een einde is aan de reeks blessures van Messi. Als hij niet meedoet is het voor mij helemaal omzeep :(

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben bang dat dit echt het meest flut WK ever wordt. Brazilië is zelf al niet op dreef qua stadions enzovoorts. Ibra en Falcao zijn er niet. Ik weet niet.. echt slechte gevoelens over dit WK :(

Spijtig dat er minder sterspelers zijn op het WK, maar er loopt wat zeg ik het krioelt van opkomend talent ! Maar voor de Belgen is het WK waarschijnlijk het toppunt van het jaar! (Fingers Crossed!) :)

Link to comment
Delen op andere websites

Dat Hazard eens speelt zoals hij dat bij Chelsea doet. Hazard is bij de Rode Duivels een dikke nul. Rode Duivels zonder De Bruyne? Oh God nee, dat niet. Rode Duivels zonder Hazard? Doe maar!

Ik weet niet wat het is met die jongen, maar bij de Rode Duivels is hij een schim van de Hazard van Chelsea. Ik hoop dat hij open bloeit op het WK, het zal nodig zijn. Voor hem en voor de Rode Duivels.

Bewerkt: door MegaPilot
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...