Jump to content
Joriz

Rockstar Games neemt vanavond om 20:00 de BAFTA Fellowship Award in ontvangst!


Eerder waren Leslie Benzies en Dan Houser al samen met een tiental collega's aanwezig in Las Vegas om hun plaats in de AIAS Hall of Fame te accepteren.

Nu geven de Britten Rockstar Games ook erkenning! Het stiekem best wel Britse bedrijf, oprichters Sam en Dan Houser zijn in Londen geboren, laat vanavond 12 maart om 20:00 Nederlandse tijd Sam Houser, Leslie Benzies (producer en directeur van Rockstar North), Aaron Garbut (Art Director bij Rockstar North) en Dan Houser aanwezig zijn om de grootste British Academy Video Games Awards Fellowship Award in ontvangst te nemen.

Dit natuurlijk voor spellen zoals L.A. Noire, Manhunt, Bully, Red Dead Redemption en natuurlijk niet te vergeten en tevens belangrijkste oorzaak van deze oeuvreprijs: Grand Theft Auto.

Volgens BAFTA Games commissielid Harvey Elliott verdienen ze deze oeuvreprijs voor de creativiteit en passie die de teams van Rockstar tonen bij de ontwikkeling van games die elke lat voor gameontwikkeling hoger legt en verder inspireert. Tevens zei het commissielid dat het ontwerp van de mechanismes, het vertellen van verhalen, de cinematische beelden en de audio er voor zorgen dat de games wereldwijd strijden tegen elke vorm van entertainment media.

Daarnaast is Rockstar Games nog met Grand Theft Auto V voor dit jaar genomineerd in de categorieën: Action and Adventure, Game Design, Game innovation, Audio Achievement, Multiplayer, Best Game, British Game, Performer en Story. Laten we hopen dat ze vanavond tijdens de BAFTA's veel prijzen voor GTA5 in de wacht mogen slepen. static.gif

Opname van de uitreiking van de BAFTA Games Awards - Rond de 10:25 wordt het interessant!

Felicitaties alvast/alweer naar Rockstar Games! Houd GTAGames.nl in de gaten voor meer nieuws over Rockstar Games, de GTA Online Heists en de grotere uitbreiding voor GTA5 waar hopelijk binnenkort meer over bekend wordt gemaakt!

Bronnen: Rockstar Games: Academy Fellowship in 2014, Games in 2014 | BAFTA awards

Bewerkt: door Joriz

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...