Jump to content
Joriz

Leslie Benzies, Dan Houser en Sam Houser in AIAS Hall of Fame!


Dikke felicitaties aan Rockstar Games! Bij de Academy of Interactive Arts & Sciences (AIAS) zijn Leslie Benzies (producer en directeur van Rockstar North), Dan Houser (schrijver, plaatsvervangend directeur en oprichter van Rockstar Games) en Sam Houser (directeur en oprichter van Rockstar Games) namelijk toegevoegd als 18e, 19e en 20ste lid in de Hall of Fame.

Rockstar Games is natuurlijk bekend als maker en uitgever van de Grand TheftAuto-serie en spellen zoals Red Dead Redemption en Bully.

Volgens AIAS zijn ze aan de Hall of fame toegevoegd omdat onder leiding van deze visionairs, Rockstar Games liet zien hoe je open wereld games moet maken en ze herhaaldelijk de lat hoger legde in game design en innovatie. Daarnaast het oog voor detail en liefde voor pop cultuur (de vele verwijzingen en easter eggs) heeft meerdere generatie fans verwend met hun goed gemaakte, verhaal gedreven en adrenaline pompende games.

gallery_1_5_54620.jpg

Dankzij Leslie Benzies, Dan Houser, Sam Houser en hun 300 collega's hebben we genoten van GTA5

smile3.gif

De gebroeders Houser en Lezlie Benzies zullen worden geëerd op de 17e D.I.C.E. Awards op donderdag 6 februari in het Hard Rock Hotel in Las Vegas. De awards zullen live te zien zijn via Twitch via www.twitch.tv/dice.

Nog twee kleine nieuwtjes tussendoor: Voor de Lazlow fans onder ons is er 1 maart de 51ste Lazlow Show! De opname zullen we hier weer proberen beschikbaar te maken.

Voor de GTA Online spelers is per direct de crew limiet verhoogd van 300 naar 1000 mensen. Hierdoor kunnen eindelijk bij vele crews nog meer mensen worden toegevoegd. In onze officiële GTAForum crew is dus nog genoeg plek over voor nieuwe mensen!

Bron AIAS: Academy of Interactive Arts & Sciences

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...