Jump to content

Skiongeluk Michael Schumacher


Michael

Recommended Posts

Als hij blijft leven is dat natuurlijk geweldig, maar hoe gaat zijn leven er dan uit zien? Wordt hij een kasplantje of heeft hij meer geluk en zit hij alleen in een rolstoel? Ik noem dit meer geluk omdat hij natuurlijk ook al dood had kunnen zijn en zijn leven kan er heel somber uit gaan zien als hij een kasplant wordt.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 5 maanden later...

Ik kreeg ook meerdere meldingen binnen op mijn mobiel. Zag eerst alleen 'Oud-coureur Michael Schumacher...' staan, en toen dacht ik: het zal toch niet. Maar gelukkig zeer positief nieuws!

Link to comment
Delen op andere websites

Ik denk eerlijk gezegd niet dat ontwaakt het juiste woord is. Zoals ik het begrepen heb kan hij alleen geluiden waarnemen en op bewegingen reageren. In mijn ogen ben je dan nog steeds helemaal niet bewust van de realiteit. Dat neemt niet weg dat dit natuurlijk geweldig nieuws is, maar er moet nog heel wat gebeuren, wil hij (iets) opknappen. Hij zal namelijk nooit meer de oude worden denk ik.

Bewerkt: door KaiSkillzz
Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...

Toen Robert Kubica 3,5 jaar geleden een ernstig rally-ongeval kreeg duurde het ook ontzettend lang voordat we foto's van hem te zien kregen. De eerste foto's daarvan lieten hem volgens mij wandelend zien, werkend aan het terug krijgen van zijn krachten. Aangezien we helemaal niets horen van welke toestand Schumacher is (hij leeft en kan 'communiceren' zeggen ze), vrees ik dat hij ook niet veel kan doen dat minimale bewegingen maken. Betekent dit nieuws dat hij sterk genoeg is om thuis te revalideren of betekent het dat de aanwezigheid van dokters geen meerwaarde heeft ten opzichte van een verzorger thuis? Ik vermoed het laatste.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...